tamam tatlım inşallah daha sık girmeye çalışacağım. ama çok geç geliyorum bak daha yeni yemek yiyip oturdum. çok geç geliyorum. ama burdan takip ediyorum daha sık yazmaya çalışacağım.sen nasıl oldun iyileşebildinmi ezilmelr falan. kaynama durumun nasıl:) benim herşey normal gidiyor.ama girişte zorlanıyorum lüpp diye girmiyo:)girdikten sonra pek bi sorun yok. ama zevk olayı olamıyor ne yazıki ne yapıcamı bilmiyorum.tavsiyeleriniz varsa anlatabilirmisiniz.
zerr nasılsın canım bebiş nasıl?
ay girmemeye çalışıyorum elimden geldigi kadar arada yine bakmadan olmuyorbu teknolojik aletlere çok girme bu ilk üç ay çocugun gelişimi için önemli radyosyana çok maruz bırakma bilgisayar başında canım
bende iyiyim işte napimm bendede çalışmalar devam yumurtlama testleri aldım bugün 15.gün hala çift çizgi yok yakalasam bi o günü
tamam tatlım inşallah daha sık girmeye çalışacağım. ama çok geç geliyorum bak daha yeni yemek yiyip oturdum. çok geç geliyorum. ama burdan takip ediyorum daha sık yazmaya çalışacağım.sen nasıl oldun iyileşebildinmi ezilmelr falan. kaynama durumun nasıl:) benim herşey normal gidiyor.ama girişte zorlanıyorum lüpp diye girmiyo:)girdikten sonra pek bi sorun yok. ama zevk olayı olamıyor ne yazıki ne yapıcamı bilmiyorum.tavsiyeleriniz varsa anlatabilirmisiniz.
sey varmıs bide ateş ölçme yöntemi onu duymustum vede gelen akıntının durumundanda anlaşılıyor sanırım daha seffaf olması gerekiyor he bide cok stres yapma canım olumunekankayizsmile
kızlar caradan haberiniz varmı ?
ateş ölçme yöntemi çok sağlıklı gelmiyor bana yaa geçen ay onu denedim benimki dijital belki ondandır saçma sapan bi sabah yükseliyo bi sabah düşüyo hava durumuna bağlı gibi:)senin gebelik belirtileri nelerdi hisstmedim yazmışsın ama adet agrısıdamı yoktu
günaydın kızlar ağlamaktan klavyeyi zor görüyorum çok kötüyüm
gebelik sona erdi malesf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?