Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
şunuda söylim canım ben aparat egzersizi yaptığımda 10-15 dakika falan içimde bekletiyorum ayaklarımı açıp kapatıyorum yani ayaklarımı oynattığımda aparat içimdeyken kasılmam çok daha aza iniyo ve ilşkidede rahat oluyorum bu sefer

Tamam canim tesekkur ederim..bende denicem o zaman direk onunla baslamayi...ins yapabilirim...aparat alinca bende senin gibi bacaklarimi acip kapama hareketleri yapiyorum cnm..dedigin gibi hem kasilmami azaltior (ki o an anliyorum bacaklarim nasil kasilmis oluyor) hemde o dolgunluk hissine alistiryorum kendimi :kedi:
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

bence kesinlikle yapabilirsin biz vajiyi yenmiş insanlarız birr aparatamı yapamıycaz dimi ama:):1hugpuyorumnanaktan

Oluruz tabi canim ya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiyim canim,,sen nasilsin alistinmi ins iliskiye...

hayatcım bu hastalık tamamen psikolojik bişey bunu anladım. çok oldu yeneli ancak zaman zaman nüksediyor sanki bazı ilişkilerimde kasıyorum yine çoğunlukla iyi ama kastığım zaman moralim çok bozuluyor durum böyle olunca tam olarak yendim desem mi bilmiyorum.
ben ne egzersiz yaptım ne de bi aparat kullandım önceki topikten oxi sprey miydi adı tam hatırlamıyorum onu aldım 2 kere kullandım uyuşturdum vajiyi sonra ilişkiye girdim oldu sonra oraya bişeyin girebileceğini anladım:) sonra da spreysiz denedim işte böyle egzersiz falan yapmıyorum onun için mi arada bir kasıyorum bilmiyorum:sm_confused:

Hmm anladim canim,,cok iyisin valla bravo sana..egzersiz falan yapmadan basarmissin..
Bence kasilmalarinin egzersizle ilgisi yoktur canim ya cunku hic egzersiz yapmayan kisilerde de zaman zaman kasilmalarin oldugunu duymustum..dedigin gibi tamamen bilinc alti..zaten egzersizleride bilincaltini temizlemek icin yapiyoruz..onemli olan ne sekil olursa olsun yapabilmemiz..ister egzersiz sonrasi..ister uyusturucu kremler sonrasi..kasilmalarada zamanla alisiliyodur zaten..bizde zamanla alisicaz ins..kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

inşallah canım ya şimdi bebek için çalışmalara başladım tekrar:) ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı malesef

kızlarr gunaydın..bugun cumartesı sempatiksalakcinni
yarın kocısımle ogleey kadar uyuycam :)))))

anladım cnm dediğini bi yapıyım sıcak suyla yıkıyım bakalım geçecekmi inş geçer ya çok sağol
a.s.
canım nemli durmasın tahriş olmuş büyük ihtimalle bepanten sür kuru ve sıcak tut yavaş hareket edin bir süre yani hassaslığı gidene kadar dantelli iç çamaşırı giyme pamuklu giy...

canım istersen yendiğin tarihe göre ekleyeyim listeye ....yenenleri kaçırmamak için başardım yazısını görür görmez ekliyorum listeye olumunekankayizsmileben genelde gündüzleri hep burdayım akşamlarıda kocişimi beklerken yada onun işi varsa ben hop dalıyom nete kaydirigubbakcemile2

günaydın opuyorumnanaktan
oooo maşallah akşam muhabbet koyuymuş zemuszemus

kızlar günaydın nasılsınız ben biraz burukta olsa bi mutluluk yaşıyorum ben hamileyimmmm.test yaptım hemen doktora gittik benim için gerçekten de çok zordu karnımdan baktı önce ultrasonla sonra garip bişeyler gördü herhalde ve 5+5 hafta olduğunu küçük olduğu için alttan bakmak istediğini söyledi. bende olmaz falan dedim sonra ama bakmam gerekiyor dedi bende durumumu anlattım olsun bişey olmayacak korkma dedi ve bu ara çok fazla vajili hata geliyor dedi. vajinal ultrsonla baktı gerçekten de bişey yokmuş onda. neyse orada keseyi gördü hayırlı olsun dedi eşimi kutladı falan ama orada et parçası da var dedi buda hamilelerde sık görünen bir durum değil dedi.hamile olmasaydın onu kazımamız gerekiyordu dedi.moralim acayip bozuldu sevinemedim bile çok dikkat etmen gerekiyor bu tür vakalarda düşük riski oluyor dedi. ama sağlıklı gebeliği olan doğum yapan hastam da çok oldu dedi. bekleyip görücez seni kontrollerle inşallah sorun olmayacak dedi ama bilmiyorum kızlar moralim çoook bozuk ağlıyorum sürekli benim için dua edin ne olur

nasıl bi psikoloji oldugunu az cok anlayabiliyorum canım benimde düşük riski var zor bi dönem ama hersey Allahın takdiri düşen bebeklerin cogunda bi problem oluyormus diye okudum yani doğsada cok saglıklı olamıyormus her seyde bi hayır vardır dua et insallah ben hep öyle yaparak rahatlatıyorum kendimi dinlen mumkun oldugu kadar güzel seyler düşünmeye çalış gerisini Allaha havale et canım

canım tebrik ederim...
Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşlhh
gözün aydın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…