canım nemli durmasın tahriş olmuş büyük ihtimalle bepanten sür kuru ve sıcak tut yavaş hareket edin bir süre yani hassaslığı gidene kadar dantelli iç çamaşırı giyme pamuklu giy...
lıstemızınde mahsallahı var hanı 59 ....ıhslahhh dahada cogalır
nasıl bi psikoloji oldugunu az cok anlayabiliyorum canım benimde düşük riski var zor bi dönem ama hersey Allahın takdiri düşen bebeklerin cogunda bi problem oluyormus diye okudum yani doğsada cok saglıklı olamıyormus her seyde bi hayır vardır dua et insallah ben hep öyle yaparak rahatlatıyorum kendimi dinlen mumkun oldugu kadar güzel seyler düşünmeye çalış gerisini Allaha havale et canım
canım tebrik ederim...
Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşlhh
gözün aydın olsun...
canım bende ikincide kasılmıştım,yarısına kadar almıştım,sonrakiler çorap söküğü gibi geldi,sende atlattın artık inşlh bundan sonrası daha rahat olur...
bende iyiyim şükür canım,herşey güzel gidiyor,çok şükür alıştık artık biz...:içelim:
merhaba kızlar bende günaşırı deniyorum halen ilk girişte kasılıyorum kasılınca girişte canım yanıyor emlada kullanıyorum daha bırakamadım emlayı emla sürmesem daha çok acırmı acaba ama azalttım azcık sürüyorum birde hiç birşey hissetmiyorum yani zevk yok ilk diyemi emlayla alaklımı yoksa bilginiz varmı...
Kızlar taze taze reçelli kurabiyelerim var buyrun cokacimcoook
bende kısır yaptım ,hadi kızlar buyrun 5 çayına...:içelim:
kimse yok mu???
canım meraba,emlayı istersen bırakabilirsin,kayganlaştırıcı çok kullan,kendini rahat bırak,gevşe iyice,acımicak de ve derin nefeste çok işe yarıyor,kasılmamak çin...birde p...s içerdeyken bacaklarını hareket ettir,şuanda kasılmaların var ve sen acıya odaklandığın için zevk alamayabilirsin canım,geçicek inşlhh,,,
selam senelerdir başarmak için dua ettim şükür kurtuldum ama dertler bitmiyo acıcakmı acımıycakmı diye düşünmekten birde emla bazılarını uyuşturmuyormuş ben her tarafa sürmediğim halde her tarafını uyuşturuyo birde 1 2 gün sürmesemde yine uyuşuk oluyo orası belki ondan anlamıyomdur diyorum tabi denemeden bilmem ama deniycem sizden fikir almam bu yüzden arkadaşımbu korkum ne zaman bitcek ilk girerken çokkkk korkuyorum sonra korkum kasılmam bitiyor ...6 denememiz bu korkum ne kadar sürcek acaba siz hemen yendinizmi yoksa herkez böyle yaşıyormu...
selam senelerdir başarmak için dua ettim şükür kurtuldum ama dertler bitmiyo acıcakmı acımıycakmı diye düşünmekten birde emla bazılarını uyuşturmuyormuş ben her tarafa sürmediğim halde her tarafını uyuşturuyo birde 1 2 gün sürmesemde yine uyuşuk oluyo orası belki ondan anlamıyomdur diyorum tabi denemeden bilmem ama deniycem sizden fikir almam bu yüzden arkadaşımbu korkum ne zaman bitcek ilk girerken çokkkk korkuyorum sonra korkum kasılmam bitiyor ...6 denememiz bu korkum ne kadar sürcek acaba siz hemen yendinizmi yoksa herkez böyle yaşıyormu...
canım benim 1 ayı geçti yenmem ve hergün yaptığımız halde ben bile acaba bu sefer olacakmı acıyacakmı diyorum çok normal canım bu alışma evresindeyiz kafana takma ne kadarda olsa düşünmeden edemiyoruz sanırım tam anlamıyla cinsel hayatımız olana kadar da düşünecez amn yendik ya gerisi boş sen o fikirlere aldırış etme ben artık önemsememeye çalışıyorum nasıl olsa oldu buda olacak diyorum kendini öyle motive et canımopuyorumnanaktan
Canım ben başardıktan sonra yaklaşık 3 haftalık ara verdim...
3 hafta sonra deneme olacağı zaman acaba acıyacak mı diye düşünmedim hiç...
Beyin kabul ediyor çünkü olduğunu...
Sen de alışırsın kısa zamanda diye düşünüyorum...
canım tebrik ederim Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin... moralini bozma her şey de vardır bir hayır de içini rahatlat strese girme tatlımkızlar günaydın nasılsınız ben biraz burukta olsa bi mutluluk yaşıyorum ben hamileyimmmm.test yaptım hemen doktora gittik benim için gerçekten de çok zordu karnımdan baktı önce ultrasonla sonra garip bişeyler gördü herhalde ve 5+5 hafta olduğunu küçük olduğu için alttan bakmak istediğini söyledi. bende olmaz falan dedim sonra ama bakmam gerekiyor dedi bende durumumu anlattım olsun bişey olmayacak korkma dedi ve bu ara çok fazla vajili hata geliyor dedi. vajinal ultrsonla baktı gerçekten de bişey yokmuş onda. neyse orada keseyi gördü hayırlı olsun dedi eşimi kutladı falan ama orada et parçası da var dedi buda hamilelerde sık görünen bir durum değil dedi.hamile olmasaydın onu kazımamız gerekiyordu dedi.moralim acayip bozuldu sevinemedim bile çok dikkat etmen gerekiyor bu tür vakalarda düşük riski oluyor dedi. ama sağlıklı gebeliği olan doğum yapan hastam da çok oldu dedi. bekleyip görücez seni kontrollerle inşallah sorun olmayacak dedi ama bilmiyorum kızlar moralim çoook bozuk ağlıyorum sürekli benim için dua edin ne olur
teşekkürler canım birtek benim böyle olmadığımı duymak bile beni motive ediyor normalim yani şükür inşallah düzeliriz napalım allah sağlık versin vajiyi yendik ama sorularımız bitmiyo hep problem bendemi acaba öbür türlü zevk alıyordum ya şimdi böyle olunca hayatım tamamen değişti çünkü daha başlarken aklım orda kendimi veremiyorum o yüzdende olabilr canım cevabın için teşekkürler ...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?