Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
bişey soracağım kızlar..vajiden kurtulduktan sonra k.doğum dr.na gittiniz mi...gitmem gerekiyor mu bilmiyorum...şuan hiç bir sorunum yok ama..

merhaba canım,ben vajiden hemen sonra gitmedim,bebek düşündüğümüz için eylül ayında gitmiştim,alttan baktı,bir problem yok dedi,normalde evli olan bir kadının 6 ayda bir dr ye gitmesi smear testi filn vermesi gerekiyormuşş,biz pek umursamıyoruz o ayrı,,,sen bilirsin canım gidip gitmemekte sana bağlı,ilk gecesinde kırmızı gelenler dha çok gitmişş,kırmızı bendende gelmemişti o yüzden gitmemiştim

kesinlikle canım bencede beklenmeli biraz..çocuk konusunu bizde aynı düşünüyoruz..1 ay olacak vajiden kurtulalı... benim içinde çok erken hem 3 ay o kadar uzun bir sürekii...bak bu sorunun üstüne git 1 haftada halledersin eminim..bende yanma hissediyordum ve yapmadan hep onun sıkıntısını yaşıyordum..son 2 denememde herşey normaldi...emlasızda oluyormuş..egzersizde..yeter ki rahat bırakalım kendimizi...biz beynimizde okadar büyütmüşüz ki bu sorunu aciz kalmışız yanında...biz vajiden daha güçlüyüz bi kere..herşeyi yaparız inan...

Hayırlısıyla çocuğunda olur inşallah,canım..Yani sanki ameliyata hazırlanır gibi,etrafta bir sürü alet.Değil mi?..Ama birgün şöyle yapacağım,giyeceğim güzel şeyler ne egzersiz yapacağım,ne emlayı düşüneceğim..Kendimi bırakacağım olayın akışına,öns.. uzatıp deneyeceğim bakalım,bu şekilde nasıl olacak?

arzumcum ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum,o kadar çok başaran olduki,,,,kusura bakma canımm
tebrik ediyorum canım,Allah bir daha böyle sıkıntı vermesinnn

canım bendede kırmızı gelmedi:44: bunuda takmıyoruz eşimle aslında..ama kontrol gereklimi onuda bilmeyince sizlere sorayım istedim... teşekkür ederim...

Haklısın umut,bende üzerine gideceğim bu konunun.Umarım en yakın zamanda biter bu sorun ve normale döner herşey...Çok sağol,canım yaaa..

kızlar emlayı bırakmaya cabalamanı zlazım ..bi kere surmeden deneyın belkı ılk zorlanırsınız ama zamanla alısıcaksınız ben 4. denemde emlasız yaptım

kızlar emlayı bırakmaya cabalamanı zlazım ..bi kere surmeden deneyın belkı ılk zorlanırsınız ama zamanla alısıcaksınız ben 4. denemde emlasız yaptım

baharcım yani bir zararı varmıdır emlanın acaba die merak ediyorum ben istiyorumki iice acılsın orası nolcakki o zamana kadar öle yapsak

Haklısın Baharcım...Bende bunu herşeyden çok istiyorum..Reglim biter bitmez denemelerimi emlasız yapmayı düşünüyorum.Bu böyle gitmeeez....Bir an evvel yapıp"emlasız nasıl yaparım?"gibi düşüncelerden kurtulmalıyım...

mrb arkadaşlar bende malesef 3 haftalık evli olmama rağmen ilişkiye giremeyenlerdeyim doktora gittim herşey normal kafanda bitirceksin dedi ve emla krem verdi ama nasıl kullancam bilmiyorum okuduğum kadarı ile baya kullanan arkadaşlarımız var bana yardımcı olursanız sevinirim ....

canım geçmiş olsun...doktora gittiğinde alttan muayene oldunmu yani buna izin verebiliyormusun ? genelde vajililer muayene olamazlar...ben emlayı 1 kere kullandım...nohut tanesi kadar parmağıma sürdüm ve vajinin içerisine sürebildiğim kadar sürdüm ilk başta yanma oldu ama sonra uyuştu yalnız ben sürer sürmez etki yapacağını düşündüğüm için o yanmayı uyuşma sanıp ilişki denemesi yaptım hissettiğim içinde emlanın uyuşturmadığını düşündüm tam bıraktım olayı bi baktım baya bi uyuşmuşum ama denemedik tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…