Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

cnm ben ilişkiyede yarı olarak girebiliyorum açıkcası tam olarak vaji değilim sadece kızlığa geldiğinde o acı ile kendimi kasıyorum tam o sırada kendimi rahat bıraksam olacak aslında ama işte yapamıyorum dediğim gibi ben bi kısmıda olsa içime alabiliyorum sadece kızlık zarı beni korkutuyo buda sağdan soldan duyulan laflar sanırım o anda bunları beynimden atmam gerekiyor emla kremi bugün alıyorum inş denicem hafta sonuna kadar reglimde yakın olmadan bu işin bitmesini istiyorum

canım dene bakalım burada bir çok kişi emla sayesinde başardı...inşallah tam bir ilişki yaşarsınız bu sorunda böylece maziye karışmış olur...

anam hastayım sabahtan beri kusuyorum migrenim tuttu yine KKDF oranları değişmiş bizimde kredilerimiz var onlarda etkilenecek...ben tabi anında yamuldum

canım geçmiş olsun,,,migrenemi bağlı kusma...Allah yardımcınız olsun canım,sıkma canını,çok etkilenceksinizz bu kkdf dennn:86:

canım geçmiş olsun,,,migrenemi bağlı kusma...Allah yardımcınız olsun canım,sıkma canını,çok etkilenceksinizz bu kkdf dennn:86:

ya migren ya bebek ama % 99 migren % 1 bebek ihtimali var bu şartlarda dağları aşıp geliyosa o bebek maşallah buyursun gelsin derim ama bi kere kaçtı içeriye bişeyler ondada kaldıysam çok gülerim walla :78:evet çok etkileneceğiz biz tam borçları toparladık derken bir yenisi ekleniyor malesef :2:

olur mu olur valla!!bişeyler kaçtıysaa,,,,ayy demek migren neler yapıyormuuşş,,,:95:dikkat et canım,ilcın varsa al hemen,,,,
ben temizlik yapacam üşeniyorumm,,,:80:

olur mu olur valla!!bişeyler kaçtıysaa,,,,ayy demek migren neler yapıyormuuşş,,,:95:dikkat et canım,ilcın varsa al hemen,,,,
ben temizlik yapacam üşeniyorumm,,,:80:

ilaç içicem ama karnım aç yemek 1 saattir bekliyo masanın üzerinde acayip bulantım var yiyemiyorumki (( anam benim migrenim felaket bi başladımı süründürüyor...bulantım biraz geçse kendime gelicem ama yok geçecek gibi değil

ben de bu aralar çok iştahsızım,,,az da olsa bişeyler yemelisin ki,enerjin yerine gelsin,belki de karnın aç oda etkili olabilir...ayy bu migrenden kurtulmanın başka yolu yokmu?:94:

ben de bu aralar çok iştahsızım,,,az da olsa bişeyler yemelisin ki,enerjin yerine gelsin,belki de karnın aç oda etkili olabilir...ayy bu migrenden kurtulmanın başka yolu yokmu?:94:

yok malesef bebişim...bişeye azcık morelim bozulsun stres yapıyım bi başlıyo bi daha geçirene kadar canım çıkıyo...ilacım varda dozu yüksek mutlaka karnım tok olmalı yoksa mideye zarar bu defada...ayyy migren hamileliktede çok sık oluyomuş yandım ben

selam kızlar nasılsınız pek giremiyorum başaranlar var mı
yaa ben bu ilişkilerde hiç zevk alamıyorum hiç istekli de olamıyorum 4 aylık evliyim başardım ama hiç istekli olamıyorum ilişkilerde ıslaklık problemim de olmaya başladı son günlerde çok ağrım oluyo girişlerde
ben bunu nasıl çözecem eşimdede benim yüzümden soğukluk başlıycak bu gidişle
hiç zevkli değil bu ilişki denilen şey
anlamadım gitti....

hamilelikte ilaçta alınmıyorr,,,inşlhh stresli bir hamişlik geçirmezsinn,migreninde tutmazz,,,şimdiden düşünme bunlarıı,,,:82:

su bı gercek agrı yasarsan zaten zevk alamazsın...agrı olayında kuruluktandır emınım..eee tabı zevk almayınca ıslaklık sorunu yasıyosun o yuzden agrı olusuyo eee agrı cekerkende zevk alamasın...ılk kendıne kayganalstırıcı teymın et..sonra egzersız yapmanı tavsıye ederım...ılsıkı oncesı mutlaka cok ıse yarıyor ...sonra kayganalstırcıda surdugunde ılssıkı daha agrısız gecıcek...zamanlada zevk almaya baslıcaksın..bunları uygula yararını goruceksın ben bu sekıld eyapıyuorum

ya canım ultrason jeli kullanıyodum oda bitti bide korktum zararlı mıdır ki diye en güzeli doğal yollardan ıslaklık olması dedim ama oda yeterli olmuyo işte çok zor geçiyo ilişkiler

slm canım,,,ıslaklık problemi bende de oluyo zaman zaman ,,,yeterli ıslaklık olmadığında tabiki canın acır,ultrason jeli kullanıyorum bende,zararlı deil bence zararlı olsa dr lar kullanmazdı heralde,,,

ya canım ultrason jeli kullanıyodum oda bitti bide korktum zararlı mıdır ki diye en güzeli doğal yollardan ıslaklık olması dedim ama oda yeterli olmuyo işte çok zor geçiyo ilişkiler
ben hıc dogal olarak ılıskıye gırmeeedım olmuyor yanı mutlaka ek bı syeler kullanamm gerek ...sende ek bı syeelr kullan ....ılerde belkı bızde normal olarak yapabılırız...ama dedııgm gıbı yaparsan zamanla zevkte almaya baslıycaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…