Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
venüstencim iyi cesaretlisin valla,ben çok utanırımm:78:
ayy evet yeni ikoncanlar eklenmişş,yoktu bunlar

napıyım bebişim yerimden ayrılamıyorum mecbur buraya çağırıyorum gerçi eczacıda çok bilgili eşiyle beraber işletiyorlar telde konuşuyorum ama daha eczanenin kapısından içeri girmedim beni görseler tanımazlar rahatım o yüzden gerçi tanısalar da bi şey olmaz sağlık sonuçta mecburen danışmak zorundayım :94:bide ben çok cahilim bu konularda sende biliyosun :))

Son düzenleme:
venüstencim var mı bi değişiklik,migren geçtimi,testi yaptın mı

yaptım testi wcdeydim 15 dk dır tek çizgide kaldım ilacımıda içtim şimdi % 99 ihtimalim doğru çıktı yani :2: anam çift çizgi çıksa inletirdim buraları gerçi üzülmedim henüz kendimi hazır hissetmiyorum sanki şu ilişki tam bi rayına otursunda alevli aşk bebişi olsun bizimkisi

ohh bizde rahatladıkk,acaba mı olduk bian!!!!neyseki tek çizgi ,,,yanlış anlama şimdilik istemiyosunuz diye tek çizgiye sevindim,,,hadi inşlhh ilaç hemen etkisini gösterir de migrenin geçer,,,:97:

hayırlıs olsun bıtanem...o zman ılaclaırnı kulan mıgrendendır o zman kusman ..annemdede aynı oluyor..cok cok gecmıs oslun

ohh bizde rahatladıkk,acaba mı olduk bian!!!!neyseki tek çizgi ,,,yanlış anlama şimdilik istemiyosunuz diye tek çizgiye sevindim,,,hadi inşlhh ilaç hemen etkisini gösterir de migrenin geçer,,,:97:

ayyyy bebişim sorma wc ye giderken başımın ağrısı 2 ye katlandı....daha ben sigarayı bırakamadım kanım yerine gelmedi bu şartlarda bebişimi nasıl sağlıklı geliştireyim içimde... iş durumuda karışık izin alma durumu falan hele hele bu dönemde işler çok yoğun stresli bi dönem...en hayırlı zamanda gebe kalmak nasip olur inşallah bizlere

sağolun walla kızlar Allah düşman başına vermesin çok kötü bi hastalık migren...sabah peynirli pohaça yedim ondan oldu sanırım...konsantre meyve suları ve eski peynir kullanılırsa pohaçada benim migrenimi tetikliyor aslında hiç yememem lazım unutup aldım...

Amin canımm

eczanedeki testler adet bir iki gün geçtiğinde doğru sonuç vermeyebilir çok erken çünkü anca kanda anlaşılır her ilaç içenin bebeğine birşey olmuyor tabi ben bilmeden ağrı kesici içmiştim çok şükür birşey olmadı ama yüzde birde olsa hamilelik ihtimalin regl olmadan ilaç içmemeye çalış benden naçizane bir arkadaş tavsiyesi

bebişim söylediklerinde haklısın tamamen katılıyorum sana....canım mecbur kalmadığım sürece ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama çekilir gibi değil ağrı (( sabahtan beri bi firmanın hesabını yapmam lazım yapamıyorum mide bulantısından kafamı toparlayamıyorum evde olsa yatardım en azından ama iş yerinde kimse senin ağrını sızını dinlemiyor saat 6 olmadan yapmam gereken şeyler var...başka ağrılara benzemiyoki hesap kitap yapamıyorum ağrıdan ((

canım benim yaa seni en iyi ben anlarım bendede var o migren illeti. hani öldürmüyoda süründürüyo derlerya öyle bişey dicem ama ne yalan söyleyeyim ben bazen ölecem zannediyorum. 2 gün önce sabaha karşı uykumdan uyandırdı ağrı beni ölüyorum zannettim yok böyle bişey. sonra tam o saatlerde deprem olduğunu öğrenince çok şaşırdım acaba bi alakası varmıdırki :)))

canım benim uykudan uyandıracak kadar şiddetli oldu demekki varmı evde falan bi hasar ? tekrar geçmiş olsun bebişim...haberlerden bi okuyayım bakalım...

Canım mesajını yeni gördüm...
Merkez üssü bize yakın olduğu için bizde çok hissedildi...
Uykumdan uyandım ve çok korktum...
Bir hasar yok çok şükür...

zamana bırakcaz tatlım naapalım. baharında dediği gibi kuruluk olduğundan acı oluyordur acıyıncada zevk alamıyorsundur. bence birazda bulunduğun ortamla alakalı canım. ilerde şartlarınız değişince kendini daha rahat daha relax hissedeceksin birleşme öncesini daha uzun tutma imkanınız olacak ve o zaman doğal ıslaklığına kavuşacaksın ve herşey rayına oturacak. kayganlaştırıcı olarak ben ilk bebeyağı kullanmıştım sakıncalı diye bıraktım şimdi durexplay kullanıyorum ama bebeyağı daha güzeldi keşke sakıncalı olmasaydı :84:

geçmişolsun canım Allah bidaha yaşatmasın bende geçen seferki depremde çok korkmuştum. herşey için bi önlem alabiliyorsunda afete bi önlem alınmıyo işte duadan başka yapabileceğimiz bişey yok. küresel ısınma bilmemne derken dünyanın dengesi çok bozuldu çok korkuyorum

Amin canım...
Haklısın valla dünya nereye gidiyor belirsiz...

hislerin çok kuvvetli demekki biz vajililer çok hassasız ya hemen herşeyi hissederiz :98: dün ilaç aldım 1 saat sonra ağrıdan eser yoktu diğer ilacımı bırakıp buna devam edeyim en iyisi ben :94: Allah sanada acil şifalar versin bebişim....

canım benim yaaaa korkulmazmı ben geçen gün olan depremi hissetmiştim yeni evimizde ilk defa deprem oldu elim ayağım titredi hafif sallantıda...gerçi serin kanlıyım panik yapmam böyle durumlarda ama boş bi anıma geldi demekki...büyük deprem olmasında ufak ufak olmasına razıyız...

canım hangi ilaç bende de migren var da ağrı girdi mi ne ne yapacağımı bilemiyorum bide mide bulantısıyla çok zor oluyor. İsim verirsen denerim bende inşallah bi işe yarar.

canım hangi ilaç bende de migren var da ağrı girdi mi ne ne yapacağımı bilemiyorum bide mide bulantısıyla çok zor oluyor. İsim verirsen denerim bende inşallah bi işe yarar.

canımcım geçmiş olsun...1 yıldır migrex kullanıyordum içinde 3 adet var 25,50 tl. 6lı olanı 51 tl. memnundum ama 3 lüsü yokmuş mecburen başka alternatif aradım dün bana eczacı tavsiye etti relpax aldım içinde 3 adet var 25,85 tl....ağrıyı öyle bi kesiyoki ohhh be diyosun sızı falan hiç bişey kalmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…