evet canım yaa bi haftadır sonuç bekliyoduk akla karayı seçtik bizde kendimizi ii huylu çıkacak diye o kadar alıştırmıştık ki sonuçla hepimiz yıkıldık şimdi hastanedeler tedavi sürecini belirliycek doktor umarım en kısa zamnda sağlığına kavuşur tskler canım ilgilendiğin için...
günaydın herkese yazıları takip etmeye çalışıyorum ama fazla cevap yazamadım
derincim sen güçlü bi kadınsın hepsi geçicek insallah
yarencim üzüldüm ama bi çok tanıdıgımız kişinin basına geldi malesef baslangıcında yakalanırsa diger yerlere zarar vermeden alınıp bi sorun cıkartmıyor insallah sorunsuz ve en basit sekilde atlatırsınız bu süreci
günaydın herkese yazıları takip etmeye çalışıyorum ama fazla cevap yazamadım
derincim sen güçlü bi kadınsın hepsi geçicek insallah
kimse yokmu biri bana acil yardım etsin lütfennnnnnnnnnn
noldu canım,ben varımm
eşim yoktu bu sabah geldi de yapalım dedik ilk girişte cok canım acıdı sonra canım yanmadı tuvalete gittiğimde peçete ile silerken çok az kan geldi sonra aynayla orama baktım kıpkırmızı olmuş bana ne olmuş olabilir
canım ilkinde kırmızı gelmişmiydi senin?ön sevişmeyi uzun tutmayıpta mı giriş oldu?çok az kırmızı geldiyse normal canım,kızlık zarı yırtılmış olabilir...
canım bende zaten zar yoktu bir kere aşılama yaptırmıştım o zaman bozulmuştu acaba tahriş olmuş falan olabilirmi bide ne yapsam geçer ki bu
o zaman tahriş olmuştur canım,kanama geçtiyse bence sorun olmaz,bence ilişkiye devam etmeyin
aman aman bi kanama olmadı cnm sadece peçeteye sildiğimde çok çok az leke gibi geldi ama orasının kızarması beni korkuttu ama ilşkiye devam etmem lazım yumurtlama günlerim bugünler ne yapacam ben yasenağlama
valla canım ozaman çok yavaş hareket etmelisiniz,leke artmasın sonra,
bilmiyorum ki acaba nemlendirici krem falan sürsem zararı olurmu ki bi bilgin varmı
canım sıcak su ile yıka bence geçer inşlhh...krem filan bilmiyorum ki hiç canım nemlendirici kullannan hiç duymadımbilmiyorumkismile
anladım cnm dediğini bi yapıyım sıcak suyla yıkıyım bakalım geçecekmi inş geçer ya çok sağola.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?