Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

düzenli egzersiz yaparsan 1 hafta - 10 günde bu işi başarırsın. zaten aylarca beklemişsiniz 10 gün dediğin neki. egzersiz yaparsan orayı esnetmiş olursun ve orası yabancı cisim girmesine alışmış olur ama birden pns denersen orayı zorlarsın olmaz değil girer belki yeterince zorlarsan ama ne gerek var adım adım gitmek bu işi kendine zarar vermeden halletmek varken. öyle değilmi?

parmak itici geliyo ıyyy ben yapamam. mum mu? asla girmez hayatta yapamam :))))
bu lafları hepimiz söyledik. hepimizzz
ama inan başarmak istiyorsan yapmam dediğin herşeyi yapıyor yapamam dediğin herşeyide azmedip başarıyorsun

Son düzenleme:
Bu arada kızlar az önce iki defa ilişkiye girdik...
Sorun yaşamadım...
İlkinde tamamını alamadan eşim bo...dı...
İkincide sorunsuz oldu çok şükür...

merhaba arkadaşlar önceki topiğe yazmıştım ancak sorumun yeri burasıymış yeni gördüm inşallah bundan sonra ben de buradayım.size kendimden bahsedeyim ben de...
ben de vajili idim önceki topiğin ve bahar07 ninde yardımıyla vajiden kurtuldum. 3 ay sonrada hamile kaldım.doktora gittik vajinal ultrasona girdim (korkarak) gördüm bebek kesesini.sonra kanamam başladı yine dr a gittik vajinal ult bu sefer o kdar zor oldu ki anlatamam bu arada kanama hala devam ediyordu.sonra bekledik başka dr a gittik masa da kaldım baktıramadım vajiye ertesi gün kalp atışı olmadığı için anesteziyle kürtaj oldum. bunları anlatıyorum ben eşimle birleşirken bir sorun yaşamıyorum ancak doktora gitmektn korkuyorum.hamile kalmak isteyen arkadaşlar hamile kalmadan doktor korkularını bir şeklde yenmeye çalışsınlar.şimdi bebek için tekrar çalışmalara başladım hamile kalırsam ne yaparım diye de düşünüyorum tek çözüm beklemek bebek 2 aylk olunca üstten ultrasyona girmek bu arada nasıl bekliycem onuda bilmiyorum .kafamın ne kadar karışık olduğu yazımdan anlaşılıyordur şimdi sizden yardım istiyorum aslında dertleşmek istemiştim ben doktor korkumu nasıl yeneceğim???;?; şimdiden hepinize teşekkür ederim

merhaba canım hoşgeldin aramıza,,,geçmiş olsun canım,inşlh hayırlısıyla tekrar hamiş olursun,bu defa sorunsuz geçer her şey ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın ...canım bende vajinal ultrasonla muayene edildim ,yani bu ucu uzun şeyden bahsediyoruz deil mi,onu içeri sokup ekrandan bakarak anlatıyor ,,,birde smear testi için ayrı bi alet vardı,sen ikisindende mi korktun ?çünkü ilki o kadar korkulacak bişi deildi,,,burda iş dr a düşüyoo bence,,,

Son düzenleme:

canım belki okumuşsundur bende aynı korkular yüzünden dr gidemiyodum.1tane oğlum var benimde dr korkum var çünkü vajına çok dar.bu sebepten bende sezeryan oldum.6aydır bebek düşünüyoruz olmadı.dr gitmem llazım ama korkudan gidemiyodum ama tak etti gittim bugün.dr çok tatlı bi kadındı ve muayene olabildim 9 yıldır evliyim ilk defa oldu.spiral takılamadı bana çünkü önce o aleti takmalrı gerekiyodu ama malesef o olmuyodu.ama şimdi kişiye göre yani büyük küçük gibi ebatları varmış ve tek kullanımlıkmış.bilmiyorum belkide buralara yeni gelmiştir yada vardı ben korkumdan gidememdiğimden bilmiyodum.neyse bugün muayenemi oldum ve bişey çıkmadı çok şükür

canım ne güzel mayene olmuşsun bişey çıkmamasına da sevindim. bu arada seni bulduğuma sevindim ben de bebiş olursa doktor işleri için elazığa gelicem doktor konusunda yardımcı olur musun? ben o muayene masaına çıkınca kitleniyorum bacaklarımı bile açamıyorum işte onu nasıl aşıcam bilmiyorum ?

hoşbulduk canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. vajinal ultrason ilk olduğumda sorunsuz oldu ikincide zaten kanama vardı çok korkmuştum zorla oldu sonra başka doktor hiç ılımlı değildi beni çok korkuttu orda olamadım en son kürtaj öncesi oldum doktor sayesinde iyi geçti şimdi ise korkularım var buraya yeni taşındım doktor bulmam çok zor....

Günaydın............

günaydın kızlar çok mutluyum ben derincim çok sağol bana destek olmuştun ve dün gece çok sounsuz bir ilşki yaşadım en ufak bir kasılmam bile olmadı üstelik jelsiz yaptım ve ilk defa zevk aldımmmmmmmmm o kadar mutluyum ki eşimide ilk defa dün akşam çok mutlu gördüm artık tamamen bir kadınım diyebiliyorum dün akşam çok dua ettim allah bu derdi yaşayan herkese yardım etsin çok zor günler geçirmiştim ama bitti inan bu kadar mutlu olacağım hiç aklıma gelmezdi gelin halayımı yeni çekiyim ben :lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool:

Ne güzel birşey dimi sorunsuz ilişki...
Söylenenin aksine ne acı var ne başka birşey...
Çok sevindim canım senin adına...
Çok şükür atlattık ve sorunsuz ilişki yaşayabiliyoruz...
Darısı diğer tüm arkadaşların başına inşallah...
Mutluluğun daimi olsun canım
:dance::dance::dance::dance::teytey:

aynen canım insan kendini ne kadar rahatlatırsa o kadar sorunsuz oluyo hep derdim insanlar nesinden zevk alıyo bu işin diye ama alınıyomuş ya:kedi:allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah opuyorumnanaktan:dance::teytey::sm_cool:

Kızlar beni merak etmşsinizdir.eşimin bütün tektikleri yapıldı kalpten şüphenilmişti çok şükür bişey yok her şey yolunda.benimde dün tahlillerim yapıldı yine normal çıktı herşey, artık ameliyata geri sayım başladı..
Son birkaç gündür hep hastanede geçti günlerim.evimi b...götürüyor güzel bi temizlik yapmam lazım.sonrada yemek..
Sizi çok özledim işlerim bitsin yine geleceğim...

ameliyat ne zaman canım

merhaba..aynı şeyleri yaşamışız canım..ben bu sorunla 3 yıl uğraştım hep erteledim..yeni kurtuldum bu kabustan..inan anlattıkları gibi bişey değil...bir damla kırmızı bile gelmedi..ilk ilişkimde rahat olduğum için ağrı bile hissetmedim..söylenenleri unut..kendine inan pes etme...bu mu dedim 3 yıldır bunum için mi bu kadar acı çektim...ertelemeye kendine eziyet ettiğine değmez...burda herkes elinden geldiğince destek olacaktır sana..yeterki inan kendine...herşey güzel olacak emin ol...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…