Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
bilmiyorum ki acaba nemlendirici krem falan sürsem zararı olurmu ki bi bilgin varmı

Canim bepanthen krem var ya..istersen ondan sur derim ben..zaten doktor tavsiyesi bu kremde..ben egzersizlerim de de kayganlastirici olarak sadece bu kremi kullanmistim,,halada egzersizlerimde bu kremi kullaniyorum yani..cok etkili bir krem deriye direk nufus edici ve onarici bir krem bu.eczanelerde var..ben gelmeden tr den almistim disi mavi -beyaz bir kutu sadece 5 ytl falan biseydi..

Buarada sen aparat calismasi sirasinda dami hic kirmizi gormemistin canim,,ben egzersizlerde en buyuk aparati aldigimda kirmizi gelmisti ..ama cok zorlamistim ..
bide doktor iliskiden sonra da bebanthen kremi vaji girise surebilirsiniz diye tavsiye etmis..
bildiklerim bukadar canim umarim faydasi olur..:1hug:

slm hayatcım nasılsın?nasıl gidiyorr:hulya:?

aaa bak bepanten de olabilir benim hiç aklıma gelmemişti

Son düzenleme:
slm hoşgeldin :)))
bende 2.denememde sanki ilki daha kolay olmuştu demiştim ama 3-4 daha kolay oluyo inan. egzersizler öyle malesef bi süre devam ediyorsun taaki kendini hazır hissedene kadar

hosbuldum aslicanim opuyorumnanaktan

bugun aslinda 3.yu deneme gnumuz ama biz deneme yapamicaz sanirim bugun..cunku esim bugun baya yogun olucakmis ve gec gelebilirmis..ama 3 ve 4 un daha rahat oldugunu ogrenmem icimi rahatlatti sagol..:1hug:
aslinda illa su gun olucak diye bisey yokta..iste ben iyice alisalim diye gun asiri deneme yapalim dedik,,ona uymak icin..artik uymayan gunlerde olucak ne yapalim..

canım bende bepanthen vardı geçenlerde arkadaşa vermiştim ne bilim böle olacağını bilseydim vermezdim ya ben aparat çalışmasında hiç kırmızı görmedim çünkü ben iki sene önce anesteziyle aşılama olmuştum o zaman bozulmuştu zar o yüzden egzersizlerde rahattım bi endişem yoktu ilk eşimle olsun diye hemen yarın almam lazım bi tane daha çok tşkler emin ol ki faydası oldu bu akşam da kaderin dediğini yapıyım bakalım geçecekmi:uhm:

slm hayatcım nasılsın?nasıl gidiyorr:hulya:?

aaa bak bepanten de olabilir benim hiç aklıma gelmemişti

Selam kadercim,,iyi canim ya coksukur..
Gun asiri deneme yapmaya calisiyoruz..gecen 2.de biraz agri hissettim ama dayanilmicak bir agri degildi..umarim bundan sonra giderek azalir agrilar da..oyle iste canim
Sen nasilsin?? nasil gidiyor??

slm kızlar nasılsınız? bu arada venüsten canım benim ben vajiyi çok önce yendim ama listeye yeni girebildim:) bu arada bu benim hatam vajiyi yendim iş güç buraya takılamadım bizimle aynı durumları yaşayanlara yardımcı olmam gerekirdi sonrasında paylaşımda bulunmalıydım kısmet aklım başıma yeni geldi bu arada ben akşamları takılıyorum eşim güzdüzleri evde oluğu için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Selam kadercim,,iyi canim ya coksukur..
Gun asiri deneme yapmaya calisiyoruz..gecen 2.de biraz agri hissettim ama dayanilmicak bir agri degildi..umarim bundan sonra giderek azalir agrilar da..oyle iste canim
Sen nasilsin?? nasil gidiyor??

canım bende ikincide kasılmıştım,yarısına kadar almıştım,sonrakiler çorap söküğü gibi geldi,sende atlattın artık inşlh bundan sonrası daha rahat olur...
bende iyiyim şükür canım,herşey güzel gidiyor,çok şükür alıştık artık biz...:içelim:

