Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

regl bitince inşallah cesaret gelirde denerim.

moralim bozuk lütfen dua edin lekelenme oldu ve bebek ultrasonda hala görünmüyor korkuyorum

moralim bozuk lütfen dua edin lekelenme oldu ve bebek ultrasonda hala görünmüyor korkuyorum

canım moralini bozma.strese de girme şuan dinlen uzan yat. ultrasonda görünmemesi normal dahaçok küçükve yeni . normal ultrasonla bakıyor değilmi.vajinal ult.değil.lütfen üzülme dualarım seninle

Kızlar adet oldum çok sancım var
Yalnız dün deneme tam zamanında olmuş yani :)

normalde 6 haftalık olması gerekirken geç döllenme yüzünden (adet düzensizliği sebep olabiliyormus) 5 haftalık görünüyor ve geç gelişiyormus ultrasonla kesesini görebildi ama kendisi yok henüz .. dr kanama olursa beni hemen ara demişti 15 gün sona tekrar bakıcam demişti bu sabah kahverengi leke oldu aradım ve hemen düşük önleyici bi ilaç söyledi şimdi ona baslıcam salı günü kontrol var kesin bişi sölemiyor dr ama riskli bi durum varmıs gibi geliyo ayrıca eşimde baya bunalttı ve cok şaşırttı beni mutsuzum dua istiyorum kalın sağlıcakla

canım Allah yardımcınız olsun,,,inşlhh korkulacak bişey yoktur,dualarım sen ve bebeğinlee...

canım benım ...uzulme guzle dusun sıkıntı yapman dahada kotu olmana sebeb olur...dualar et..bebegınle konus ....duyucaktır annesını ....guclu olamay calıs ALLAH cok buyuk

canım Allah korusun bebeğini ne olur stres yapma,kendini toplamaya çalış,umarım her şey yoluna girecektir.
dualarım seninle tatlım...

canım benim
moralini yüksek tut ve sürekli dinlenmeye çalış
inş birşey olmaz kötü düşünme bu risk genelde herkeste görülebiliyor
ALLAHIN izniyle hiç bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…