Evet okudum.Onu yapabilirim sanırım.Ama sence parmağı skmadan direk P..si sokabilirmiyim?Yoksa başaramazsam daha mı umutsuz olurum.Biran önce halloson istiyorum .İlk gecemizde onu biraz sokar gibi olmuştuk ama ben sanki bi duvar var gibi hissettim geri çektim.Yine öylemi olur sence.Egzersizleri erteliyorum hep.Parmak itici geliyo.Mum falanda sanırım zor yaparım..
Evet okudum.Onu yapabilirim sanırım.Ama sence parmağı skmadan direk P..si sokabilirmiyim?Yoksa başaramazsam daha mı umutsuz olurum.Biran önce halloson istiyorum .İlk gecemizde onu biraz sokar gibi olmuştuk ama ben sanki bi duvar var gibi hissettim geri çektim.Yine öylemi olur sence.Egzersizleri erteliyorum hep.Parmak itici geliyo.Mum falanda sanırım zor yaparım..
canım hayırlı olsun inşallah olur...
merhaba arkadaşlar önceki topiğe yazmıştım ancak sorumun yeri burasıymış yeni gördüm inşallah bundan sonra ben de buradayım.size kendimden bahsedeyim ben de...
ben de vajili idim önceki topiğin ve bahar07 ninde yardımıyla vajiden kurtuldum. 3 ay sonrada hamile kaldım.doktora gittik vajinal ultrasona girdim (korkarak) gördüm bebek kesesini.sonra kanamam başladı yine dr a gittik vajinal ult bu sefer o kdar zor oldu ki anlatamam bu arada kanama hala devam ediyordu.sonra bekledik başka dr a gittik masa da kaldım baktıramadım vajiye ertesi gün kalp atışı olmadığı için anesteziyle kürtaj oldum. bunları anlatıyorum ben eşimle birleşirken bir sorun yaşamıyorum ancak doktora gitmektn korkuyorum.hamile kalmak isteyen arkadaşlar hamile kalmadan doktor korkularını bir şeklde yenmeye çalışsınlar.şimdi bebek için tekrar çalışmalara başladım hamile kalırsam ne yaparım diye de düşünüyorum tek çözüm beklemek bebek 2 aylk olunca üstten ultrasyona girmek bu arada nasıl bekliycem onuda bilmiyorum .kafamın ne kadar karışık olduğu yazımdan anlaşılıyordur şimdi sizden yardım istiyorum aslında dertleşmek istemiştim ben doktor korkumu nasıl yeneceğim???;?; şimdiden hepinize teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar önceki topiğe yazmıştım ancak sorumun yeri burasıymış yeni gördüm inşallah bundan sonra ben de buradayım.size kendimden bahsedeyim ben de...
ben de vajili idim önceki topiğin ve bahar07 ninde yardımıyla vajiden kurtuldum. 3 ay sonrada hamile kaldım.doktora gittik vajinal ultrasona girdim (korkarak) gördüm bebek kesesini.sonra kanamam başladı yine dr a gittik vajinal ult bu sefer o kdar zor oldu ki anlatamam bu arada kanama hala devam ediyordu.sonra bekledik başka dr a gittik masa da kaldım baktıramadım vajiye ertesi gün kalp atışı olmadığı için anesteziyle kürtaj oldum. bunları anlatıyorum ben eşimle birleşirken bir sorun yaşamıyorum ancak doktora gitmektn korkuyorum.hamile kalmak isteyen arkadaşlar hamile kalmadan doktor korkularını bir şeklde yenmeye çalışsınlar.şimdi bebek için tekrar çalışmalara başladım hamile kalırsam ne yaparım diye de düşünüyorum tek çözüm beklemek bebek 2 aylk olunca üstten ultrasyona girmek bu arada nasıl bekliycem onuda bilmiyorum .kafamın ne kadar karışık olduğu yazımdan anlaşılıyordur şimdi sizden yardım istiyorum aslında dertleşmek istemiştim ben doktor korkumu nasıl yeneceğim???;?; şimdiden hepinize teşekkür ederim
