derinim ben iyiiiim çok şükür...sen nasıl oldun geçtimi hastalığın ?
ayy canım napayım bende,bugün dişime dolgu yaptırdım,grip olmuşum,daha kış gelmeden ben başladım valla ,
sen naptın canım?öyle örgü filan yapabiliyon mu?ben hiç anlamam,zerr başlamıştır şimdi ,,,patik,hırka örmeyee,,,
benim annem örmüş hazırr,ama bebek yok ortada
geçmiş olsun canım...benimde ödüm kopuyor hasta olucam diye...hasta olsamda sürüne sürüne mecburum işe gitmeye...ama bu gece annemler gelecek o beni hemencecik iyileştirirvalla benden beklenmeyecek bi özellik ama her türlü el işini yaparım hemde uydurarak sanırım genlerimde var annemle kayınvalidem çok beceriklidir çooooook bende onlara çekmişim anam senin annende benimkinden betermiş bu ne hız.... olur canım hayırlısıyla dualarımız isteyen herkesle
teşekkür ederim canım,,,ayy inşlh olmazsın hasta filan,,,maaşallh diyeyim o zaman ,demek öyle marifetlisinn,senin bebiş yaşadı desene,,,
kocişin yok heralde bu saatte takıldığına göre...?
geçen hafta kurtlar vadisine bakamamıştı ben burda takılıyodum ya hani o işteydi şimdi netten onu izliyor öbür pc denyanında dolandım dolandım baktım kaptırmış kendini bende hemen bu pc ye topukladım
bizimkide ezeli izliyor şuanda ,bu ara dizileri kaçırmıyoo,benden çok izliyo desem yeridir,,,
bende 1 hafta hasta yattım sonra regli oldum yani 2 haftadır tık yoktu. dün reglimin son günüydü hemen deneme yaptık. zaten hep burdan duyuyordum regli sonrası zor diye ama daha önce hiç zorlanmamıştım. bu sefer nedense zor oldu. parmak bile olmucak sandım uzun bir egzersiz yapmak zorunda kaldım. neyse sonunda rahat bi şekilde ilişki oldu. 2 haftaanın acısını çıkarmak için devam ettik nasılsa gevşedimya ama bu sefer eşim kasıldı. 2 dakka sonra hazır konumda olması zor tabi. sanki ben ondan hemen hazır olmasını beklemişim gibi senin yüzünden olmuyo dedi(( egzersizimi görmek, komutlar almak, haala hakimiyeti elimde tutmaya çalışmam onu hep olumsuz etkiliyormuş. zaten 1 yıl boyunca tüm denemelerimiz senin ağlamanla bitmişti diyo bu bende saplantı oldu galiba diyo. sen sadece kendi beynine canının yanacağını kazımadın, benim beynimede senin canını yakacağımı kazıdın ağlıya ağlıya dedi. hep temkinliyim hep dikkatliyim geriliyorum dedi. sen iyileştin ama senin vajin bana geçti dedi çok üzüldüm. kendimi onun cinsel hayatını mahvetmiş gibi hissettim. keşke daha önce bulsaydım şu siteyi keşke daha önce yenseydim şu illeti. yani benim yerimde şuan başkası olsa böyle olmazdı öylemi dedim. saçmalama senin yerinde bi başkası olabilemez bunu düşünemem bile dedi. birsürü şey saydım kendimi suçlayan ama kabul etmedi. nasıl vaji senin yada benim suçun değilse buda senin yada benim suçum değil dedi. sizce naapmalıyım? bunu iyice saplantı haline getirip kendi kendini komplekse sokucak sonra hiç olmucak allah korusun. allahım yaa neler yapıyoruz kocalarımıza farkında olmadan
kızlar bişi dicemaz önce deneme yaptık ama tam olmadı yaaa korkuyorum yarıusı falan oldu cok korktum basa mı döncem die?? adetten sonra zor oldugunu duymustum ama adet oldum olacam bgn yarın bekliom acep öncesi de mi zor olur?
herkese mehabalar....
gerçi pekte kimse yok ama
Merhaba arkadaşlar 1 hafta aradan sonra 3.denememide dün gece yaptım,öncesinde yine egzersiz yaptım ve mercimek tanesi kadar emlada sürdüm..Benim sormak istediğim emlasız denediğimde kasıyorum yani giriş güzel oluyor ama ilerde kasılma oluyor ama küçücük bir emla sürsem kasılmam olmuyor..Nasıl birşey bu yaaa?Birde biz vajililer rahat ilişkiye girdikten sonra,her ilişki öncesi bu şekilde egzersiz yapmamız şart mı?Yani ileride egzersiz yapmadan ilişkiye girebilecek miyim?bunu çok merak ediyorum..
merhaba canım,canım bence emla sana güven veriyor,ona güvenip kendini rahat bırakıyosun,emlasız olunca tedirgin olduğundan kasılıyosun,,,,kendini ilişkide rahat hissedene kadar egzersizlere devam edebilirsin,çoğu arkadaş ara sıra egzersiz yapıyoo ilişki öncesi,ben hiç yapmadım mesela,
Evet canım...Sanırım öyle,emla sadece güven veriyor.Çünkü emlayı çok az sürüyorum yani sadece deydirmek bile yetecek gibi..Emlayı bırakacağım inşallah kısa zamanda..Egzersiz şimdi yapıyorum ama hep böyle olmaz heralde,yani arasıra belki...Sen ilişki öncesi hiç egzersiz yapmıyor musun,artık?Süper yaaa...İnşallah bende öyle olabilirim.Hemen mi bıraktın yoksa belli bir süre sonra mı bıraktın,egzersizleri?
canım benimki biraz farklı ,ben hiç egzersiz yapmadım,benim eşim 1parmak 1 boğum yapmıştı sadece,2 kez filan,sonra deneme ve oldu,ben siteye üye olduğumda regliydim,sayfaları okudum hep,kızlar cesaret verdiler sağolsunlar,gaza geldim birden oldu,sonrasındada hiç zorlanmadım,gerçekten herşey beyinde bitiyor,inşlhh seninde rahat ve sorunsuz bir ilişkin olur,,,zamanla olucak tatlım,bunları düşünme bile,,,,her ilişkide daha çok gevşeyeceksin,rahatlayacaksın,beynin alışacak artık ,,,
Merhaba arkadaşlar 1 hafta aradan sonra 3.denememide dün gece yaptım,öncesinde yine egzersiz yaptım ve mercimek tanesi kadar emlada sürdüm..Benim sormak istediğim emlasız denediğimde kasıyorum yani giriş güzel oluyor ama ilerde kasılma oluyor ama küçücük bir emla sürsem kasılmam olmuyor..Nasıl birşey bu yaaa?Birde biz vajililer rahat ilişkiye girdikten sonra,her ilişki öncesi bu şekilde egzersiz yapmamız şart mı?Yani ileride egzersiz yapmadan ilişkiye girebilecek miyim?bunu çok merak ediyorum..
artık öle yapıcaz hayatacil belkide emla sürmediğim içinde olmamış olabilir alışmaya calısıoruz ama bir süre daha emlaya devam basa dönmek mi asla!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?