Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ayy benimkiler de bi gelse,ancak hamiş olursam annem gelir,

bebişim benimkiler zaten istanbulda :) ama hatun benim evlenmemi bekliyomuş wınnnn uçtu gitti sonra geldi 1-2 ay kaldı sonra gidiş o gidiş hala gelemediler bensiz evlerde duramadılar ayolll kendileri dağlara taşlara vurdular babamla

canım altta olunca hamile kalma şansın daha yüksek,yumurtlama günündeyseniz hemen hamile kalınması için,yarım saat yada 1 saat ayaklar yukarıda beklenmesi gerekiyormuşş,,,

şimdi araştırmalarıma göre sağlıklı bir kadının %25 şansı var gebelik için..yani %100 diye bi şans yok malesef..illa sorun vardır diye bakılmaz..bazı doktorlar 1 yıl bazıları 6 ay korunmasız ilişkiden sonra olmazsa sorun var diye bakıyorlar..hamile kalmak için illa altta olmak gerekmiyor her pozisyonda hamile kalınabilir ama en garantisi altta olmaktır.

kendimi doktor gibi hissettim valla..

anladııııııııııım sen böyle yaptın şimdi noolcak diye merak ediyooooon :))))))))))) kaydirigubbakcemile3

tamam tamam kıkırdamıcam. %100 diye bişey yok yanlış hatırlamıyorsam %20 imiş şans canım yani olmadı diye bi sorun var demek değil. şans.. kimisi ilk ay kalır kimisi 5 ay sonra

Kızlar bide hamilelik düşünülüyorsa her gün ilişki tavsiye edilmiyor.spermlerin kalitesi düşüyomuş..spermler 72 saatte bir o kaliteye ulaşıyormuş.ama yinede gün aşırı tavsiye ediliyor..

kızlar ya benim korkum bekleme sürecinden sonra yapabilecekmiyim korkusu.en son yumurtlama döneminde olmuştu sonra düşük falan 45 gün kadar oldu yani sanırım doktor da 6 hafta kadar diycek sonrası bakalım nasıl olacak.
kızlar gerçekten iyice alışmadan gebelik düşünmemek lazım.benim malum yaş biraz acele ettim başka şansım yoktu.inş kabus başlamaz..şimdiden düşünmeye başladım.

Venüstencim cara çok güzel anlatmış doktorlar 6 ay ile 1 sene korunmadan hamile kalınmadığı takdirde sorun varmı yokmu araştırıyorlar.vede gün aşırı ilişki öneriyorlar yani eşlerin birgün ara ile boş...maları kalite açısından iyiymiş.Ama şuda var tabiki ilk geceden hamile kalan bayanlarıda unutmamak lazımaklinialirimsmile hamile kalmak için altta olunan pozisyon tercih ediliyor Allah'ın hikmeti ne zaman olacağını o bilir ne desek boş:Saruboceq:

canım bekleme süreci derken ilişki yasağımı? yokse gebelik yasağımı?

canım altta olunca hamile kalma şansın daha yüksek,yumurtlama günündeyseniz hemen hamile kalınması için,yarım saat yada 1 saat ayaklar yukarıda beklenmesi gerekiyormuşş,,,

ama hiç bunları yapmadanda hamile kalan oluyor ilk gece kalanlar mesela :hulya:

yok bebişim merak ediyorum şu hamilelikle ilgili 1000 tanede soru sorsam dünyanın en mucizevi olayı olduğu için her duyduğum şeyde şaşıp kalıyorum herkes farklı şeyler söylüyor kafam karışıyor bende sorayım diyorum opuyorumnanaktan

ama hiç bunları yapmadanda hamile kalan oluyor ilk gece kalanlar mesela :hulya:

Evet canım ilk geceden kalanda çok ama şu çok önemli eğer kadında hiç sorun yoksa vede erkeğin sperm sayısı yüksekse o zaman her koşulda olabiliyor ama erkekde sorun varsa işte bu dediğimiz zaman ve pozisyonları dikkate almak gerekiyor kaderin dediği gibi ayakları yukarda tutarak beklemek de bunlardan bir tanesi.

benimde seningibi yaş problemim var hiç beklemeden hemen koyyulmam lazım bebek çalışmalarına kim bilir ne zaman tutacak belki bir sorunum var o ortaya çıkacakta halledicezde ooo ((( hiç zamanım yok ama hala sallanıyorum önce işe girmek istiyorum bebek beni iyice eve bağlıcak sonra işmiş bulamıcam. ev kadını olmak istemiyorum bu psikolojimi bozuyo ama anne olmakta istiyorum ama beklemek istiyorum ama zamanım yok ağlamak istiyoooooooooom (((((((

Ayne canım ya..evet ne zaman tutacağı belli olmaz diye hemen giriştim ben ama malesef miyomdan dolayı düştü..miyom gitti şimdi acaba olacak mı olmayacak mı diye kafayı yiyecem heralde çok geç olmadan istiyorum tabii yoksa o güzel mucizeden vazgeçmek zorunda kalacam..
Canım ilişkiye iyice alıştınmı başla bence bebiş çalışmalarına..Hakkımızda hayırlısı..

HTML:
ikisi için canım..rahmin toparlanması için ilişki yasağı var tabi..ben hemen gebelik lmaz: düşündüğüm için ikisi için geçerli anlıycağın..

kaygılı olmanı anlıyorum zor bi durum ama artık daha sağlıklı bir gebeliğin olacak inşallah sen olumlu düşün canım hayırlısı olacak nihayetinde

Çevremde örnekleri çok ilk geceden hamile kalanların.Benim kuzenimde adet döneminde hamile kalmıştı.eminmisin dediğimizde evet dedi çünkü ondan sonra kavga ettik ve hiç olmadı demişti.Allahın mucizesi işte ol derse oluyor..

yawrum maddi durumunuz iyiyse çalışıp napıcan doğur bebişini bak evinde güzelce opuyorumnanaktanbana deseler bebekmi kariyermi direk bebeği seçerim ama şu an daha borçlarımız var nasıl yaparız bilmiyorum sanırım bebiş olursada ben en fazla 3 ay onunla kalıcam sonrasında yine çalışıcam....

Kızlar eşim gelmeden çıkmam lazım kızıyor çünkü.ona göre hep uzanmam lazım.bana da çok ters.bugün evi temizlediğimi bilse kıyamet kopar.kendimi iyi hissediyorum diyorum yine de kalkma diyor.
sonra görüşürüz..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…