Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

geçmiş olsun canım...benimde ödüm kopuyor hasta olucam diye...hasta olsamda sürüne sürüne mecburum işe gitmeye...ama bu gece annemler gelecek o beni hemencecik iyileştirir valla benden beklenmeyecek bi özellik ama her türlü el işini yaparım hemde uydurarak sanırım genlerimde var annemle kayınvalidem çok beceriklidir çooooook bende onlara çekmişim anam senin annende benimkinden betermiş bu ne hız.... olur canım hayırlısıyla dualarımız isteyen herkesle

teşekkür ederim canım,,,ayy inşlh olmazsın hasta filan,,,maaşallh diyeyim o zaman ,demek öyle marifetlisinn,senin bebiş yaşadı desene,,,
kocişin yok heralde bu saatte takıldığına göre...?

teşekkür ederim canım,,,ayy inşlh olmazsın hasta filan,,,maaşallh diyeyim o zaman ,demek öyle marifetlisinn,senin bebiş yaşadı desene,,,
kocişin yok heralde bu saatte takıldığına göre...?

geçen hafta kurtlar vadisine bakamamıştı ben burda takılıyodum ya hani o işteydi şimdi netten onu izliyor öbür pc den yanında dolandım dolandım baktım kaptırmış kendini bende hemen bu pc ye topukladım

bizimkide ezeli izliyor şuanda ,bu ara dizileri kaçırmıyoo,benden çok izliyo desem yeridir,,,

bizimkide ezeli izliyor şuanda ,bu ara dizileri kaçırmıyoo,benden çok izliyo desem yeridir,,,

kışın erkeklerde dizici oluyor anam benimki allahtan bi tek kurtlar vadisine bakıyor bizim film zevklerimiz ayrı olduğu için yabancı diziler dışında kolay kolay ortak bir türk dizisine bakamıyoruz malesef

kızlar bişi dicem az önce deneme yaptık ama tam olmadı yaaa korkuyorum yarıusı falan oldu cok korktum basa mı döncem die?? adetten sonra zor oldugunu duymustum ama adet oldum olacam bgn yarın bekliom acep öncesi de mi zor olur?

Herkese selam kizlar...

Kesinlikle cok dogru soyluyorsun aslicanim,,farkinda olmadan eslerimize neler yapiyoruz,,benim esimde ayni cumleleri kurmustu..Zerr e katiliyorum ama,, cozum sanirim zaman..sonucta zamanla biz iliskiye alisinca,artik rahatladigimiz zaman onlarda gorucek bu rahatlamayi ve kendileride ayni sekilde rahat olucaklar..
Dusunsene hic iliskiye giremiyorduk,simdi iliskiye girebiliyoruz,,zamanlada tamamen alisicaz..adet oncesi sonrasi su ,bu gibi takintilarimiz kalmicak,,eminim pozisyonlar degisicek ve hersey saglikli bir sekilde rayina oturucak..yani hayattaki herseyde oldugu gibi ADIM ADIM olucak hepsi..neyseki ama bundan sonra hep iyiye gidicek..geri donus yok artik..

Canim adet onceside sonrasida iliskide zorlandgini soyler bazi arkadaslar..ben henuz yasamadim boyle bir sey ama..
Ben yendigim siralarda tam yumurtlama gunlerimdeydim..yani adetim bitmisti ve 14.gunumde falandim.gun asiri deneme yapmaya calistik adetime yakin zamnda deneme yapamadik..esim o sira islerinden dolayi cok yogundu,,zaten bide grip olmustu..anlicagin ben ne adet sonrasi nede adet olmaya yakin zamanlarda iliski denememis oldum,,ve bende boyle duydukca korkuyorum..en azindan alisana kadar iliskiyi hemen adet sonrasi degilde yumurtlama zamanlari baslatmayi dusunur oldum..zaten alisinca da boyle adet oncesi,,sonrasi gibi sorunlarimiz olmucak,,o zaman direk adet sonrasida baslayabiliriz..

