selam nazlı ben hiç egzersiz yapmadım ilişkiden önce emlayı bırakmalısın bence bende emlasız yapamam dedim ama eşimin zoruyla bıraktım ve inan dahada kolay oldu emlayı beyninden at .ç.
kesinlikle cnm uzattıkca erkekler daha cok uzatıyor bazı seyleri yutacaksın arsız olcaksın,erkege sokak kadınından daha sokak kadını olcaksın baska türlü evlilik ceklmez oluyor.bende üzülür otururum ruhları bile duymuyor bundan sonra kendimi koyvermiycm yeni yakın kuaföre gidip bi bakımdan gecmeyi düşünüyorum.canım saolsun:)
Herkese selam kizlar...
Kesinlikle cok dogru soyluyorsun aslicanim,,farkinda olmadan eslerimize neler yapiyoruz,,benim esimde ayni cumleleri kurmustu..Zerr e katiliyorum ama,, cozum sanirim zaman..sonucta zamanla biz iliskiye alisinca,artik rahatladigimiz zaman onlarda gorucek bu rahatlamayi ve kendileride ayni sekilde rahat olucaklar..
Dusunsene hic iliskiye giremiyorduk,simdi iliskiye girebiliyoruz,,zamanlada tamamen alisicaz..adet oncesi sonrasi su ,bu gibi takintilarimiz kalmicak,,eminim pozisyonlar degisicek ve hersey saglikli bir sekilde rayina oturucak..yani hayattaki herseyde oldugu gibi ADIM ADIM olucak hepsi..neyseki ama bundan sonra hep iyiye gidicek..geri donus yok artik..
Merhaba arkadaşlar 1 hafta aradan sonra 3.denememide dün gece yaptım,öncesinde yine egzersiz yaptım ve mercimek tanesi kadar emlada sürdüm..Benim sormak istediğim emlasız denediğimde kasıyorum yani giriş güzel oluyor ama ilerde kasılma oluyor ama küçücük bir emla sürsem kasılmam olmuyor..Nasıl birşey bu yaaa?Birde biz vajililer rahat ilişkiye girdikten sonra,her ilişki öncesi bu şekilde egzersiz yapmamız şart mı?Yani ileride egzersiz yapmadan ilişkiye girebilecek miyim?bunu çok merak ediyorum..
nazlıcım herşey beynimizde bitiyor. kendimizi öyle şartlıyoruzki. mesela ben hiç emla kullanmadım o yüzden emla bağımlılığım olmadı ama kullansaydım eminim bırakamazdım kendimi ona şartlardım çünkü. bende egzersizi bırakamıyorum mesela. öyle şartlaşmışımki kendimi egzersiz olmadan yapamam diye. 2-3 aydır ilişkiye giriyorum ama hep egzersizle. okuduysan birkaç sayfa önce eşimin egzersiz yapmamdan hoşlanmadığını olumsuz etkilendiğni yazmıştım. bu duruma çok üzülmüştüm. o olaydan sonra eşim bana tekrar yaklaştığında egzersiz yapmam lazım diyemedim çünkü biliyordumki kesin yataktan kalkıp giderdi ve uzun bi süre ilişki yaşamazdık soğukluk olurdu. o yüzden kendimi zorladım egzersizsiz yapmak için veeeee oldu. hep onsuz yapamam bunsuz yapamamların arkasına saklanıyoruz ama ya-pa-bi-li-rizzzzz
emla yada egzersiz bize sadece cesaret veriyor ilişkiyi başaran biziz. ya cesaretini toplayıp kendin bırakıcan yada benim gibi eşinin resti çekmesini bekleyip bırakmaya mecbur kalıcan. eşini çıldırtmadan bu işi kendin başar tatlım. bu vaji evlilik düşmanı ilişkileri yıpratıyor sen buna izin verme
Dün gece denedim giriş ve ilerleme çok rahat ama sona doğru çok kasılma var,ayparcım yani bacaklarımı çok kastığım için eşim ilerleyemiyor..Emlasız tekrar tekrar deneme mi yapsam acaba?Bilemedim vallahi.[/QUOTE
nazlımbiz aynıyız sanırım ben artık milli atlet olabilirim bacaklarımdaki kaslar baya iyi durumdavalla hastalanıcam die bekledim olmuorum ayol bgnde mi denesek ??
