Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar partimi yapıyosunuz benden habersiz olumunekankayizsmilekısırda yapcakmısınız kafamçokkarıştı

kızlarrrr bızım pazradan berıdır bebek calısması olmuyo...hep bı aksılık oluyo...dun gene aynı bu aksma artık cep telefonelrını kapatıcaz ısıklaır sondurcez kapaı duvar yanı ...:))))))))

kımler partı yapıyo bakayım...aaaaaa bıızı unutmayın ....

baharım bizi gördüler korktular heralde ocaklarına incir ağacı dikecez diye kaydirigubbakcemile5walla çok yemeyecem kızzz 4-5 tabak kısır anca yeter bana olumunekankayizsmile

kızlarrrr bızım pazradan berıdır bebek calısması olmuyo...hep bı aksılık oluyo...dun gene aynı bu aksma artık cep telefonelrını kapatıcaz ısıklaır sondurcez kapaı duvar yanı ...:))))))))

hehe tüm ışıklarımı söndürceksiniz? yatak odasındaki kırmızı ışığı söndürmeyin ama kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ahhhhh bebişim bende aynı durumdan müzdaribim yaa bizim gibi yeni evli (gerçi 1 yıl 11 gün oldu eskidikmi ne) bi aileye haftanın 5 günü misafir gelmesi normalmi?

bizdenmi bahsediyonuz?

tabiki sizden yok onlar birbiriyle dertleşcekmişde biz neciyiz yaw burada olumunekankayizsmile hem bende güzel yemek yapabiliyorumki bizi niye dışlıyosunuz nolmuş çalışan kadınlar katılamazmı opuyorumnanaktan

tabiki sizden yok onlar birbiriyle dertleşcekmişde biz neciyiz yaw burada olumunekankayizsmile hem bende güzel yemek yapabiliyorumki bizi niye dışlıyosunuz nolmuş çalışan kadınlar katılamazmı opuyorumnanaktan

hehe ay kıyamam sende gel. sana kısır borcum var zeten :))))
ay kandıramıyomki zerr i parti yapsak
kaçtı bak hemen klava:
sırnaşık şey

hehe ay kıyamam sende gel. sana kısır borcum var zeten :))))
ay kandıramıyomki zerr i parti yapsak
kaçtı bak hemen klava:
sırnaşık şey

o 2 canlı onu yormayalım dinlensin o bol bol bende size cevizli kek yaparım :hulya:bu gidişle yakında istanbul vajisiz hatunlar federasyonunu kurarız eurovisionlara bilem katılırız kaydirigubbakcemile3bana yiyecek içecekten bahsetmeyin yawww öküz gibi yiyom bu aralar millet hap içerken şişer ben hapı bırakıp şişiyom nasıl iş bu...herkes gider mersine ben giderim tersine hesabı sempatiksalakcinni

hehe bende aynı. orda veriyom gazı veriyom gazı buraya geliyom kızlar benim bi sorunum var :)))
normaldir canım sıkma canını. dedinya çok fazla deneme yapmışsınız muhtemelen tahriş olmuştur. çok fazla canın yanıyorsa ara verirsin bikaçgün bişey olmaz. ben 2.denemeden sonra memlekete gittim 3 hafta ara verdik döndüğümde pek sorun olmadı yani korkma. aman üstüste yapayım yoksa bida olmaz diye yüklenipte kendine zarar verme bence

Son düzenleme:

hehe biz bahsetmiyoski senin aklın fikrin orda zaten sırnaşık şey kısırda senden çıktı cevizli kekte sırnaşık şey

öff ya bişi sorcam şu yazı rengi ve karakteri değiştirmeyi sizde her seferinde tek tekmi yapıyorsunuz yoksa biryerde ayarı varda yapınca otomatikmi oluyo?
2kere yapıyosam 3.yü mutlaka unutuyom klava: yokmu bunun kolayı yaw

hehe biz bahsetmiyoski senin aklın fikrin orda zaten sırnaşık şey kısırda senden çıktı cevizli kekte sırnaşık şey

ama ama ama ben masumumki opuyorumnanaktannapıyım doymuyorum bu ara
3 kilo almışım bile ben popom büyüsün istiyom ha bire göüsler şişiyo bebek olmadan büyümez senin popo diyo annemde kaydirigubbakcemile2yawrum kısırıda kekide ben yaparım o zaman hıh diyim size naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…