kızlar yardım edin ya reglim bitmişti bu sabah yapalım dedik ama inanılmaz bir acı duydum neden böyle oluyo ya ve hala bile acıyo sanırım ben alışamıycam ya çok kötüyüm moralim sıfır tek bendemi böyle oluyo anlamadım ki[/Bsenağlama
canım sakin ol öncelikle....kastınmı kendini ilişki sırasında ? jelimi az sürdünüz acaba?
ilk başta kasmadım acıyınca kastım sanırım ilk defa bu kadar canım yanıyo diye bağırdım ya jeide normal sürdüm ama nie böle oldu ki ya
tahriş olmuş olabilirmi?
herkese merhaba..yeni katıldım aranıza dün itibariyle vajiye bir tekme atıp uzaklaştırdım hayatımdan... hihoyyyt umarım bundan sonra herşey güzel olur...
kızlar yardım edin ya reglim bitmişti bu sabah yapalım dedik ama inanılmaz bir acı duydum neden böyle oluyo ya ve hala bile acıyo sanırım ben alışamıycam ya çok kötüyüm moralim sıfır tek bendemi böyle oluyo anlamadım ki[/Bsenağlama
herkese merhaba..yeni katıldım aranıza dün itibariyle vajiye bir tekme atıp uzaklaştırdım hayatımdan... hihoyyyt umarım bundan sonra herşey güzel olur...
bıtanem cnaım...bu cok normal adet sonrası benım hep boyle oluyo...ben mutlaka egzersız yaparım...hıc uzulme cok cok normal ...tavsıyem egzerszı yap bu aksama kadar mutlaka egzersız yap...aksam deneme yap bak nasıl olcakilk başta kasmadım acıyınca kastım sanırım ilk defa bu kadar canım yanıyo diye bağırdım ya jeide normal sürdüm ama nie böle oldu ki ya
tebrikler canımmm,,,hoşgeldinn...vereliniortak
hoş.geldin geçmiş olsun canım umarım herşey hada güzel olur
kızlar 2 haftadır p...s başı egzersizi yapıyoruz ama bir türlü devamını getirmiyorum ne yapmam lazım hangi pozisyonda rahat olur bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım zaten sizin sayenizde egzersizlerim bu kadar ilerleyebildim yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum...
Tebrikler, Allah bir daha yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?