Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
senin adına çok sevindim canım ben hiç emla kullanmadım ne egzersizlerimde nede ilşkimde şimdi iyikide kullanmamışım diyorum o zaman bendede onsuz yapamıycam korkusu olurdu sanırım

sağol canım emla kullanmadığın için çok şanslısın ama şükür ondanda kurtuldum diyorum ya destekleriniz olmasa bunuda zor yenerdim.çünkü sizlere çok güveniyorum arkadaşlar...bide birşeyler hissetsem daha mutlu olucam amada sanırım onada daha zaman var ...

yavaş yavaş canım zevk almayıda öğrenicez sadece zamanı var kendimizi alıştırmamız gerekiyo sanırım üzülme sakın oda olacak

günaydın kızlar,

bakıyorumda hafta sonu döktürmüşsünüz burada hemde bensiz çaylar kahveler pohaçalar
:hulya:bende istiyom olumunekankayizsmile bu arada o yaptığınız çok güzel olan pohaçanın tarifinide istiyorum bide biber dolması hiç yapmadım hayatımda onu yapcamda nasıl yapcam bilmiyorum anneme sorsam ben yaparım dicek olmayacak ben yapmak istiyorum kaydirigubbakcemile5

canım izmitin özelden gönderdiği tarifi dur bende sana göndereyim özelden,

valla canım ne güzel olurdu gerçekten bir araya gelsek bende size boşnak mantısı ve kol böreği yapardım canlar...

Canim nasil oldun?? bepanthen i kullanabildin mi?? tekrar deneme yaptiniz mi?? eger yaptiysaniz nasil oldu,,zedelenmeden sonra herhangi bir sIkInti yasatmamistir ins sana..

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bepanten kullandım canım allaha şükür bir günde geçti ve sıkıntısız bi ilişki yaşadım ya hala bana rüya gibi geliyo opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yavaş yavaş canım zevk almayıda öğrenicez sadece zamanı var kendimizi alıştırmamız gerekiyo sanırım üzülme sakın oda olacak

dün eşime diyorum eskiden daha iyiydi diye yıllardır o şekilde olduya şimdi bu şekilde zorlancam biraz neyse onunda vakti var artık..bunu yendim ya onuda başarıcam inşallahhhh...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…