dün eşime diyorum eskiden daha iyiydi diye yıllardır o şekilde olduya şimdi bu şekilde zorlancam biraz neyse onunda vakti var artık..bunu yendim ya onuda başarıcam inşallahhhh...alkisalkisalkis
tabiki başarıcaksın şunu unutmaki sen çok güçlü bi kadınsın....
canım ya çok teşekkür ederim kesinlikle hepimiz öyleyiz ..desteklerinizle çünkü birtek sizler varsınız herşeyi paylaştığım sayenizde yeniyorum herşeyi destek çok önemli sağolun ...
ben burdaki arkadaşlıkları ve destekleri kesinlikle sanal bulmuyorum geçen sene burda tanıştığım bir arkadaşım vardı ve bu dertten muzdaripti bu site burdakiler sayesinde yenmişti ve hala görüşüyorum hatta bugün beraberdik ve inanın burdaki arkadaşlıklar gerçekten yürekten laftan değil yani gerçekten yardımcı olmak istiyolar ve ne güzel ki hiçbi art niyet gözetmeden böle arkadaşlıklar maalesef kalmadı artık çok şanslıyız o yüzdenopuyorumnanaktan:1hug:a.s.
canım bende yendiğim halde aman deyip kaçmadım elimden geldiği kadar yardım etcem çünkü herkes kendi yaşadığını kendi bilkir gerçekten burdaki arkadaşların yazdıkları herşey karakterlerini yansıtıyor bu arada izmirlimisin canım..
hayır canım sakaryalıyım izmire gelin geldim sen izmirlimisin yoksa benim gibi mi?
yok canım ben doğma büyüme izmirliyim bornova tarafında oturuyorum..yenimi gelin geldin canım..
aypar emlayı bırakmana çook sevindim canım ben artık kayganlaştırıcı bile kullanmıyorum tamamem doğal oluyo ama az önce regl oldum zaten kayınvalidemin rahatsızlığından dolayı pek fırsat bulamıyoruz ameliyat olcak yarın sol göğsünü tamamen alcaklar dua edin kızlar
5 sene oldu canım nasipse ocakta altıya giricez ama bir türlü sevemedim buraları herkesin kendi memleketi derler ya o hesap işte
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bepanten kullandım canım allaha şükür bir günde geçti ve sıkıntısız bi ilişki yaşadım ya hala bana rüya gibi geliyo opuyorumnanaktan
aypar emlayı bırakmana çook sevindim canım ben artık kayganlaştırıcı bile kullanmıyorum tamamem doğal oluyo ama az önce regl oldum zaten kayınvalidemin rahatsızlığından dolayı pek fırsat bulamıyoruz ameliyat olcak yarın sol göğsünü tamamen alcaklar dua edin kızlar
doğrudur canım kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş o hesap yani ne tarafta oturuyorsun...
Herkese selam kizlar zemuszemus zemuszemus
Cok sevindim canim senin adina.bundan sonrada ins hep boyle devam eder..
Ben de hala ayniyim canim..yani egzersizlerimi birakmadim..egzersiz sonrasi iliski oluyor hala..ama tabi buna sukur..bide senin dedigin gibi direk en buuk dilatorle denemeye calistim olmadi cnm ya( bende cok zorlamadim yine en kucukle baslayip bitirdim egzersizimi..
aslinda direk en buyuk dilatorle yapabilsem o kadar guzel olucak ki..artik resmen en kucuk boyle baslayip en buyuge kadar ugrasmak cok sIkIci geliyor..bide ben pre...tif geciriyorum dilatorlere..su gibi pre..tif gidiyor ya :))) her egzersizde 4 tane kaydirigubbakcemile3
bide canim sen en buyuk dilatorle gunde 1 kez 20 sefermi yapiyodun?? yoksa gun icinde bir kac kez ve herseferinde 20 kez mi?? opuyorumnanaktan
sağolun kızlar çoook tskler evet aypar iki tane kitle varmış ve dağılabilen cinsten hemen alcaklar o yüzden Allahım şifa verir inş biran önce
tşk ederi cnm...ben illa egzersiz sonrası tapmıyorum ilşkimi bazen sabah yapıyorum egzersiz akşamı oluyo ilişki bazende akşam yapıyorum sabah oluyo belli olmuyo yani...tatlım inan direk büyüklede olur kasıldığında bekle it bekle it ben hep öle yaptım sıkılmıştım küçükten büyüğe doğru yapmaya alıştır canım kendini...prezervatif neden geçiriyosun anlamadım ben hiç öle yapmadım yapmadan önce temizce sabunlu suyla yıkadım doktor bana öle deişti kuruladım sonra yaptım yaptıktan sonra tekrar yıkadım kaldırdım.....tatlım ben günde 1 kez yirmi sefer yapıyordum ama artık o kadarda yapmıyorum bir iki kez yapıyorum bırakıyorum çünkü artık kasılmıyorum ilişki yaşarken onun için fazla yapmaya gerek duymuyorum artık...
İnşallah biran önce sağlığına kavuşur canım :Saruboceq:
Çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?