Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

zevk olayı kadında daha geç oluyor o yüzden erkekğin baya bi gitgeller yapması gerekiyor eşin erkekn boşalıosa biraz zor oluyor zevk almak

bu teknolojik aletlere çok girme bu ilk üç ay çocugun gelişimi için önemli radyosyana çok maruz bırakma bilgisayar başında canım

bende iyiyim işte napimm bendede çalışmalar devam yumurtlama testleri aldım bugün 15.gün hala çift çizgi yok yakalasam bi o günü

bende iyiyim işte napimm bendede çalışmalar devam yumurtlama testleri aldım bugün 15.gün hala çift çizgi yok yakalasam bi o günü

sey varmıs bide ateş ölçme yöntemi onu duymustum vede gelen akıntının durumundanda anlaşılıyor sanırım daha seffaf olması gerekiyor he bide cok stres yapma canım olumunekankayizsmile

canım merak ediyoruz ister istemez vakit buldukça uğra tabi ben tam olarak iyileşemedim ufak tefek ağrılarım hala devam ediyor tekrar kontrole doktora gitmemiz gerekiyor ama doktoru yerinde bulmak imkansız olduğundan 2-3 defa deneyip vazgeçtik muhtemelen özel hastaneye gidip gerekli kontrolleri yaptıracağız en büyük sorun başımda olduğu için mutlaka düzenli kontroller yaptırmamız gerekiyormuş boshayallersmilecinsel hayatımız bu aralar biraz karışık eşimle aram süper ama o çok yoğun bu aralar ve malesef bizim eve doğru esen misafir rüzgarı hiç kesilmedi opuyorumnanaktan

sey varmıs bide ateş ölçme yöntemi onu duymustum vede gelen akıntının durumundanda anlaşılıyor sanırım daha seffaf olması gerekiyor he bide cok stres yapma canım olumunekankayizsmile

ateş ölçme yöntemi çok sağlıklı gelmiyor bana yaa geçen ay onu denedim benimki dijital belki ondandır saçma sapan bi sabah yükseliyo bi sabah düşüyo hava durumuna bağlı gibi:)senin gebelik belirtileri nelerdi hisstmedim yazmışsın ama adet agrısıdamı yoktu

evet ben bişi hissetmedim canım hafif pembemsi bi leke oldu ben regli oldumu sanmıstım ama devam etmedi simdide bazen bel agrısı oluyor onun dısında bişi yok henüz

kızlar ben deli gibi yemek yiyorum sanki hiç doymuyorum ve hiç durmadan canım bişey istiyor verdiğim kilolarıda geri alıyorum sanırım yavaş yavaş toparlanıyorum sanki şu son 3 ayda aç kalmışım gibi hep:) büyük ihtimal doğum kontrol hapının etkileri kayboluyor diye düşünüyorum....

dün kanamam başladı hemde doktorun muayenesinde yaşadıklarımı anlatamam size o kadar kötü oldumki herkes beni izledi ağlarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…