Kizlar buarada burda ingilizce icin dil kursuna gidiyorum...
Sinifta cinli bir arkadasim var,,ilk gunden buyana cok iyiyiz onunla,,gorseniz cok tatli...
baya bir samimi olduk onunla,,ikimizde ayni basladigimiz icin ayni durumda olunca cat pat konusmaya calisiyoruz kendi aramizda..sonucta oda ayni bnm gibi hic ingilizcesi yok olarak basladi ve ve ogrnemeye calisiyor..evli oldugumuda biliyor..
neyse cat pat konusurken gecen esimle nasil tanistigimi ve daha once birlikte yasayip yasmadigimiz sordu..yani birlikte yasarken sonrasinda evlilik karari alip almadigimiz sordu..bende dogal olarak evlenmeden once birlikte yasamadigimizi bizim kulturumuzde evlilik oncesi birlikte yasama yok gibi seyler anlattim..nasil yani daha once hic sex yapmadinizmi diye sordu?? ve o kadar rahat soruyorki sanki onun sorusu cok normal hatta yapmadigim icin ben utanmaliyim gibi :)))
Kultur farkliligimiz iste....
Yani tabi bizde esimle uni yillarinda tanistik gezdik tozduk yakinlasmalarimizda oldu ama hep is o noktaya gelince sonlandirdik :)) evlendigimiz zamana saklayalim diye ..sanki evlenincede hemen oluyomus gibi:)))
baktim boyle konu acildi bende ona sordum sen yasadinmi diye ??? tabiki gibi bir cevap vermesede..evet dedi :))) evli degil henuz buarada..
Peki herhangi bir agri duymusmuydun bide kirmiziyi sordum...kirmiziyi biliyorum evet dedi..ama diger sorumu anlamadi bile ne demek istedin diye tekrar bana sordu
bende yineledim sorumu agri duymadinmi hic diye..yine garip bir sekilde suratima bakip neden agri duyim dedi??
yani kizlar anlayamiyorum ya gercekten cinsellik bende bugune kadar hep agri aciyi cagristirdigi icin herkeside oyle saniyorum..ama yasiti benden kucuk olan daha evli bile olmayan bir insanda cinsellik gayet normal dogal yeme icme gibi bir olayken :))) ve milyarlarca kadin bundan zevk alirken kendimize cok kotuluk yapmisiz coookkkk...

Merhaba arkadaşlar 1 hafta aradan sonra 3.denememide dün gece yaptım,öncesinde yine egzersiz yaptım ve mercimek tanesi kadar emlada sürdüm..Benim sormak istediğim emlasız denediğimde kasıyorum yani giriş güzel oluyor ama ilerde kasılma oluyor ama küçücük bir emla sürsem kasılmam olmuyor..Nasıl birşey bu yaaa?Birde biz vajililer rahat ilişkiye girdikten sonra,her ilişki öncesi bu şekilde egzersiz yapmamız şart mı?Yani ileride egzersiz yapmadan ilişkiye girebilecek miyim?bunu çok merak ediyorum..

Son düzenleme:

merhaba canım,canım bence emla sana güven veriyor,ona güvenip kendini rahat bırakıyosun,emlasız olunca tedirgin olduğundan kasılıyosun,,,,kendini ilişkide rahat hissedene kadar egzersizlere devam edebilirsin,çoğu arkadaş ara sıra egzersiz yapıyoo ilişki öncesi,ben hiç yapmadım mesela,

Evet canım...Sanırım öyle,emla sadece güven veriyor.Çünkü emlayı çok az sürüyorum yani sadece deydirmek bile yetecek gibi..Emlayı bırakacağım inşallah kısa zamanda..Egzersiz şimdi yapıyorum ama hep böyle olmaz heralde,yani arasıra belki...Sen ilişki öncesi hiç egzersiz yapmıyor musun,artık?Süper yaaa...İnşallah bende öyle olabilirim.Hemen mi bıraktın yoksa belli bir süre sonra mı bıraktın,egzersizleri?

canım benimki biraz farklı ,ben hiç egzersiz yapmadım,benim eşim 1parmak 1 boğum yapmıştı sadece,2 kez filan,sonra deneme ve oldu,ben siteye üye olduğumda regliydim,sayfaları okudum hep,kızlar cesaret verdiler sağolsunlar,gaza geldim birden oldu,sonrasındada hiç zorlanmadım,gerçekten herşey beyinde bitiyor,inşlhh seninde rahat ve sorunsuz bir ilişkin olur,,,zamanla olucak tatlım,bunları düşünme bile,,,,her ilişkide daha çok gevşeyeceksin,rahatlayacaksın,beynin alışacak artık ,,,

artık öle yapıcaz hayatacil belkide emla sürmediğim içinde olmamış olabilir alışmaya calısıoruz ama bir süre daha emlaya devam basa dönmek mi asla!!

Ne güzel çok şanslısın,canım...Çok teşekkür ederim yardımın için bana moral veriyorsun,herşey için çok sağol

selam nazlı ben hiç egzersiz yapmadım ilişkiden önce emlayı bırakmalısın bence bende emlasız yapamam dedim ama eşimin zoruyla bıraktım ve inan dahada kolay oldu emlayı beyninden at .ç.

artık öle yapıcaz hayatacil belkide emla sürmediğim içinde olmamış olabilir alışmaya calısıoruz ama bir süre daha emlaya devam basa dönmek mi asla!!

Dün gece önce emlasız denedim bendede kasılma oluyor ama küçücük bişey sürsem rahatlıyorum ve tamamen oluyor..Aynı durumdayız,canım.Sıkma canını zamanla dahada rahat olacağız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…