Benim de regl dönemim yaklaştı ama hiç korkma. Araya regl girse de sorun olmuyor...
Canım altta olunca inan bana çok daha rahat oluyor giriş falan. Bence cesaretini toplayıp bi kere denemelisin. Twetty de ben altta yapamam diyordu gaza getirdim bi defa denedi sen haklıymışsın büyük rahatlıkmış dedi. Bence dene...
Ben vajiyi yeneli 6 ay oldu 7. aya girdim. Düzene girmesi sana bağlı canım. Gün aşırı yapmak lazım bence. Ben yendikten sonra bir sorun yaşamadım çok şükür. Sadece arada ıslaklık problemi oluyor eşim acele ederse...
regl bitince inşallah cesaret gelirde denerim.
moralim bozuk lütfen dua edin lekelenme oldu ve bebek ultrasonda hala görünmüyor korkuyorum
moralim bozuk lütfen dua edin lekelenme oldu ve bebek ultrasonda hala görünmüyor korkuyorum
normalde 6 haftalık olması gerekirken geç döllenme yüzünden (adet düzensizliği sebep olabiliyormus) 5 haftalık görünüyor ve geç gelişiyormus ultrasonla kesesini görebildi ama kendisi yok henüz .. dr kanama olursa beni hemen ara demişti 15 gün sona tekrar bakıcam demişti bu sabah kahverengi leke oldu aradım ve hemen düşük önleyici bi ilaç söyledi şimdi ona baslıcam salı günü kontrol var kesin bişi sölemiyor dr ama riskli bi durum varmıs gibi geliyo ayrıca eşimde baya bunalttı ve cok şaşırttı beni mutsuzum dua istiyorum kalın sağlıcakla
normalde 6 haftalık olması gerekirken geç döllenme yüzünden (adet düzensizliği sebep olabiliyormus) 5 haftalık görünüyor ve geç gelişiyormus ultrasonla kesesini görebildi ama kendisi yok henüz .. dr kanama olursa beni hemen ara demişti 15 gün sona tekrar bakıcam demişti bu sabah kahverengi leke oldu aradım ve hemen düşük önleyici bi ilaç söyledi şimdi ona baslıcam salı günü kontrol var kesin bişi sölemiyor dr ama riskli bi durum varmıs gibi geliyo ayrıca eşimde baya bunalttı ve cok şaşırttı beni mutsuzum dua istiyorum kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?