slm canım,,,ıslaklık problemi bende de oluyo zaman zaman ,,,yeterli ıslaklık olmadığında tabiki canın acır,ultrason jeli kullanıyorum bende,zararlı deil bence zararlı olsa dr lar kullanmazdı heralde,,,
ben hıc dogal olarak ılıskıye gırmeeedım olmuyor yanı mutlaka ek bı syeler kullanamm gerek ...sende ek bı syeelr kullan ....ılerde belkı bızde normal olarak yapabılırız...ama dedııgm gıbı yaparsan zamanla zevkte almaya baslıycaksın
bende öyle düşünüp kullanmıştım ama korktum sonradan sonuçta doğal değil daha kötü problemlerle uğraşmaktan korktum zararlı olursa diye ama ıslaklık olmayıncada çok kötü oluyo yaaa soğudum ilşkiden
kızlar kafayı yiyecem şimdi eczaneyi aradım bulantım artarak devam ediyor yemek yedim 5 dk sonra onuda çıkardım midem boş yani daha hafif bi migren hapı istemek için aradım adam bana dediki bulantı ve kusma sadece migrenden dolayı olmayabilir ve bu ilaçlar gebelikte çok tehlikelidir bi şey olduğunu sanmıyorum ama içsem mi içmesem mi şimdide bunun stresi sardı beni((
kızlar kafayı yiyecem şimdi eczaneyi aradım bulantım artarak devam ediyor yemek yedim 5 dk sonra onuda çıkardım midem boş yani daha hafif bi migren hapı istemek için aradım adam bana dediki bulantı ve kusma sadece migrenden dolayı olmayabilir ve bu ilaçlar gebelikte çok tehlikelidir bi şey olduğunu sanmıyorum ama içsem mi içmesem mi şimdide bunun stresi sardı beni((
gebe olma durumun varmı ...korunuyonuzmu yada gectımı tarıhınkızlar kafayı yiyecem şimdi eczaneyi aradım bulantım artarak devam ediyor yemek yedim 5 dk sonra onuda çıkardım midem boş yani daha hafif bi migren hapı istemek için aradım adam bana dediki bulantı ve kusma sadece migrenden dolayı olmayabilir ve bu ilaçlar gebelikte çok tehlikelidir bi şey olduğunu sanmıyorum ama içsem mi içmesem mi şimdide bunun stresi sardı beni((
canım buna karar vermek zor,sen daha iyi bilirsinn,,,eminsen eğer iç,mideni de üşütmüş olabilirsin,o yüzden yediğini çıkarıyon,acaba ayran filan mı içsenn
yakında eczabe varsa test alsan ???
gebe olma durumun varmı ...korunuyonuzmu yada gectımı tarıhın
Ayran içtim yemekle zar zor...yok bebişim ben bi tek migrenle istifrar ederim çocukluğumdan 25 yeşıma kadar 1 yada 2 defa kusmuşumdur 25 ten sonra ayda 5-6 ya çıktı uzun süredir tutmuyodu migrenim nasıl birden fırladı böyle(( mesela bebiş 15 günlükse falan etki edermi ilaç yani hamile olduğunu bilmeden bi sürü kişi ilaç alıyodur bişey yaparmıki bebeğe ???
venusten bence hemen bı test al yap..ıcın rahat olsun en dogrusu bu
bencede doğru söylüyorsun hamile olduğunu bilmeden biçok kişi ilaç kullanıyoo,yani ilk aylarda bişey olmaz heralde,sende pek sanmıyorum diyorsun,bence içç yaww,,
yazın bende hamile olabilirmiyim düşüncesiyle dişim için röntgene girmedimm,hamiş filan olduğum yok işte,kuruntu yaptım,ama şimdi o dişimin acısını çekiyorumm....:84:
ayyyy adamdan bu kaçıncı test alışım utanıyorum walla :97: adam artık başladı gülmeye müjdeli haberi bizede verirsiniz artık diyogelcek birazdan ilaç ve test patron odaya gelip duruyo neyin var niye kusuyorsun bişeymi var yoksa onlarda tutuştu bebek varsa iş olayı nasıl olacak diye kasap et derdinde koyun can derdinde
:)))seni tanıdılar artık demek,,,patron şimdi dua ediyodur,inşlh hamiş deildir diye,,,:)))
ayyyy onu bırak eczacının çırağı getircek alt katta patron ve diğerleri çocuk gelince içine bakarlarsa way halime :82:direk anlarlar....benim kata çıkana kadar sağır sultan duyar
anam onu bırak adam artık hayatımı biliyo nerdeyse kayganlaştırıcıyı ona sordum ultrason jeli için onu sıkıştırdım d.k. hapını her ay ondan alırdım kaç defa test aldım her bişeyi biliyo artıkayyyy bu ikoncan çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?