Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
yok bebişim 4. gün bu gün sular seller gibi maşallah 4 gün daha sürecek sanki opuyorumnanaktan

hey maşşallah :)) olmamasından daha iyidir. bizim bi tanıdığımızın kızının adeti gelmiyomuş. biraz ihmal etmişler bakmışlar gelmiyo en sonunda doktora gitmişler doktor ne demiş biliyonmu ?

hey maşşallah :)) olmamasından daha iyidir. bizim bi tanıdığımızın kızının adeti gelmiyomuş. biraz ihmal etmişler bakmışlar gelmiyo en sonunda doktora gitmişler doktor ne demiş biliyonmu ?

leynnnn ne araya reklam sokuyosun söylesene bi çırpıda lülülülülülü

leynnnn ne araya reklam sokuyosun söylesene bi çırpıda lülülülülülü

güldürme kıs vahim bişey söylicem. Allahım evlerden ırak. 21 yaşında kıza menepoza girmişsin demiş. kulaklarıma inanamadım. erken menepoz diye bir hastalık varmış. duymuştum ama. 21 yaş kadar erken olacağını düşünmemiştim

Şaşırmadım canım daha önce de duydum 22 yaşında menapoza gireni
Bu arada bazı kızların kızlık zarları kalın ve deliksiz oluyomuş. Normalde adet kanının geçmesi için ufak delikler bulunur zarda...
Eğer bu dediğim gibi olursa da kan geçemediği için adet olmayan varmış. Tabi bir rahatsızlıkla ortaya çıkımyormuş bu ve dr zara delik açıyomuş...

benimde adetlerim çok sancılı geçer. banada zarın kalındır ondandır evlenince geçer falan demişlerdi gerizekalılar bilinçaltımı mahvettiler. bende zarım kalın zor girecek girmicek girsede yer gök kırmızı olacak falan sandım hep. bir damla kırmızı gelmedi?

Ama sen adet oluyormuşsun onlarınki tam kapalı ve kalın oluyormuş...
Sen fazla takmışsın kafaya ama dr un suçu tabiki...

ayyy allah korusun bebişim ohaoldumsmile benimde bi arkadaşım var hatun benim 2 katım nerdeyse iri yarı bişey regl olmuyor olsada 1-2 damla onun için dr gitmiş yasmin vermiş doktor daha olmadı sinir stres yapıyomuş diye duydum....ben anneme çekmişim oda çok kırmızılanırdı...

canım sen çok yoğun adet oluyosan kansızlığın ondandır...benim vajiden sonra sancılı olmuyo artık ve yoğun da olmuyorum...çok rahat geçiyoo,,,

canım sen çok yoğun adet oluyosan kansızlığın ondandır...benim vajiden sonra sancılı olmuyo artık ve yoğun da olmuyorum...çok rahat geçiyoo,,,

allah allah bende bi değişiklik yok şimdilik...gerçi bu ay geçen aya oranla sancı çekmedim çok ama benim sancımın sebebi üşütmekten birazda lmaz: doğru regl nedeniyle azalıyor kanım ama pekmez içemiyom kokusundan bile midem bulanıyo ben kuru üzüm alayım onuda zorla yiyorum...kan yapan ne varsa sevmiyorum hepsi midemi bulandırıyor boshayallersmile

aynen canım,benim için faydalı şeylerden resmen kaçıyorum bende,,,siyah üzüm çok iyiymiş,alıcam,düzenli yemek lazım tabii,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…