Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
aynen hamarat kızlarız biz altın kızlarız biz... bizim kıymetimiz bilinmiyo:))

naptın canım bebiş çalışmalarını,beklemedemisin şuann,,,bende bu ay kaçırdım yumurtlama günlerini ,önümüzdeki ay artık,,,birde dolgu yapılacak dişim var,yaptırıp öle çalışmalara başlayayım diyorum ,hamilelikte sorun olmasın sonra...inşlh bebişlerimiz bizi çok bekletmezler,hemen hamiş oluruzsengözlerimebaksanab

yok be cnm geçen ay olmadı nasip değilmiş bu ay bekliycem artık yumurtlama günlerimdeyim iyi değerlendiriyorum bu ay ama tabi nasip kısmet bu işler bencede diş rahatsızlığın varsa önceden tedavi yaptır hamilelikte çok sorun oluyomuş...bu ay tutsun diye çok istiyorum ama bilmiyorum geçen ay çok kafama takmıştım resmen kendimi hamile gibi görüyodum fosss çıktı tabiki nasip yani bu ay o kadar takmıyorum allah ne zaman nasip ederse artık

tabiiki de canım Rabbim ne zaman isterse o zaman olsun hayırlısıyla,eşim çok sabırsızlanıyor benimde,yerimseniben

tabiiki de canım Rabbim ne zaman isterse o zaman olsun hayırlısıyla,eşim çok sabırsızlanıyor benimde,yerimseniben

aynen benimkide öle bana diyo hamile kalsan seni yerinden kaldırmıycam diyo bebeğe bişi olmasın diye çok hevesli ya allah çok bekletmez inşallah bende çok istiyorum bebek ocakta altıncı seneye girecez inşallah altıya girmeden bebek verim istiyorum:)

maaşallh canım 6 yıllık oluyonuz ,bizim 2 yıl yeni bitti.hadi inşlh canım yaa çok beklemezsiniz...benim eşimde öyle valla,tüm sülale beni bekliyor,

5 yıl bitiyo ama gelde bana sor vaji yüzünden 5 senem berbat geçti bundan sonra iyi geçer inş

boşver canım geçmişe bakma hiç,gelecekteki güzel günlere bak sen,yaşanması gerekiyormuş ,yaşandı ve bitti çok şükür...inşlh her şey daha güzel olur sizin için,5 yılın acısını çıkarın,hihoyyyt

haklısın hayatım 5 sene olmadı yaşanmadı derinede yazmıştım evlilik tarihim artık bambaşka:)herkes için güzel olsun inşallah canım

mrb ben siteye yeni üye olanlardanım.vajinismusu yenenlere çok imreniyorum.allah herkese nasip etsin.benim durumumda farklı ve ilginç.birinciyi yaşayaıp ikinciden korkan bi insanım.nasıl üstesinden gelicem hiç bilmiyorum.

canım sanırım sen buraya gene yazmıştın seni hatırlıyorum ben ama burdaki herkes sana cvp vermişlerdi sen neden korkuyosun anlayamadım zaten bir sefer ilşkiye girmişsin bundan sonrası kolay zor olanı başarmışsın sen bence hiç korkma biraz cesaretle ikinciyide gayet rahat yapabilirsin

Canım bence ilk ilişkiden sonra hemen bırakılabilir emla...
Çünkü ilkinden sonra emlalı veya emlasız hiç fark yok aslında...
Bence öyle de başarabilirsin :1hug:

evet canım haklıymışsınız emlasız denedim sabah emlayla dah çok acıyordu yanma oluyodu emlasız anlamadım bile birde ilk defa hiç kasılmadım verdiğiniz moral sayesinde teşekkürler kızlar ama regl oldum bugün birde o mutluluk geldi üstüne çok sevindim hamilemiyim diye moralim çok bozulmuştu...şükür değilmişim...delikafadulden

Gözün aydın canım çok sevindim emlayı bırakmana...
Adet olmana da :1hug:

senin adına çok sevindim canım ben hiç emla kullanmadım ne egzersizlerimde nede ilşkimde şimdi iyikide kullanmamışım diyorum o zaman bendede onsuz yapamıycam korkusu olurdu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…