hadi deneyelim
Dün gece denedim giriş ve ilerleme çok rahat ama sona doğru çok kasılma var,ayparcım yani bacaklarımı çok kastığım için eşim ilerleyemiyor..Emlasız tekrar tekrar deneme mi yapsam acaba?Bilemedim vallahi.[/QUOTE
nazlımbiz aynıyız sanırım ben artık milli atlet olabilirim bacaklarımdaki kaslar baya iyi durumdavalla hastalanıcam die bekledim olmuorum ayol bgnde mi denesek ??
hadi deneyelim
Aynen canım,benimde 2 gün sonra regli olmam lazım.Bekliyorum,bir yandanda boş durmayayım sık sık deneyeyim diyorum ama kasılmalarım oluyo...Hadi deneyelim canım..
Günaydın kızlar...
Sabaha karşı 4.50'de Çanakkale'de 5.3 şiddetinde deprem oldu...
Çok korktum hala etkisindeyim. İlk defa bu kadar şiddetli hissediyorum(((
Evet canım...Sanırım öyle,emla sadece güven veriyor.Çünkü emlayı çok az sürüyorum yani sadece deydirmek bile yetecek gibi..Emlayı bırakacağım inşallah kısa zamanda..Egzersiz şimdi yapıyorum ama hep böyle olmaz heralde,yani arasıra belki...Sen ilişki öncesi hiç egzersiz yapmıyor musun,artık?Süper yaaa...İnşallah bende öyle olabilirim.Hemen mi bıraktın yoksa belli bir süre sonra mı bıraktın,egzersizleri?
slm kızlar...nasılsınız,,,,
Günaydın kızlar...
Günaydın kızlar...
Dün gece önce emlasız denedim bendede kasılma oluyor ama küçücük bişey sürsem rahatlıyorum ve tamamen oluyor..Aynı durumdayız,canım.Sıkma canını zamanla dahada rahat olacağız inşallah..
merhaba nazlı..bende başaralı kısa bir süre oldu..ben emla hiç kullanmamıştım ama bi köşede duruyordu:) merakımdan birgün emla ile denedim.inan hiç fark yok o ilk sürdüğünde yanma oluyorya tek fark o sanırımegzersize gelince..bende hep egzersizle olacağını düşünüyordum..ama son iki denemem egzersiz yapmadan oldu..kendini lütfen emla ve egzersize şartlama..pes etme zorlandığın yerde bekle ve ilerle...biz bu sorundan kurtulduk..elbet her şekildede yapacağız...
Çok teşekkür ederim umut...Bana çok moral veriyorsunuz,bunu takıntı haline getirmek istemiyorum yaa..Seni tebrik ederim,çok şanslısın hem emlasız,hem egzersizsiz normal bir cinsel yaşam..Ayy bende bunu çok istiyorum..Söylediklerini uygulayacağım,şuan regliyim bitince bende deneyeceğim..Buarada eşim çocuk istiyordu,3 ay sonra dedim.Umarım 3 ay içinde bende bu sorunları aşmış olurum..Rahat bir cinsel yaşamdan sonra çocuk düşünüyorum çünkü.Çocuk olduktan sonra bu sorunlarla uğraşamam yaa..
nazlımmm nasılsın? dün gece nasıldı???
bende bi sıkıntı olmadı hem de hiç emlayı sürdük gene ama hiç sızı olmadı girerken bile ilk kez hiç acı duymadım birkaç sefer tekrarladık sadece bi baskı inanamadım girmemiştir hepsi dedim esim bak istersen dedim anlamamışım o kadar yani... :) löp die cok mutluyum..gerci gene azcık kırmızı oldu.alıştım buna dasiz naptınız?inan aklıma geldin
Canım yaa...Benim reglim başladı,acayip karnım ağrıyo ilaç aldım.Akşam deneme yapamadım,emlayı az sürsem bile bendede kasılma olmuyor..Hiç sürmeyince kasıyorum kendimi,tedirginlikten sanırım ama yapabiliyorum..Reglim biter bitmez,deneme yapacağım..Artık ara vermek yok alışana kadar devam,canım..Senin adına çok sevindim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?