Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

mutlaka dene canım ben biliyorum sende yaparsın inan onda bişiy yok... ne demek canım ne zaman sorunun olursa yardımcı olmaya hazırım:1hug:a.s.

kızlarrrrrrrr üçüncü pozisyona geçmiş bulunmaktayım sanırım artık alıştım ben bu pozisyonuda yaparken hiç zorlanmadım mutlu olmayı artık hakediyorum sanırım...

Lütfenn;

Vajinusmustaki tavsiye edilen egserzisler neler, doktora giden arkadaşlar paylaşabilir mi?bilmiyorumkismile

mutlaka dene canım ben biliyorum sende yaparsın inan onda bişiy yok... ne demek canım ne zaman sorunun olursa yardımcı olmaya hazırım:1hug:a.s.

Denedim izmitcim ve yapabildim coksukur..zemuszemus zemuszemus
ama baya bir ugrastan sonra..dedigin gibi yavas yavas ve durup nefes vererek yaptim..o kadar ugrastim ki ama direk en buyuk boyutu alabildim sukur..simdi artik en azindan deneme oncesi egzersiz yapmak zorundada kalsam sadece 1 boyut la ugrascam.:))) cok cok sagol tekrar..a.s. a.s.

Lütfenn;

Vajinusmustaki tavsiye edilen egserzisler neler, doktora giden arkadaşlar paylaşabilir mi?bilmiyorumkismile

Canim ben doktora gitmedim ama burda doktora giden ve gitmeyen bircok arkadasimdan egzersizlerin nasil oldugunu ogrendim..
doktora giden arkadaslar genelde dilatorler ile calisiyorlar..bende oncelikle dilator seti ismarlamistim.. kucukten buyuge 4 farkli boyda bu dilatorler..bunlar yardimi ile egzersizlerine basliyosun..ilk en kucuk boyu aliyorsun uc kismina nohut buyuklugunde emla denen bir krem ve geri kalan cevresine bolca bepanthen krem suruyosun..ve bunu derin nefes alip verdigin sirada yavas yavas icine almaya calisiyosun..sonrasinda yavasca git-gel hareketleri yapiyosun..icinde dondurme hareketleri yapiyosun..ve yine icindeyken kaslarini SIkIp birakma islemi yapiyosun..ne zamanki rahat bi sekilde yapmaya basladiginda bir buyuk boya geciyorsun ve bu sekilde en son boyutlada egzersiz yapip tamamladiktan sonra esinle deneme yapabiliyosun..ve egzersizler sirasinda esinle deneme yapmiyosun ..ayrica egzersizlerini hangi sekilde yapiyosan esinle denerkende ayni pozisyonu tercih ediyosun..buarada egzersizler sirasinda hic emla kullanmayip sadece kayganlastiricida kullanabilirsin..ben 1 kez falan emla ile denedim sonrasinda birakmistim..
emlasiz da cok rahat yapabiliyosun..belki biraz basta en buyuk boy zorluyor ama onuda yavas yavas ve derin nefaslerle halledebiliyosun..
Parmakla ben hic yapmadim ama parmakta sanrim ayni sekilde..ilk 1 parmak 1 bogum icine almaya calisiyosun..sonra 1 parmak 2 bogum ..sonrasinda 1 parmak tamami..yine sonrasinda 2.parmakla ayni islemler..sonra 3 parmak yapmaya calisiyosun..3 parmaktan sonrada esle deneme yapiyosun..
Ins isine yarar bu yazdiklarim..sana kolay gelsin canim vereliniortak

slm kızlar ....nasılsınız....
dün misafirim vardı,çok yorgunum,halsizim...yarında var misafirim,,,bu haftayı sağ salim bi atlatsam çok iyi olucam...:a015:

Son düzenleme:
slm kızlar ....nasılsınız....
dün misafirim vardı,çok yorgunum,halsizim...yarında var misafirim,,,bu haftayı sağ salim bi atlatsam çok iyi olucam...:a015:

selam yawrum bana gelen misafirler bitti şimdi sanamı gelmeye başladılar :içelim:kolay gelsin bebişim olumunekankayizsmile

kızlarrrr adet bıttımm...amannn sabahhlar olmasınaklinialirimsmilesositososito

hadi gözün aydın baharım bu ay hayırlısıyla yakalarsın bebişini inşallah olumunekankayizsmile bu arada kızlar ben telimi değiştirdim yeni telimde enteresan bi özellik var şok oldum regl tarihini yazıyorsun ve o sana hangi günler % kaç hamile kalma ihtimalin olduğunu gösteriyor ne kadar tutar bilmiyorum ama tutarsa hemen telleri değişin zemuszemus

O nasıl özellik kız öyle...
Ya telefonu alan erkek olsaydı :roflol:

O nasıl özellik kız öyle...
Ya telefonu alan erkek olsaydı :roflol:

bebişim taşlı maşlı hayatta bi erkek almaz o teli olumunekankayizsmilemenülerde topuklu ayakkabı kalp malp resimleri var arkası aynalı falan opuyorumnanaktan tamamen bayanlar için üretilmiş ama ne internette böyle bi özelliğinin bilgisi var nede satanlar biliyor benimki o kadar karıştırdı farketmemiş şaşırdım zemuszemus

Slm kızlar..
Ben az sonra hastaneye doğru yola çıkıyorum.Bugün yatış olcak,yarın saat 2 de ameliyat..
Bana şans dileyin,dua edin arkadaşlar...
Görüşmek üzere..

senin adına çok sevindim canım biliyodum yapabileceğini inan bana bir müddet sonra o bile sana oyuncak gibi gelecek çok rahat yapabileceksin opuyorumnanaktan:1hug:

Slm kızlar..
Ben az sonra hastaneye doğru yola çıkıyorum.Bugün yatış olcak,yarın saat 2 de ameliyat..
Görüşmek üzere..

canım Hayırlısıyla ol ameliyatı Allah yar ve yardımcın olsun hemencecik iyileş....

Slm kızlar..
Görüşmek üzere..

çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…