Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
merabalar herkese acayip hastaydım bi kaç gündür soğuk algınlığı boğaz enf. öksürük gelemedim annemde yanımda çok bakamıyorum buraya arada uğramaya çalışıcam inşallah

merabalar herkese acayip hastaydım bi kaç gündür soğuk algınlığı boğaz enf. öksürük gelemedim annemde yanımda çok bakamıyorum buraya arada uğramaya çalışıcam inşallah

geçmiş olsun canım...kızım dikkat etsene kendine bebişin var senin...sıkı giyin havalar çok dengesiz bu aralar hemen şifayı kapıveriyor insan :ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım dikkatet kendine. annenmi geldi yanına ayyy ne güzel :gitme:

geçmiş olsun canım...kızım dikkat etsene kendine bebişin var senin...sıkı giyin havalar çok dengesiz bu aralar hemen şifayı kapıveriyor insan :ecrin_bebek:

çok dikkat etmekten oldu sanırım eşim grip oldu ayrı odalarda olmamıza ragmen malesef kaptım ve cok agır geçti

kızlar eski bir vajili olarak sizinde benim gibi düdüklü tencere açma korkunuz varmı ? çok merak ettim kaydirigubbakcemile2

kızlar eski bir vajili olarak sizinde benim gibi düdüklü tencere açma korkunuz varmı ? çok merak ettim kaydirigubbakcemile2

benim vardı her kullanmak isteyişimde anneme telefon açıp teyit ettiriyordum ay bişi olmaz dimi diye şimdi geçti :)

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine...

bu arada carayıda merak ediyorum eşi noldu acaba geçmiş sayfaları okudumda insallah bi sorun çıkmamıştır

benim vardı her kullanmak isteyişimde anneme telefon açıp teyit ettiriyordum ay bişi olmaz dimi diye şimdi geçti :)

ben hiç kullanmamayı tercih ederdim ama mecburi kullanıyorum artık kapatabiliyorum eşim zorla açtırıyor arkasına geçip yavaş yavaş açmaya çalışıyorum ama o evde yokken daha hiç kullanmadım...korkumu yenmem lazımmış amannnn ne korkağım yawwww bilmiyorumkismile

haha açmayı bırak ben ocaktayken ses çıkarmaya başladığı an başlıyom korkmaya. annem küçükken yüzüne patlamış çok feci yanmış ordan heralde korkum. ne senaryolar yazıyom o tencere ocaktan inene kadar :))
şimdikiler güvenli tabi eskiden öyle değilmiş ama genede korkuyorum elimde değil

venüsten düdüklü tencere fobisi bende de var,ayy ocaktan inene kadar 10 kez kalkıp kontrol ediyorum,sanki patlicakmış gibi,ne kadar çok benzer korkularımız var:bbo:

Kızlaaaaaaaar...
Geçtiğimiz mayıs ayında Anzak Günü'nde tercümanlık yapmıştım mülakatları geçipte hatırlıyorsunuz değil mi?
Az önce Avustralya Konsolosluğu'ndan mail geldi. Form yollamışlar...
Sanırım 2011 Anzak Günü'nde de çalışıcam hihoyyyt

bugün dr gittim banaa sende vajinusmus var dedi muayene olamadıgımdan ama ilk defa olabildim muayene kuş gibi oldum dr korkusunu yendim kendini kasma dedi evet var ama sen yapıyosun dedi

Kız senin yemek stokların mı var
Demek ki eve gidince nete girmeyip yemek yapçan kaydirigubbakcemile3

h.sonu kimse gelmedi bende bi sürü yemek yaptım opuyorumnanaktanama bitti kaydirigubbakcemile2 bu arada biraz daha düşünüp h.sonu ileriye dönük çalışmalarda yaptım bi dünya nohutu hazırladım buzluğa attım akşam eve gidince yapıcam olumunekankayizsmile5 defa falan yaparım bu kış çıkar onlarla :hulya:

bugün dr gittim banaa sende vajinusmus var dedi muayene olamadıgımdan ama ilk defa olabildim muayene kuş gibi oldum dr korkusunu yendim kendini kasma dedi evet var ama sen yapıyosun dedi

geçmiş olsun canım... ilişkiye izin vermiyorsun sanırım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…