kafayı gözü kırmadan halletsek bari alsanaalsanasmile anam kışta geldi fazla kıpırdaşmaya gelmiyo kafamçokkarıştı
anam ben kurtuluyomda her yerden yeni bişey çıkıyo ne zaman ki p...s girdi benim alt yapı perişan oldu akannehir bi toparlanamadım gitti :ecrin_bebek:Bir sorun vardı msjım gitmedi diye tekrardan yollamışım pardonkaydirigubbakcemile3 sen biran önce bütün hastalıklarından kurtul inşallahda bişey olmaz merak etme kafanı gözünü kırmazsın kaydirigubbakcemile3 hızlı ilerleyeceğinden eminimolumunekankayizsmile
anam ben kurtuluyomda her yerden yeni bişey çıkıyo ne zaman ki p...s girdi benim alt yapı perişan oldu akannehir bi toparlanamadım gitti :ecrin_bebek:
evet haklısın aslında ne olduysa ondan sonra oldukaydirigubbakcemile3 ama inşallah az kaldı iyileşde biran önce sendende değişik pozisyonlar öğrenelim:kedi:
kafayı gözü kırmadan halletsek bari alsanaalsanasmile anam kışta geldi fazla kıpırdaşmaya gelmiyo kafamçokkarıştı
sorma sorma kış geldi valla insanın soğuktan vazgeçesi geliyo eyvahedigeldismile. çoraplarlada hiç seksi olmuyomuşumklava:
Kızlaaar yumurtalıklarımda bir sancı var yine...
canım geçmiş olsun doktora git bi istersen ihmal etme derim hamilesin çünkü
derin mii ? :uhm: ....
Hamile miyim :S
Ben hamile değilim canım karıştırdın sanırım...
aynen karıştırdım ya çok afedersin zerr ile karıştırdım sana yazarken sanırım aklımda o vardı:roflol:
tşk özür cnm belkide kalırsın bellimi olur? ben bişey sorucam bugün bahsetmiştim çok canım acıdı diyede daha demin ben egzersiz yaptım ve egzersizlerde inanılmaz rahatım hatta aparatla her pozisyonda çok rahat egzersiz yapıyorum ama bugün neden canım acıdı onu anlamadım enfeksiyon falan olsaydı sanırım aparatdada yaparken canım yanardı dimi?
Yok canım ben almayayım çocuksuz mutluyum :)
Canım ne kadar kendimizi kasmıyoruz desek de bazen kendimizi kasıyoruz farkında olmadan...
Muhtemelen o yüzden canın acımıştır...
Mesela ben halen klitoris bölgesine dokunduğumda hemen vajşnadaki kaslar kasılıyor istemsiz olarak farkediyorum yani...
Sen de farkında olmadan kasıyor olabilirsin...
benim regl yeni bitti ondan önce bir ay boyunca hergün yaptık ama hala alışamadım bugünde regl bitti diye yapalım dedik ama inanılmaz acı yaşadım venüsten tahriş olmuştur falan dedi belkide enfeksiyon var dedim ama aparatla demin egzersiz yaptım çok rahat oldu sabah gene deniycem inşallah aynı durum olmaz bakalım artık
Canım adet esnasında vajina kolay tahriş oluyor ama aparatta acımadığına göre olmamış...
Reglden sonra vajinada daralma oluyor canım çoğu kişide. Belki sen de o durumu yaşıyorsundur. Mesela ben reglden sonra ilk ilişkide zorlanıyorum...
o zaman inşallah yarın sorunsuz atlatabilirm acıyınca yapmayada korkar oldum ya adam diycek bir ay kaçmadın şimdi kaçacak yer arıyosun diye:))kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?