Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
niye karıstın canım neyin var

dün gece deneme yaptık. eşimin uyuzluğu tuttu. tutturdu egzersiz yapma diye. neymiş bağımlılık yapcakmış. ben gerildim tabi sonuç olarak olmadı. ondan sonra egzersiz yaptık ondan sonra oldu. ama ben gergin başladığım için bitürlü tam gevşeyemedim o yüzden bugünlük yetsin dedim. hayır hep tam alışcakken bırakıyon dedi bırakmıcaz dedi. 1.5 saat boyunca tekrarladık. artık ateş çıkcaktı yani. isteksiz yaptığım için çok sıkıcı geldi garip hissettim sanki hiçbizaman zevk alamıcakmışım gibi geliyo. zevk almaktan geçtim nerdeyse iğrencem yani korkuyorum bilmiyorumkismile

sen isteksiz ve gergin başlamışsın ondan canım bendede bazen öyle oluyo sıkılıyorum yaparken ama kendimde isteyince daha güzel oluyo herşey:hulya:
neyse düzeliriz inş hep birlikte yaaolumunekankayizsmile

Selam kızlar iki gündür yoktum. Köye gitmiştim...
Bazı rahatsızlıklar yaşadım. İnternetten araştırdığımda kalp krizi belirtileri gibi görünüyordu. Baya korktum...
O yüzden köye gittim ve bizimkilerle doktora gittim...
Gastrit ve reflü tanısı koydu doktor. Ayrıca tansiyonum da yüzsek çıktı. Kalp ritmim düzensizmiş
4 tane ilaç verdi

geçmiş olsun canım bendede ülser var yediklerine dikkatetmen ve öğün atlamaman gerekiyo. doktorun söylemiştir zaten gerekenleri. sende herşeyi kafana takıyon demekki. hep stresten başımıza geliyo bu hastalıklar

Teşekkür ederim canım...
Aynen herşeyi kafama takıyorum...
Bu saatten sonra kendimi değiştiremem ki

selam kızlar uzun süredir ara vermiştim foruma bu başlık altında yorum yazdımmı anımsayamadım anlatıvereyim gelmişken dedim. evlendikten sonra 1 yıl boyunca vajinismus illetiyle boğuştum. sinir sistemim harap bir şekilde bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi cinsel işlev bozuklukları bölümünden randevu aldım. eşim dile getirmese de tedaviden sonuç alabileceğimizi düşünmüyordu. evlilik yıldönümüzde ilk randevuya gittim. 7 temmuz 2008 pazartesi...2008 den 2009 yılına girdiğimiz gece yılbaşı gecesi yani ilk tecrübeyi ilk birleşmeyi yaşadık:) öyle duygusal bir andıki benim için sevdiğim adamla bütünleşebilmiştim sonunda o anın duygusallığıyla hıçkıra hıçkıra ağladım. eşim ne yapacağını şaşırmış halde beni izliyordu. ertesi gün tekrar denedik olmadı. doktorumla randevularımı aksatmadan devam ettim anlattım doktora durumu ama sorun olmadığını egzersilere devam etmem gerektiğini söyledi. şubat ayının ortalarında 2. deneyimi yaşadık yine ağladım sonrası sorunsuz devam ettik. şimdi çok mutlu bir cinsel yaşamımız var. gerçekten çok mutluluk verici bir olay. bizim bebeğimiz olmayacak maalesef şimdilik ama mutluyuz Allah herkesi kurtarır inşallah bu dertten. evliliğimin 1 yılı zehir oldu bana eşim çok anlayışlı olmasına rağmen onun suçu yoktu haksız da olsam konuyu vajinismuslu olduğuma bağlayıp kavga çıkartırdım.
eh işte şimdilik bunlar:) döküldüm birazcık...

ha bu arada vajinismus konusunaki tecrübelerimi forumdaki kızlarla paylaştım bikaç kişiye epeyde faydam dokundu oda ayrı bir mutluluk.

Son düzenleme:
kızlar dün gece tekrar deneme yaptık bir öncekinde emlasız olmuştu yine emlasız denedim girdi ama çok acıdı hareket bile edemedim eşimde hadi emla sür hiç bişi anlamıyom bu şekilde hareket etmeden diye tutturdu emla sürdüm çok rahat girdi git gel felan yaptı ilk defa da içime boş.... biraz açık oldu kusura bamayın utandım ayol:kedi:

CANIM ASLINDA O ACI OLAYI BIR KAC DENEM SONRASI GECICEK DAYNAMN GEREK ...YANI SOYLE DIYEEYIM BEN 4 DENEM SONRASI EMLAYI BIRAKTIM ILK DNEMELER KOTUYDU AMA ZAMANLA GECTI..VE ESINNDE BU KONUDA SANA DESTEK OLMADI ..YANI SU AN ZEVK I BIRAZCIK ARKA PLANA ATABILRILER BENIM DUSUNCEM ..ZATEN BOL BOL VAKIT OLUCAK....sempatiksalakcinni

Derin'cim çok geçmiş olsun canım.
Canım seni tanıdığım kadarıyla, duyguları adın gibi derinden yaşayan, hassas,narin bir insansın.
Gerçi işin de kolay değil,hem evlisin, hem okul, hem de bu aralar özel sıkıntıların var,
rabbim gücünü-kuvvetini artırsın.
Zaten sende çıkan rahatsızlıklar da hep stresle ilgili
canım kendine çok dikkat etmeye çalış, içim tuhaf oldu, çok üzüldüm.
İlaçlar iyi bir vesile olur da rabbim şifa verir canım rahatsızlıklarına inşallah.

Son düzenleme:

evet bu başlıkta yorumların vardı. ilk sayfadan itibaren bayaa okudum elimden geldiğince hatırlıyorum seni. sempatik bulduğum üyelerdendin unutmamışım :)
yenen arkadaşların ilerde sorun yaşamadığını duymak çok iyi geliyor. bende yeni yendim. doktora gitmeden. sizler gibi paylaşım yapanlar sayesinde. ama henüz herşey normal değil
bebek konusunda üzüldüm umarım herşey yoluna girer ve Allah sizede nasip eder inşallah

Son düzenleme:
yorumunuzu tekrar okumak çok güzel öbür topicde yazılarınızı cok okudum ve egzersiz tarifinizi defalarca soruldukça kopyalayıp paylaştım eminim bi sürü insanın fazlasıyla işine yaramıstır hazır burda sizi görmüşken belirteyim dedim vereliniortak[/QUOTE]

hangi topic canım o

hangi topic canım o[/QUOTE]

burda yazmamıstıki alevsi arkadasımız bizim asıl yerde vajinismus nedir konusundaydı yazıları olumunekankayizsmile.

aslı napıyon gı içtiğim ilaçların sayısı arttı sarhoş gibiyim he ..zaman geçmiyo moralim bozuk pof vakit olsada iki lafın belini kırsak

Canım aynen beni tarif etmişsin :1hug:
Dediğin gibi hep stresten olan hastalıklar. Arkadaşlarım bu yaşta neye bu kadar stres yaptın falan diye şaşırdılar...
İnşallah kısa zamanda kurtulurum...
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım öpüyorum seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…