Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Oooo süpersin :)

geçmiş olsun canım... ilişkiye izin vermiyorsun sanırım ???

yooo 9 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum var ama işte muayene olamıyodum oldu oda çok şükür yaa bide o masaya ilk defa çıktım offffff ama rahatladım bişe yok dedi bebek sahibi olabilirmişim yani

Oooo süpersin :)

yawrum napıyım işten eve gidince napıcamı şaşırıyorum yazın sıcakta ne bulsak yiyoduk ama kışın sıcak yemek yapmadan olmuyor kaydirigubbakcemile5buzluğa taze fasulye bile atmayı öğrendim ohaoldumsmileannem görünce şok geçirecek benden hiç beklemediği performansları sergiliyom delikafadulden

yooo 9 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum var ama işte muayene olamıyodum oldu oda çok şükür yaa bide o masaya ilk defa çıktım offffff ama rahatladım bişe yok dedi bebek sahibi olabilirmişim yani

vajinusmuslu bayanlar ilişkiye izin vermezler çok kasıldıkları için p...s girişi imkansız hale gelir...seninki jinekolog korkusu sadece bu da normal yani her kadının muayene korkusu var malesef....ama bak sen yaptırmışsın ben smear için gittiğimde yaptıramamıştım mesela...

yokkk oluyo ama başında zor oluyo işte dediğim gibi sonradan iyi oluyo ya işte bendeki vajına darlıgı aslında sanırım adı bu dr da dedi sana vajınusmus diyebiliriz ama tam olarak değil :)anlamadım ama kadın olmak zor

Kızlar merhaba, bendede vajinismus var sanırım, 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedik.2 kere doktora gittim 2side bunun vajinismus değil bi fobi olduğunu söylediler.Ve benim çok rahat yapabileceğimi.Ama birisi zarımın kalın olduğunu, yapamazsam açacaklarını söyledi.Bende buna kafayı taktım.Hep ertelemek istiyorum ilişkiye girmeyi.Eşim beni çok sevio sabır gösteriyo ama bi yere kadar bu da tabi.Bunu nasıl yenebilirim...Doktor muayenesinde çok rahatım ama eşimin oraya dokunmasına bile izin vermiyorum.Lütfen bana akıl verin cesarete gerçekten ihtiyacım var.....

9 yıllık evlisin hep böylemiydi ??? durumunun vajinusmusla ilgisi yok öyle olsan p...s değmesinden bile korkardın...normal doğum yapmadınmı ? doktorun teşhisi yanlış vajina dar olsada esniyor sonuçta yeni evli olsan tamamda kaç sene olmuş bence zorluk devam ederse başka bir doktora görün....

merhaba canım,

vajinana dokunabiliyomusun ? yoksa kendindemi dokunamıyorsun ?

Kendim dokunuyorum,kulak çubuğu da soktum kaçkere ,çubuk tamamen giriyo.Ama parmağımı sokamıyorum.Eşim 1 kere çok açıkken serçe parmağını sokabildi.Ama bidaha sokamadı.P...si oraya değdiriyorum kendim ama sokmaa cesaret edemiyorum.Erteliyo beynim hep.

canım bundan kurtulmanın tek yolu egzersiz parmak itici geliyor malesef ama zamanla alışıyo insan aparat yada mum deneyebilirsin...bak kulak çubuğunu soktuğunda kendin gördün acı macı bişey yok...vajinin oraya yabancı cisim girmesine alışması lazımki beyin ilişkiye izin verebilsin....

canım hayırlı olsun inşallah olur...

canım geçmiş olsun aşılamayacak bi sorun değil inan. hepimiz yaşadık bunu ama sonunda başardık. ak kulak çubuğunu yapabiliyormuşsun. ozaman 2 kulak çuuğunu dene sonra 3 sonra 4 giderek arttır sonra parmağı daha rahat yaparsın

Evet ama acaba egzersiz falan yapmadan halledebilirmiyim diye de düşünüyorum.Mesela ben üstteyken çok rahatım kendim değdirebiliyorum onu.Çok mu acı oluyo ilkinde.Kan nekadar geliyo?Bana sanki durmadan kanıycakmış gibi geliyo.Doktor sinek ısırması gibi bi ağrı bu, biraz yanma olur ama yarım saate geçer dedi.Fakat ertesi gün oturamayanları falan duydum, bunları düşünmek istemesemde beynim kendiliğinden kasıyo orayı o an.Teşekkürler buarada yardımın için..

hep böyleydi bi dr gitmeidm zaten kime gittiysem vajına dar dedi herkesinki portakal büyüklüğündeyken seninki ceviz büyüklüğünde dedi normal dogumda bu sebepten yapamadım sezeryan oldu açılmıyo işte ilişki sırasında başında zorlanıyorum ama sonunda oluyo

Bide bu krem nasıl faydalı olabilir bu konuda yardım istiyorum doktor bana anestol diye bi pomat verdi.Kremi vajina girişine sürüyorum uyuşuyo ama bu emla ile falan nasıl hallloluyo..Bi kere yapsam dünyam değişcek inanın..Bu krem girişten iç kısımdaki ağrıya nasıl etki eder onu anlamıyorum.Yani ağrıyan yer vajinanın girişimi..

amaaan varyaaa bu kadınların ilk gece hikayeleri erkeklerin askerlik hikayelerine benziyo. ne kadar seviyorlar abartmayı. erkeklerde askerde tuvalet temizler dönünce ben komandoydum derlermiş :))) kadınlarda ben çok bakireydim yarışına giriyo galiba anlamıyorum.
canımmmm bak eskiden görücü usulu adamlar kadınların gözünün yaşına bakmaz nazını çekmez zorla yaparlarmış. hazır olmadan gönülsüz yapılınca anlattıkları durumlar yaşanır tai. ama bizler şanslıyız eşlerimiz bize hoşgörülü. yavaş yavaş yaptıktan sonra hele helede öncesinde yeterli egzersiz yaptıktan sonra acı macı olmuyo. benim hiç acım olmadı hatta tek damla kırmızı bile gelmedi. herkesin yapısı farklı kırmızılık gelende oldu ama burda hiçirimizin başına o anlatılan feci hikayeler gelmedi canım. sen içini ferah tut

Evet canım haklısın.Çok sağol aslicanim bana cesaret verdin.Kanasın umrumda değil zaten bikere girse eşim de bende dünyanın en mutlu insanı olcaz.Umarım başarırım..

Evet okudum.Onu yapabilirim sanırım.Ama sence parmağı skmadan direk P..si sokabilirmiyim?Yoksa başaramazsam daha mı umutsuz olurum.Biran önce halloson istiyorum .İlk gecemizde onu biraz sokar gibi olmuştuk ama ben sanki bi duvar var gibi hissettim geri çektim.Yine öylemi olur sence.Egzersizleri erteliyorum hep.Parmak itici geliyo.Mum falanda sanırım zor yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…