hangi topic canım o
aslı napıyon gı içtiğim ilaçların sayısı arttı sarhoş gibiyim he ..zaman geçmiyo moralim bozuk pof vakit olsada iki lafın belini kırsak
ah canıııım kıyamam sana. neydi şu ilaçların adı azcık bende içiyim kafa yapıyosa :)))
naapiyim gı kötüyüm bende. memleketten dönünce böyle bi hoş oluyom. buraya alışma devresini her dönüşümde yeniden yaşıyorum. eşimin işleride yoğun bu aralar hep akşam 10da falan geliyo. annemlerin yanından kalabalıktan gelince birden yapayalnız kalmış gibi oldum. küçük bi bunalımdayım diyebiliriz. havalarda soğudu. inanırmısın senden farkım yok. hamile gibi bütün günümü yatakta geçiriyom kucağımda bilgisayar elimde kumanda. yatmaktan kolum bacağım ağrıdı bide boynum tutuldu kafamçokkarıştı
Teşekkür ederim canım...
Aynen herşeyi kafama takıyorum...
Bu saatten sonra kendimi değiştiremem ki
slm kızlarrr..guanydınn
günaydın baharcım ben orda yazıpta yapamıyanların moralini bozmamak için burdan yazıyorum çünkü bende olumsuz birşey okuduğum zaman hemen umutsuzluğa kapılırdım biz dün gece yaptık ve bu sabah ama yaparken hiç ağrım olmadı şimdi hem yanma hem şişlik var normalmi acaba sizlerdede oldumu .ben alışıncaya kadar hergün yapalım diye okumuştum ara versemmi acaba ara verirsem ya gene yapamazsam diye çok korkuyom napmam lazım fikir verin...
slm kızlarrr..guanydınn
Günaydın
kızlar bikaç gündür giremiyorum,iyi bi doktor bulmaya çalışıyorum
çok gerginim,geceleri uyuyamıyorum,başım çok ağırıyor,düşünmekten kafayı yiycem
salı günü araştırma hastanesinde yrd.doçentte muayene oldum o da ameliyat dedi.ısrar ettim ameliyat olmadan gebelik olmaz mı die.gebeliğe engel yok diyor miyomun yeri çok kötü değilmiş biraz büyükmüş.yaşın daha genç olsaydı birkaç defa dene derdim sağlıklı gebelik olabilir ama düşükte olabilir.bende alllaha bırakıyım o isterse olur dedim ama şimdi düşününce ya olmazsa çok geç kalmadan ameliyat oluyum diyorum.
kapalı ameliyatta daha çabuk gebe kalma şansım var ama malesef hastanede aletleri yokmuş.bütün buraları araştırdım yapan yok.başka şehirlere baktım dünya para istiyorlar vazgeçtim.sanırım öğleden sonra gidip randevu alacam tam karar veremedim anlıycağınız kafam karmakarışık bazen diyorum annelikten vazmı geçiyim.belkide Allah öyle istiyor sonra diyorum genç yaşta anne olmak istemezmiydim vajili olmak benim suçum değildi..sağlık konusunda allah ın s...r ettiği yerdeyim çok üzülüyorum...
Selam kızlar iki gündür yoktum. Köye gitmiştim...
Bazı rahatsızlıklar yaşadım. İnternetten araştırdığımda kalp krizi belirtileri gibi görünüyordu. Baya korktum...
O yüzden köye gittim ve bizimkilerle doktora gittim...
Gastrit ve reflü tanısı koydu doktor. Ayrıca tansiyonum da yüzsek çıktı. Kalp ritmim düzensizmiş
4 tane ilaç verdi
ayy aynı ben nolcaz biz böyle iki satır kitap okuyum faydalı bi iş yapmış olayım diyom o da sıkıyo ilaç progestan canım düşük önleyici baş dönmesi uyku hali yapıyo :bbo: bunun gibi bişi oluyom hiç tavsiye etmem ayrıca nolcak bizim bu yanlızlık durumlarımız yav dışarı çıkıp boynumada yazımı assam arkadas aranıyor iyi yemek yapabilen zahmetsiz dinlemeyi seven diye detaylara girimmiki delikafadulden
uzaklarda arama aha işte burdayım :teytey:
selam kızlar uzun süredir ara vermiştim foruma bu başlık altında yorum yazdımmı anımsayamadım anlatıvereyim gelmişken dedim. evlendikten sonra 1 yıl boyunca vajinismus illetiyle boğuştum. sinir sistemim harap bir şekilde bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi cinsel işlev bozuklukları bölümünden randevu aldım. eşim dile getirmese de tedaviden sonuç alabileceğimizi düşünmüyordu. evlilik yıldönümüzde ilk randevuya gittim. 7 temmuz 2008 pazartesi...2008 den 2009 yılına girdiğimiz gece yılbaşı gecesi yani ilk tecrübeyi ilk birleşmeyi yaşadık:) öyle duygusal bir andıki benim için sevdiğim adamla bütünleşebilmiştim sonunda o anın duygusallığıyla hıçkıra hıçkıra ağladım. eşim ne yapacağını şaşırmış halde beni izliyordu. ertesi gün tekrar denedik olmadı. doktorumla randevularımı aksatmadan devam ettim anlattım doktora durumu ama sorun olmadığını egzersilere devam etmem gerektiğini söyledi. şubat ayının ortalarında 2. deneyimi yaşadık yine ağladım sonrası sorunsuz devam ettik. şimdi çok mutlu bir cinsel yaşamımız var. gerçekten çok mutluluk verici bir olay. bizim bebeğimiz olmayacak maalesef şimdilik ama mutluyuz Allah herkesi kurtarır inşallah bu dertten. evliliğimin 1 yılı zehir oldu bana eşim çok anlayışlı olmasına rağmen onun suçu yoktu haksız da olsam konuyu vajinismuslu olduğuma bağlayıp kavga çıkartırdım.
eh işte şimdilik bunlar:) döküldüm birazcık...
ha bu arada vajinismus konusunaki tecrübelerimi forumdaki kızlarla paylaştım bikaç kişiye epeyde faydam dokundu oda ayrı bir mutluluk.
Günaydın
salı günü araştırma hastanesinde yrd.doçentte muayene oldum o da ameliyat dedi.ısrar ettim ameliyat olmadan gebelik olmaz mı die.gebeliğe engel yok diyor miyomun yeri çok kötü değilmiş biraz büyükmüş.yaşın daha genç olsaydı birkaç defa dene derdim sağlıklı gebelik olabilir ama düşükte olabilir.bende alllaha bırakıyım o isterse olur dedim ama şimdi düşününce ya olmazsa çok geç kalmadan ameliyat oluyum diyorum.
kapalı ameliyatta daha çabuk gebe kalma şansım var ama malesef hastanede aletleri yokmuş.bütün buraları araştırdım yapan yok.başka şehirlere baktım dünya para istiyorlar vazgeçtim.sanırım öğleden sonra gidip randevu alacam tam karar veremedim anlıycağınız kafam karmakarışık bazen diyorum annelikten vazmı geçiyim.belkide Allah öyle istiyor sonra diyorum genç yaşta anne olmak istemezmiydim vajili olmak benim suçum değildi..sağlık konusunda allah ın s...r ettiği yerdeyim çok üzülüyorum...
Günaydın
olumunekankayizsmile sonunda beni sanal alemle yüzleştirceniz heralde helplesle ikiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?