tamam canım dikkat et kendine opuyorumnanaktanKızlar eşim gelmeden çıkmam lazım kızıyor çünkü.ona göre hep uzanmam lazım.bana da çok ters.bugün evi temizlediğimi bilse kıyamet kopar.kendimi iyi hissediyorum diyorum yine de kalkma diyor.
sonra görüşürüz..opuyorumnanaktan
hamıle kalmak ıçın en uyguın pozısyon senın altta olduugn pozısyondur..yumurtlama gunleırnd eılıskı yasmaka hamıle kalma olasılıgının en yuksek oldugu zamanlardır..ama bu demek degıldırkı ılakı o gun yaptık ve hamıleyız...şimdi kızlar sorum şu söz verdiniz kıkırdamak yok kaydirigubbakcemile3
normal ilişkiye giriyosunuz altta olarak ve hiç bir şekilde korunmadan eşiniz içinize boşalıyor ve yumurtlama günündesiniz normal sağlıklı birinin bu şartlar altında % 100 hamile kalmasımı gerekir ? kalmıyosa bi sorunmu var demektir ? yoksa bu işler tamamen şans işimidir ? hamile kalmak için illa alttamı olmak lazımdır ?
yas derken kac yasındasın sen ...benimde seningibi yaş problemim var hiç beklemeden hemen koyyulmam lazım bebek çalışmalarına kim bilir ne zaman tutacak belki bir sorunum var o ortaya çıkacakta halledicezde ooo((( hiç zamanım yok ama hala sallanıyorum önce işe girmek istiyorum bebek beni iyice eve bağlıcak sonra işmiş bulamıcam. ev kadını olmak istemiyorum bu psikolojimi bozuyo ama anne olmakta istiyorum ama beklemek istiyorum ama zamanım yok ağlamak istiyoooooooooom (((((((
Ayne canım ya..evet ne zaman tutacağı belli olmaz diye hemen giriştim ben ama malesef miyomdan dolayı düştü..miyom gitti şimdi acaba olacak mı olmayacak mı diye kafayı yiyecem heralde çok geç olmadan istiyorum tabii yoksa o güzel mucizeden vazgeçmek zorunda kalacam..
Canım ilişkiye iyice alıştınmı başla bence bebiş çalışmalarına..Hakkımızda hayırlısı..
hamıle kalmak ıçın en uyguın pozısyon senın altta olduugn pozısyondur..yumurtlama gunleırnd eılıskı yasmaka hamıle kalma olasılıgının en yuksek oldugu zamanlardır..ama bu demek degıldırkı ılakı o gun yaptık ve hamıleyız...
olumsuz düşünme canım neden olmasın bak miyomun varmış ozaman bile olmuş şimdi daha sağlıklı birahmin neden olmasınki. önceki denemenizde ne kadar sürede tutmuştu? belki şimdi dahada kısa bir sürede tutacak. sen en azından ne istediğini biliyorsun ve onun için uğraşıyorsun. ben karar veremiyorum. anne olmaktan asla vazgeçemem ama bi işim olmazsa çekilmez bir hayatım olur. günlerimi kayınvaldemin gittiği yerlere gitmek ona gelen misafirlere pasta börek yapıp onları ağırlayarak geçirmek zorunda kalıcam. ben 4 sene bunun için okumadım. böyle bir hayatın içinde anne olsam o çocuğa yazık ederim çünkkü ona bakabilecek psikolojim olmaz
tamam yasın var ama cok fazla degıl...benım de 28 bıtıyo napalım bıızm kaderımız bu ...IHSLAHHH RABBIM COK ARATMADNA VERIR BEBEKLEIRMIZIotuz canım ....
bebişim sen k.validenle berabermi yaşıyosun ? anam o zaman topukla dooooru işe kaydirigubbakcemile2
birlikte gibi bişeyiz yani. aynı evde değiliz ama aynı mahalledeyiz. ben gurbetteyim kimsem yok diye birazda bu benim gelinim diye hava atmak için her gittiği yere benide götürmek istiyo. hadi bazen canım istemiyo diyorum ama herseferinde diyemiyorum. bide ona misafir geleceğinde diyemiyorum tabi ben gelmicem diye işten kaçıyo diyecek diye. bide aa gelinin yokmu derlermiş ayıp olurmuş. ben birgün olsun anneme böyle yardım etmedim kendimi bildim bileli çalışıyordum çünkü. ama evlenirken ayrılmak zorunda kaldım işte...
tek gelini senmisin ? ayyyy bütün kayınvalideler aynı bak bayram geldi sancısı tuttu beni tek tek bayramlaşma merasimi ayyyy evlenmeden önce tüm bayramlarda kızlarla fink fink gezerdik şimdi hiç tanımadığım insanlarda zorla tatlı yedirilen biri oldum :kedi:kayınvalidemin en sevdiği şey bizimle beraber bütün sülaleyi dolaşmak ama ben hiç sevmiyorum böyle şeyleriöbür eltim hayatta takılmaz hatun kavga etti herşeyden elini ayağını çekti her şey bize kaldı mecbur eşlik ediyoruz :hulya:
tek gelini senmisin ? ayyyy bütün kayınvalideler aynı bak bayram geldi sancısı tuttu beni tek tek bayramlaşma merasimi ayyyy evlenmeden önce tüm bayramlarda kızlarla fink fink gezerdik şimdi hiç tanımadığım insanlarda zorla tatlı yedirilen biri oldum :kedi:kayınvalidemin en sevdiği şey bizimle beraber bütün sülaleyi dolaşmak ama ben hiç sevmiyorum böyle şeyleriöbür eltim hayatta takılmaz hatun kavga etti herşeyden elini ayağını çekti her şey bize kaldı mecbur eşlik ediyoruz :hulya:
bizimkide aynı öyle işte. ben öyle şanssızımki görümcemde yok eltimde herşey bana kalıyo yani. işin kötüsü yakında eltim olcak ama o çalışıyo gene herşey bana kalcak ozaman daha çok zoruma gidicek anlatabiliyomuyum
bizimkide bayılıyo bizimle dolaşmaya :)) sizde araba var size zahmet falancalara gitsek gitmemiz lazım doğum yapmış, cenazeleri varmış, ameliyat olmuş vs.... param olsa onlara araba alcam inan
o zaman bence bir an önce sen işe başla yoksa eltini kıskandın ondan başladın derler evlendikten sonra başlarsan :)
ayyyy Allahtan ev alırken arabaları sattık yoksa yanmıştık bizim ev biraz şehir dışında o yüzden kimse gelip gidemiyo gelende kalıyor böylede bi durum var ama biz kimsenin o kadar uzağa gelemeyeceğini düşünerekten oradan almıştık yanılmışız sempatiksalakcinni dün akşam mesela kayınvalidem bizi çaya çağırıyor arabasız o saatte gidilmez ama araba olsa her akşam onlara mecburi giderdik sen çalışıyon gel yemek yaptım onu yaptım bunu yaptım bütün düzen alt üst olurdu tabi....
günaydın hatunlar olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?