Gözün aydın canım çok sevindim emlayı bırakmana...
Adet olmana da :1hug:
senin adına çok sevindim canım ben hiç emla kullanmadım ne egzersizlerimde nede ilşkimde şimdi iyikide kullanmamışım diyorum o zaman bendede onsuz yapamıycam korkusu olurdu sanırım
teşekkür ederim canım valla bende emlayı bırakmadan yenmiş saymıyordum kendimi...
sağol canım emla kullanmadığın için çok şanslısın ama şükür ondanda kurtuldum diyorum ya destekleriniz olmasa bunuda zor yenerdim.çünkü sizlere çok güveniyorum arkadaşlar...bide birşeyler hissetsem daha mutlu olucam amada sanırım onada daha zaman var ...
derincim oldu sonunda becerebildim ya:)))
Hayırlı olsun tatlım 5 yıllık mı evlisin?
evet canım ocakta altıya giricez inşallah :Saruboceq::dance:
evet canım ocakta altıya giricez inşallah :Saruboceq::dance:
günaydın kızlar,
bakıyorumda hafta sonu döktürmüşsünüz burada hemde bensiz çaylar kahveler pohaçalar :hulya:bende istiyom olumunekankayizsmile bu arada o yaptığınız çok güzel olan pohaçanın tarifinide istiyorum bide biber dolması hiç yapmadım hayatımda onu yapcamda nasıl yapcam bilmiyorum anneme sorsam ben yaparım dicek olmayacak ben yapmak istiyorum kaydirigubbakcemile5
canım izmitin özelden gönderdiği tarifi dur bende sana göndereyim özelden,
fisfisfis aaa bende merak ettim şu tarifii...
dur hemen sanada göndereyim canımmkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
bakıyorumda hafta sonu döktürmüşsünüz burada hemde bensiz çaylar kahveler pohaçalar :hulya:bende istiyom olumunekankayizsmile bu arada o yaptığınız çok güzel olan pohaçanın tarifinide istiyorum bide biber dolması hiç yapmadım hayatımda onu yapcamda nasıl yapcam bilmiyorum anneme sorsam ben yaparım dicek olmayacak ben yapmak istiyorum kaydirigubbakcemile5
Canim nasil oldun?? bepanthen i kullanabildin mi?? tekrar deneme yaptiniz mi?? eger yaptiysaniz nasil oldu,,zedelenmeden sonra herhangi bir sIkInti yasatmamistir ins sana..
Maşallah canım, Allah bir ömrü beraber geçirmeyi nasip etsin
yavaş yavaş canım zevk almayıda öğrenicez sadece zamanı var kendimizi alıştırmamız gerekiyo sanırım üzülme sakın oda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?