Rica ederim canim,,ins alinca faydasini gorursun..
kaderin dediginide yap canim bencede ilik suyla yikarsin..ama sakin sabun falan kullanma bence canim..sabun hem vajinanin ph ina etki ediyor,,hemde yararli bakterileri oldurebiliyormus ..zaten vajina kendini temzliyormus..ilik su harici temizlenmeyi onermiyor doktorlarda..bide senin kanama olmussa zaten sabun yakar kismida..iyice korkup telas yaparsin..

bende bunu ogrenmeden once o kadar cok sabun kullanirdim ki..anlatamam sabunsuzda olmuyor ama ben soyle yontem buldum canim..afedersin ama yuzeysel tam ic kisimlara degdirmeden kenarlara bolca sruyorum temizleyici bide yine afedersin makat kismina suruyorum temizleyiciden orda zaten yararli bakteri olsede olmesede bisey olmaz..zemuszemuszemuszemus

Cok sevindim canim..
Bundan sonradains hep sorunsuz devam eder..:içelim:

kanama çok olmadı canım sadece peçeteye sildiğimde leke şeklinde geldi ama ben oarya aynayla bakıp kızerdığını gördüğümde korktum acaba yırtıldımı falan diyekaydirigubbakcemile3ama çok şükür öle bişey yok eşim de sanki inadına altta ilk defa bu kadar rahattın dedi hepten çıldırdım ama ilginçti ya gitgelde sadece ilk iki sefer acıdı sonra acımadı ne bilim doktora gitmeyede korkuyorum ben hala doktora muayene olamayacağımı düşünüyorumdaeyvahedigeldismilesabun kullanmıycam canım zararlı olduğunu bende duymuştum

Selam busenim...
Bende aksamlari takilabiliyorum arada 7 saat zaman farkimiz oldugu icin benimkisi mecburen oyle olyor...bende elimden geldigince yardima ihtiyaci olan butun arkadaslara seve seve yardim etmek isterim..bende burdaki arkadaslarin sayesinde yendim cunku...
Bizde artik gece bekcisi oluruz topicin ..ne yapalim kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

oluruz ya niye olmasın hayatcım akşamları hep açık oluyor benim ama konuşacak kişi sayısı az oluyor sen nasılsın hayatıcımopuyorumnanaktan

canim valla bende iliskiden sonra hic bakmamistim ama egzersizden sonra aynayla baktigimda hep kizardigini goruyorum..resmen kizariyor yani..iliskiden sonrada cok az hafif iclere dogru bepanthen cream suruyorum..
bide canim sen ne zaman egzersizleri biraktin?? yani egzersiz yapmadan direk iliskiye ne zaman gecilir sence??

canım ben bir ay oldu yeneli ama hala hergün aparatla egzersiz yapıyorum p...s boyutunda olan aparatla günde 20 defa egzersiz yapıyorum ki bana çok faydası oluyo tamamen alışana kadar egzersizi bırakmayı düşünmüyorum

Anladim canim,,ben egzersizi biraktin saniyordum..dogru soyluyorsun egzersizin cok faydasi oluyor ve iyice aisana kadar birakmamk lazim bencede..
peki egzersizi direk p...s boyutundaki aparatlami yapiyosun yoksa kucuklerden baslayarak mi??
ben en kucukle basliyorum p...s boyuttaki aparata kadar..onuda yaptiktan sonra deneme yapabiliyorum..cunku direk p...s boyutundaki aparatla baslayamiyorum..bi kac kez denedim olmadi malesef :sinifsinif:
bende buyk bir sabirla herseferinde en kucukle baslayip en buyuge geliyorum..sonrada deneme iste,...

ilk zamanlar bende senin gibi küçükten başlıyodum sonra karar verdim dedim hep aynı şekilde bu giriyosa küçük aparat olmadanda girer dedim ilk yapışta biraz zorlandım ama sonradan alıştım şimdi direk büyük aparatla yapıyorum oyuncak gibi oldu zaten artık çok rahat direk onu sokuyorum bence sende yapabilirsin bir kere düşün p...s yapabiliyosan direk onu neden alamayasın ki yani dimi bir sefer kendini zorla cesaret et acıdığı yerde bekle tekrar ittir bak gör nasıl kolay olacak ama hemen olmuyo diye bırakma devam et direk sende onunla yapabilirsin kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…