merabalar herkese acayip hastaydım bi kaç gündür soğuk algınlığı boğaz enf. öksürük gelemedim annemde yanımda çok bakamıyorum buraya arada uğramaya çalışıcam inşallah
merabalar herkese acayip hastaydım bi kaç gündür soğuk algınlığı boğaz enf. öksürük gelemedim annemde yanımda çok bakamıyorum buraya arada uğramaya çalışıcam inşallah
geçmiş olsun canım...kızım dikkat etsene kendine bebişin var senin...sıkı giyin havalar çok dengesiz bu aralar hemen şifayı kapıveriyor insan :ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım dikkatet kendine. annenmi geldi yanına ayyy ne güzel :gitme:
kızlar eski bir vajili olarak sizinde benim gibi düdüklü tencere açma korkunuz varmı ? çok merak ettim kaydirigubbakcemile2
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine...
benim vardı her kullanmak isteyişimde anneme telefon açıp teyit ettiriyordum ay bişi olmaz dimi diye şimdi geçti :)
kızlar eski bir vajili olarak sizinde benim gibi düdüklü tencere açma korkunuz varmı ? çok merak ettim kaydirigubbakcemile2
ama benim yemek stoğum tükendi nolucak
Kız senin yemek stokların mı var
Demek ki eve gidince nete girmeyip yemek yapçan kaydirigubbakcemile3
bugün dr gittim banaa sende vajinusmus var dedi muayene olamadıgımdan ama ilk defa olabildim muayene kuş gibi oldum dr korkusunu yendim kendini kasma dedi evet var ama sen yapıyosun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?