iii akşamlar bebişim :92:
nasılsın canım,,,bugün itibariyle bebiş çalışmalarına başladımm,bakalım hayırlısı ne zaman olcakkk
canımcım geçmiş olsun...1 yıldır migrex kullanıyordum içinde 3 adet var 25,50 tl. 6lı olanı 51 tl. memnundum ama 3 lüsü yokmuş mecburen başka alternatif aradım dün bana eczacı tavsiye etti relpax aldım içinde 3 adet var 25,85 tl....ağrıyı öyle bi kesiyoki ohhh be diyosun sızı falan hiç bişey kalmıyor...
senden sonra ikisinide nette araştırdım migrexe göre relpax daha az yan etkili olanıymış. Herkes onu tavsiye ediyor canım. Sen ona devam et. Bende deneyecem yakın zamanda bide bu migren ilaçlarının ağrının doruk noktasında değilde ağrının başlayacağını anladıgın zaman içtiğinde daha etkili olduğunu okudum şimdi bilgin olsun canım. Tekrar teşekkür ederim
kıslarrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve çok mutluyum
şükürler olsun ki meleğim geliyo
kıslarrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve çok mutluyum
şükürler olsun ki meleğim geliyo
migrenim geçti ya benden mutlusu yok bu gün şükürler olsun...ayyy çok sevindim hayırlısıyla bebişin olsun bir an önce...
iyi çok şükür canım,sevindim geçmesine....inşlhh canım bakalım ilk deneme oldu daha son yumurtlama günümdü,inşlh tutmuştur,hayırlsı tabii,
inşallah güzelim bebişin bir an önce sana kavuşur...anam bebiş haberlerini duyunca insanın anne olası geliyorbenim kocişim böyle çalışmaya devam ederse bizim bebişi daha çooook bekleriz :83:Allahtan reglim ama bu bitsin sıkı bi çalışma var
ayy valla izmite çok sevindimm,,,:81:sıra bizde ,,,nüfus patlaması yaşanacak galibaaaa:84:
günaydın canım ,nasılsınnn:79:
iyiym canım hamdolsun seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?