aslıcanım şaşı oldum walla okuyacam diye yazını kaydirigubbakcemile2
kımler partı yapıyo bakayım...aaaaaa bıızı unutmayın ....
kızlarrrr bızım pazradan berıdır bebek calısması olmuyo...hep bı aksılık oluyo...dun gene aynı bu aksma artık cep telefonelrını kapatıcaz ısıklaır sondurcez kapaı duvar yanı ...:))))))))
kızlarrrr bızım pazradan berıdır bebek calısması olmuyo...hep bı aksılık oluyo...dun gene aynı bu aksma artık cep telefonelrını kapatıcaz ısıklaır sondurcez kapaı duvar yanı ...:))))))))
kızlar partimi yapıyosunuz benden habersiz olumunekankayizsmilekısırda yapcakmısınız kafamçokkarıştı
beeeeeeeeeeeeeeen((((((((((((((((
06/09/2010
ekledim yawrum seni daha kaç kişiyi unuttum acep boshayallersmile
bizdenmi bahsediyonuz?
tabiki sizden yok onlar birbiriyle dertleşcekmişde biz neciyiz yaw burada olumunekankayizsmile hem bende güzel yemek yapabiliyorumki bizi niye dışlıyosunuz nolmuş çalışan kadınlar katılamazmı opuyorumnanaktan
hehe ay kıyamam sende gel. sana kısır borcum var zeten :))))
ay kandıramıyomki zerr i parti yapsak
kaçtı bak hemenklava:
sırnaşık şey
günaydın baharcım ben orda yazıpta yapamıyanların moralini bozmamak için burdan yazıyorum çünkü bende olumsuz birşey okuduğum zaman hemen umutsuzluğa kapılırdım biz dün gece yaptık ve bu sabah ama yaparken hiç ağrım olmadı şimdi hem yanma hem şişlik var normalmi acaba sizlerdede oldumu .ben alışıncaya kadar hergün yapalım diye okumuştum ara versemmi acaba ara verirsem ya gene yapamazsam diye çok korkuyom napmam lazım fikir verin...
o 2 canlı onu yormayalım dinlensin o bol bol bende size cevizli kek yaparım :hulya:bu gidişle yakında istanbul vajisiz hatunlar federasyonunu kurarız eurovisionlara bilem katılırız kaydirigubbakcemile3bana yiyecek içecekten bahsetmeyin yawww öküz gibi yiyom bu aralar millet hap içerken şişer ben hapı bırakıp şişiyom nasıl iş bu...herkes gider mersine ben giderim tersine hesabı sempatiksalakcinni
hehe biz bahsetmiyoski senin aklın fikrin orda zaten sırnaşık şey kısırda senden çıktı cevizli kekte sırnaşık şey
hehe biz bahsetmiyoski senin aklın fikrin orda zaten sırnaşık şey kısırda senden çıktı cevizli kekte sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?