venusten twetty cok slm ılet lutfen ...ıhsalhh tekrardan gelrı buralar opuyorum cokkkk...
venüsten yazdım ama görmedin sanırım canım...
yenenlere benide eklermisin lütfen
12 eylülllllllllll...
ka_der nerdesın ya dişciye gıdecektın sneı beklyıorum ne oldu ...bılıyosun duurmumu nerdesınnnnnnnnnnnn.....nasıl geçti
hiiiiiiiiii canım kusura bakma unutmuşum a.s.walla kızlar hatırlatın bana yoğun bu aralar işler sayfayı acil kapatıyom sonrada ne yazacağımı unutuyom :hulya:
kız ALLAH mı soyelttı yoksam ıhslahh cnaım..ama oyle bı sye yok benımde dısım agrıyoda kader dıscıye gıdıcektı ama donmedı baksana.....hamıle kalsam bu kadar sessız kalabılrımıyım sence avazım cıktıgı kadar bagırıcam :)))ayyyy baharım durumunda ne var yoksa hamilemisin leynnnnnn bizden habersiz kutlamamı yapıyosun kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar...
Gene interneti rüyamda gördüm sanırım...
Okul öncesi takılıyorum :)
Aslında 2 saat boş dersim var bilgisayarı götürüp okulda da mı takılsam ne kaydirigubbakcemile3
bilgisayarı evde bırak bağlamasın seni bu kadar reel ortamla ilgilen canım daha sağlıklı hihoyyyt
Canım napim okuldaki boş dersler çok sıkıcı oluyor...
Bana boş olan ders diğer bazı arkadaşlarım için boş değil...
O yüzden sıkılıyorum
kız ALLAH mı soyelttı yoksam ıhslahh cnaım..ama oyle bı sye yok benımde dısım agrıyoda kader dıscıye gıdıcektı ama donmedı baksana.....hamıle kalsam bu kadar sessız kalabılrımıyım sence avazım cıktıgı kadar bagırıcam :)))
analdım cnaım gecmıs olsun...benım dıs kurtarılama zcekılcek ama o cesaretı bulamıyorum kenıdmde ...ıhslahh gıdıcemcanım gittim diş hastanesine ,,,dişimi çekeceklerini söylediler,randevu bile verdiler,fakat ben özel bir diş hekimi araştırıyorum ,çekmeden kanal tedavisiyle kurtarılabilir mi düşüncesiyle....
canım gittim diş hastanesine ,,,dişimi çekeceklerini söylediler,randevu bile verdiler,fakat ben özel bir diş hekimi araştırıyorum ,çekmeden kanal tedavisiyle kurtarılabilir mi düşüncesiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?