Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım sakin ol öncelikle....kastınmı kendini ilişki sırasında ? jelimi az sürdünüz acaba?

herkese merhaba..yeni katıldım aranıza dün itibariyle vajiye bir tekme atıp uzaklaştırdım hayatımdan... hihoyyyt umarım bundan sonra herşey güzel olur...

canım sakin ol moral bozma hemen. regli sonrasında zorlandığını söyleyenler olmuştu belki regli sonrası kaslar gergin oluyordur onunla alakalıdır. ben dikkat etmedim regli öncesi ve sonrası nasıl olduğuma ama kimileri öncesinde kaslarım çok gergin oluyor diyor kimileride sonrasında. bu kişinin yapısıyla ilgili bir durum sanırım. hala egzersize devam ediyormusun? etmiyorsan regli sonrası ilişkilerinde egzersiz yap mesela.

venüsten şekerim geçengün bi pozisyon tarif etmiştin hafta sonu onu denedik :kedi: çok kolaymış gerçekten kaydirigubbakcemile3 ayy bundan sonraki favorimiz o oldu kaydirigubbakcemile3

ilk başta kasmadım acıyınca kastım sanırım ilk defa bu kadar canım yanıyo diye bağırdım ya jeide normal sürdüm ama nie böle oldu ki ya
bıtanem cnaım...bu cok normal adet sonrası benım hep boyle oluyo...ben mutlaka egzersız yaparım...hıc uzulme cok cok normal ...tavsıyem egzerszı yap bu aksama kadar mutlaka egzersız yap...aksam deneme yap bak nasıl olcak

kızlar 2 haftadır p...s başı egzersizi yapıyoruz ama bir türlü devamını getirmiyorum ne yapmam lazım hangi pozisyonda rahat olur bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım zaten sizin sayenizde egzersizlerim bu kadar ilerleyebildim yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum...

canım özel msj gönderdim sana,bi bak istersenn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…