ayy benimkiler de bi gelse,ancak hamiş olursam annem gelir,
şimdi kızlar sorum şu söz verdiniz kıkırdamak yok kaydirigubbakcemile3
normal ilişkiye giriyosunuz altta olarak ve hiç bir şekilde korunmadan eşiniz içinize boşalıyor ve yumurtlama günündesiniz normal sağlıklı birinin bu şartlar altında % 100 hamile kalmasımı gerekir ? kalmıyosa bi sorunmu var demektir ? yoksa bu işler tamamen şans işimidir ? hamile kalmak için illa alttamı olmak lazımdır ?
normal ilişkiye giriyosunuz altta olarak ve hiç bir şekilde korunmadan eşiniz içinize boşalıyor ve yumurtlama günündesiniz normal sağlıklı birinin bu şartlar altında % 100 hamile kalmasımı gerekir ? kalmıyosa bi sorunmu var demektir ? yoksa bu işler tamamen şans işimidir ? hamile kalmak için illa alttamı olmak lazımdır ?
benimkidee(((((((((
hatta belki hamişken gelemez anca doğurunca gelir
kızlar ya benim korkum bekleme sürecinden sonra yapabilecekmiyim korkusu.en son yumurtlama döneminde olmuştu sonra düşük falan 45 gün kadar oldu yani sanırım doktor da 6 hafta kadar diycek sonrası bakalım nasıl olacak.
kızlar gerçekten iyice alışmadan gebelik düşünmemek lazım.benim malum yaş biraz acele ettim başka şansım yoktu.inş kabus başlamaz..şimdiden düşünmeye başladım.
canım altta olunca hamile kalma şansın daha yüksek,yumurtlama günündeyseniz hemen hamile kalınması için,yarım saat yada 1 saat ayaklar yukarıda beklenmesi gerekiyormuşş,,,
anladııııııııııım sen böyle yaptın şimdi noolcak diye merak ediyooooon :))))))))))) kaydirigubbakcemile3
tamam tamam kıkırdamıcam. %100 diye bişey yok yanlış hatırlamıyorsam %20 imiş şans canım yani olmadı diye bi sorun var demek değil. şans.. kimisi ilk ay kalır kimisi 5 ay sonra
ama hiç bunları yapmadanda hamile kalan oluyor ilk gece kalanlar mesela :hulya:
kızlar ya benim korkum bekleme sürecinden sonra yapabilecekmiyim korkusu.en son yumurtlama döneminde olmuştu sonra düşük falan 45 gün kadar oldu yani sanırım doktor da 6 hafta kadar diycek sonrası bakalım nasıl olacak.
kızlar gerçekten iyice alışmadan gebelik düşünmemek lazım.benim malum yaş biraz acele ettim başka şansım yoktu.inş kabus başlamaz..şimdiden düşünmeye başladım.
canım bekleme süreci derken ilişki yasağımı? yokse gebelik yasağımı?
benimde seningibi yaş problemim var hiç beklemeden hemen koyyulmam lazım bebek çalışmalarına kim bilir ne zaman tutacak belki bir sorunum var o ortaya çıkacakta halledicezde ooo((( hiç zamanım yok ama hala sallanıyorum önce işe girmek istiyorum bebek beni iyice eve bağlıcak sonra işmiş bulamıcam. ev kadını olmak istemiyorum bu psikolojimi bozuyo ama anne olmakta istiyorum ama beklemek istiyorum ama zamanım yok ağlamak istiyoooooooooom (((((((
ikisi için canım..rahmin toparlanması için ilişki yasağı var tabi..ben hemen gebeliklmaz: düşündüğüm için ikisi için geçerli anlıycağın..
Evet canım ilk geceden kalanda çok ama şu çok önemli eğer kadında hiç sorun yoksa vede erkeğin sperm sayısı yüksekse o zaman her koşulda olabiliyor ama erkekde sorun varsa işte bu dediğimiz zaman ve pozisyonları dikkate almak gerekiyor kaderin dediği gibi ayakları yukarda tutarak beklemek de bunlardan bir tanesi.
benimde seningibi yaş problemim var hiç beklemeden hemen koyyulmam lazım bebek çalışmalarına kim bilir ne zaman tutacak belki bir sorunum var o ortaya çıkacakta halledicezde ooo((( hiç zamanım yok ama hala sallanıyorum önce işe girmek istiyorum bebek beni iyice eve bağlıcak sonra işmiş bulamıcam. ev kadını olmak istemiyorum bu psikolojimi bozuyo ama anne olmakta istiyorum ama beklemek istiyorum ama zamanım yok ağlamak istiyoooooooooom (((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?