canım özel msj gönderdim sana,bi bak istersenn....
venüsten şekerim geçengün bi pozisyon tarif etmiştin hafta sonu onu denedik :kedi: çok kolaymış gerçekten kaydirigubbakcemile3 ayy bundan sonraki favorimiz o oldu kaydirigubbakcemile3
hangisi bebişim kaydirigubbakcemile2ayyy şu reglim bi bitsin bak daha neler keşfetcem olumunekankayizsmile
hehehe
üstte ve ters :kedi:
sırnaşık şey
eşim bana o şekli dene demişti bana zor gibi gelmişti şimdi fanteziye girmeyelim dedim iyice ustalaşınca deneriz dedim. sen kolay oluyo deyince deneyeyim dedim bi baktım gayette kolaymış. ay yoksa ustalaştımmı :)))))))))))))
oldun sen artık oldun :dance: bende altta hiç rahat olamıyorum sanki köşeye sıkışmış kaçacak delik yokmuş gibi geliyo bana nereye kaçacaksam artık sempatiksalakcinni altta daha çok zevk alınıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum :teytey:
bu arada benim dişim sızlamaya başladı 2 gündür bi bu eksikti akannehir illa bi yerime bi şey olacak :gitme:
geçmiş olsun şekerim diş çok zor yaa
O bahsettiğiniz pozisyon ne yaa hiç anlamadım
bu arada benim dişim sızlamaya başladı 2 gündür bi bu eksikti akannehir illa bi yerime bi şey olacak :gitme:
canım normal üste geçiyosun ama ters oturuyosun eşine sırtın dönük o şekilde oluyo akannehir
geçmiş olsun canım,şutarafagittimajezik ağrı kesicinin diş ağrısına iyi geldiğini duymuştum,istersen dişçiye gidene kadar alabilirisinn:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?