Anladim canim..
Nebilim iste korkuyorum ya mikrop falan kaparim diye,,zaten kayganlastirici olark ta sadece bepanthen krem kullaniyorum,,baska birsey kullanmiyorum Allah korusun mantar falan olur diye..bende gun asiri ve en buyuge geldigimde 20 kez falan yapiyorum..tabi herseferinde en kucuk boyla baslayarak..ama ins en buyukle senin dedigin gibi denicem yine canim..yavas yavas bekleyip itmeyi denicem .. her gun en buyukle egzersizi denemeye calisirim bende artik..
Cok Cok sagol izmitcim ya cok yardimci oluyorsun bana..Allah razi olsun canim benim a.s. a.s.
mutlaka dene canım ben biliyorum sende yaparsın inan onda bişiy yok... ne demek canım ne zaman sorunun olursa yardımcı olmaya hazırım:1hug:a.s.
Lütfenn;
Vajinusmustaki tavsiye edilen egserzisler neler, doktora giden arkadaşlar paylaşabilir mi?bilmiyorumkismile
kızlarrrrrrrr üçüncü pozisyona geçmiş bulunmaktayım sanırım artık alıştım ben bu pozisyonuda yaparken hiç zorlanmadım mutlu olmayı artık hakediyorum sanırım...
Derincim nasilsin??
valla canım ne güzel olurdu gerçekten bir araya gelsek bende size boşnak mantısı ve kol böreği yapardım canlar...
Lütfenn;
Vajinusmustaki tavsiye edilen egserzisler neler, doktora giden arkadaşlar paylaşabilir mi?bilmiyorumkismile
slm kızlar ....nasılsınız....
dün misafirim vardı,çok yorgunum,halsizim...yarında var misafirim,,,bu haftayı sağ salim bi atlatsam çok iyi olucam...:a015:
kızlarrrr adet bıttımm...amannn sabahhlar olmasınaklinialirimsmilesositososito
hadi gözün aydın baharım bu ay hayırlısıyla yakalarsın bebişini inşallah olumunekankayizsmile bu arada kızlar ben telimi değiştirdim yeni telimde enteresan bi özellik var şok oldum regl tarihini yazıyorsun ve o sana hangi günler % kaç hamile kalma ihtimalin olduğunu gösteriyor ne kadar tutar bilmiyorum ama tutarsa hemen telleri değişin zemuszemus
O nasıl özellik kız öyle...
Ya telefonu alan erkek olsaydı :roflol:
Denedim izmitcim ve yapabildim coksukur..zemuszemus zemuszemus
ama baya bir ugrastan sonra..dedigin gibi yavas yavas ve durup nefes vererek yaptim..o kadar ugrastim ki ama direk en buyuk boyutu alabildim sukur..simdi artik en azindan deneme oncesi egzersiz yapmak zorundada kalsam sadece 1 boyut la ugrascam.:))) cok cok sagol tekrar..a.s. a.s.
Slm kızlar..
Ben az sonra hastaneye doğru yola çıkıyorum.Bugün yatış olcak,yarın saat 2 de ameliyat..
Bana şans dileyin,dua edin arkadaşlar...
Görüşmek üzere..
Slm kızlar..
Ben az sonra hastaneye doğru yola çıkıyorum.Bugün yatış olcak,yarın saat 2 de ameliyat..
Görüşmek üzere..
Slm kızlar..
Görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?