canım belki okumuşsundur bende aynı korkular yüzünden dr gidemiyodum.1tane oğlum var benimde dr korkum var çünkü vajına çok dar.bu sebepten bende sezeryan oldum.6aydır bebek düşünüyoruz olmadı.dr gitmem llazım ama korkudan gidemiyodum ama tak etti gittim bugün.dr çok tatlı bi kadındı ve muayene olabildim 9 yıldır evliyim ilk defa oldu.spiral takılamadı bana çünkü önce o aleti takmalrı gerekiyodu ama malesef o olmuyodu.ama şimdi kişiye göre yani büyük küçük gibi ebatları varmış ve tek kullanımlıkmış.bilmiyorum belkide buralara yeni gelmiştir yada vardı ben korkumdan gidememdiğimden bilmiyodum.neyse bugün muayenemi oldum ve bişey çıkmadı çok şükür
merhaba canım hoşgeldin aramıza,,,geçmiş olsun canım,inşlh hayırlısıyla tekrar hamiş olursun,bu defa sorunsuz geçer her şey ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın ...canım bende vajinal ultrasonla muayene edildim ,yani bu ucu uzun şeyden bahsediyoruz deil mi,onu içeri sokup ekrandan bakarak anlatıyor ,,,birde smear testi için ayrı bi alet vardı,sen ikisindende mi korktun ?çünkü ilki o kadar korkulacak bişi deildi,,,burda iş dr a düşüyoo bence,,,
Günaydın............
günaydın kızlar çok mutluyum ben derincim çok sağol bana destek olmuştun ve dün gece çok sounsuz bir ilşki yaşadım en ufak bir kasılmam bile olmadı üstelik jelsiz yaptım ve ilk defa zevk aldımmmmmmmmm o kadar mutluyum ki eşimide ilk defa dün akşam çok mutlu gördüm artık tamamen bir kadınım diyebiliyorum dün akşam çok dua ettim allah bu derdi yaşayan herkese yardım etsin çok zor günler geçirmiştim ama bitti inan bu kadar mutlu olacağım hiç aklıma gelmezdi gelin halayımı yeni çekiyim ben :lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool:
Ne güzel birşey dimi sorunsuz ilişki...
Söylenenin aksine ne acı var ne başka birşey...
Çok sevindim canım senin adına...
Çok şükür atlattık ve sorunsuz ilişki yaşayabiliyoruz...
Darısı diğer tüm arkadaşların başına inşallah...
Mutluluğun daimi olsun canım
:dance::dance::dance::dance::teytey:
Kızlar beni merak etmşsinizdir.eşimin bütün tektikleri yapıldı kalpten şüphenilmişti çok şükür bişey yok her şey yolunda.benimde dün tahlillerim yapıldı yine normal çıktı herşey, artık ameliyata geri sayım başladı..
Son birkaç gündür hep hastanede geçti günlerim.evimi b...götürüyor güzel bi temizlik yapmam lazım.sonrada yemek..
Sizi çok özledim işlerim bitsin yine geleceğim...
Kızlar merhaba, bendede vajinismus var sanırım, 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedik.2 kere doktora gittim 2side bunun vajinismus değil bi fobi olduğunu söylediler.Ve benim çok rahat yapabileceğimi.Ama birisi zarımın kalın olduğunu, yapamazsam açacaklarını söyledi.Bende buna kafayı taktım.Hep ertelemek istiyorum ilişkiye girmeyi.Eşim beni çok sevio sabır gösteriyo ama bi yere kadar bu da tabi.Bunu nasıl yenebilirim...Doktor muayenesinde çok rahatım ama eşimin oraya dokunmasına bile izin vermiyorum.Lütfen bana akıl verin cesarete gerçekten ihtiyacım var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?