bişey soracağım kızlar..vajiden kurtulduktan sonra k.doğum dr.na gittiniz mi...gitmem gerekiyor mu bilmiyorum...şuan hiç bir sorunum yok ama..
Çok teşekkür ederim umut...Bana çok moral veriyorsunuz,bunu takıntı haline getirmek istemiyorum yaa..Seni tebrik ederim,çok şanslısın hem emlasız,hem egzersizsiz normal bir cinsel yaşam..Ayy bende bunu çok istiyorum..Söylediklerini uygulayacağım,şuan regliyim bitince bende deneyeceğim..Buarada eşim çocuk istiyordu,3 ay sonra dedim.Umarım 3 ay içinde bende bu sorunları aşmış olurum..Rahat bir cinsel yaşamdan sonra çocuk düşünüyorum çünkü.Çocuk olduktan sonra bu sorunlarla uğraşamam yaa..
bende cocuk istiyorum ama aralıkta esim askere gidecekdönünce mecbur
aynını ben de istiyorum n zaman normal alet edevatsız bi ilişki ya???
emla tamam mı..
prezervatif tamam mı..
bacaklar tamam mı...kayganlaştırıcı tamam mı... ayyyy millet 10 dk da neler yapıyor
merhaba canım,ben vajiden hemen sonra gitmedim,bebek düşündüğümüz için eylül ayında gitmiştim,alttan baktı,bir problem yok dedi,normalde evli olan bir kadının 6 ayda bir dr ye gitmesi smear testi filn vermesi gerekiyormuşş,biz pek umursamıyoruz o ayrı,,,sen bilirsin canım gidip gitmemekte sana bağlı,ilk gecesinde kırmızı gelenler dha çok gitmişş,kırmızı bendende gelmemişti o yüzden gitmemiştim
kesinlikle canım bencede beklenmeli biraz..çocuk konusunu bizde aynı düşünüyoruz..1 ay olacak vajiden kurtulalı...benim içinde çok erken hem 3 ay o kadar uzun bir sürekii...bak bu sorunun üstüne git 1 haftada halledersin eminim..bende yanma hissediyordum ve yapmadan hep onun sıkıntısını yaşıyordum..son 2 denememde herşey normaldi...emlasızda oluyormuş..egzersizde..yeter ki rahat bırakalım kendimizi...biz beynimizde okadar büyütmüşüz ki bu sorunu aciz kalmışız yanında...biz vajiden daha güçlüyüz bi kere..herşeyi yaparız inan...
Haklısın umut,bende üzerine gideceğim bu konunun.Umarım en yakın zamanda biter bu sorun ve normale döner herşey...Çok sağol,canım yaaa..
bende inanıyorum canım sana..haberlerini bekliyorum..
arzumcum ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum,o kadar çok başaran olduki,,,,kusura bakma canımm
tebrik ediyorum canım,Allah bir daha böyle sıkıntı vermesinnn
kızlar emlayı bırakmaya cabalamanı zlazım ..bi kere surmeden deneyın belkı ılk zorlanırsınız ama zamanla alısıcaksınız ben 4. denemde emlasız yaptım
kızlar emlayı bırakmaya cabalamanı zlazım ..bi kere surmeden deneyın belkı ılk zorlanırsınız ama zamanla alısıcaksınız ben 4. denemde emlasız yaptım
mrb arkadaşlar bende malesef 3 haftalık evli olmama rağmen ilişkiye giremeyenlerdeyim doktora gittim herşey normal kafanda bitirceksin dedi ve emla krem verdi ama nasıl kullancam bilmiyorum okuduğum kadarı ile baya kullanan arkadaşlarımız var bana yardımcı olursanız sevinirim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?