Bu arada diş ağrısını anında kesen bir ağrı kesicim var. Adı Dolorex hemen geçiriyor benimkini...
hımmm ondan alıyım o zaman ama benimki normalde bişey yok ağrı falan su içmeye kalktığımda sızlıyo dişimi fırçalarken sızlıyo soğuk suya karşı bi hassasiyet başladı gamyoncuiremsu
Pardon diğer konudaymış o :)
Bak böyle demiş ama kafam basmadı hiç...
Veya bak şu yöntem de çok güzel.
Eşin ve sen yüzyüze dizlerinizi dik bükerek iyice yakınlaşın, yani sonuna kadar.
eşin sonra bacaklarını uzatsın senin dizlerin bükük dışta olsun.
Anlatabildim mi?
Kimse kimseyi ezmiyor o durumda.
Eşin ve sen yüzyüze dizlerinizi dik bükerek iyice yakınlaşın, yani sonuna kadar.
Anlatabildim mi?
İçten falan mı çürüdü acaba? Tek diş mi?
Anlatabildim mi?
evet tek diş canım yaaa...çürük falan yok şiş falan değil diş eti çekilmesi değil su içerken deli gibi sızlıyo su içemiyom korkudan :sinifsinif:
kuciş kucişe mi acaba o?
oturarak yapmak sanırım buanam bana zor gibi geldi ayakta yapmayı denemiş ve çarpmadığı yer kalmamış biri olaraktan bu pozisyonlar için daha çok çalışmamamız lazım gibi geliyor bana :hulya:
hehe alemsin kız...
benimde hedefim havada :))))
canım sakin ol moral bozma hemen. regli sonrasında zorlandığını söyleyenler olmuştu belki regli sonrası kaslar gergin oluyordur onunla alakalıdır. ben dikkat etmedim regli öncesi ve sonrası nasıl olduğuma ama kimileri öncesinde kaslarım çok gergin oluyor diyor kimileride sonrasında. bu kişinin yapısıyla ilgili bir durum sanırım. hala egzersize devam ediyormusun? etmiyorsan regli sonrası ilişkilerinde egzersiz yap mesela.
anammmmmm uçağın wc demi deneyeceniz waowwww süperrrrrr kafamçokkarıştı bizde diving yaparkenmi denesek acep ama olmas su kaçar kaydirigubbakcemile3
bıtanem cnaım...bu cok normal adet sonrası benım hep boyle oluyo...ben mutlaka egzersız yaparım...hıc uzulme cok cok normal ...tavsıyem egzerszı yap bu aksama kadar mutlaka egzersız yap...aksam deneme yap bak nasıl olcak
regl arkası diyemi oldu acaba bilmiyorum ki ya ben hala egzersiz yapıyorum aparatla çalışıyorum dün akşam egzersizsde çok rahattım ama amalesef bu sabah sonuç hüsran oldu da ben acı çeke çeke oldu yarın gene yapıcam ya ben anlamıyorum bu hastalığı yendim hergün yaptım bir ay boyunca sırf alışayım diye hergün yaptığım halde hala alışamadım ne kadar uzun sürüyomuş alışma süreci ya
reglidendir sıkma sen canını. sabahta yapmışmıydın canım egzersiz?
Ben de anlamadım ki :)
Ama sanki öyle de değil...
Kızlarr dün ben burayada yazılmıştı ama kimin yazdığını hatılayamadımbilmiyorumkismile bir pozisyon söylemişlerdi ben hep üstte ters başlayanlardanım altta çok zorlanıyordum dün üstte eşime dönük olarak yaptıktan sonra hiç çıkmadan döndük ve ben altta kaldım:kedi: ilk defa gitgelde rahattım biliyormusunuz o kadar sevindimki anlatamam ve bu şekilde eşim boş..dı o bende malum acı vardıya o da çok azaldı ben bile şaşırdım.Bu pozisyonu altta yapamayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.Bakalım daha neler göreceğiz kimsenin bilmediği pozisyonlar çıkaracağız heralde ha geyret:hulya:
Ben de anlamadım ki :)
Ama sanki öyle de değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?