kıslarrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve çok mutluyum
şükürler olsun ki meleğim geliyo
canımcım geçmiş olsun...1 yıldır migrex kullanıyordum içinde 3 adet var 25,50 tl. 6lı olanı 51 tl. memnundum ama 3 lüsü yokmuş mecburen başka alternatif aradım dün bana eczacı tavsiye etti relpax aldım içinde 3 adet var 25,85 tl....ağrıyı öyle bi kesiyoki ohhh be diyosun sızı falan hiç bişey kalmıyor...
slm fusun ,nerelerdesin ccanım sen ya,
slm kadercim.canım ben çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim.moralim çok kötüydü giremedim.yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum.
sen nasılsın?çalışmalarına başlamışsın inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine.
bende migrenden çekiyorum canım gerçekten relpax müthiş bir ilaç. hemen kesiyor. ama çok etkili olduğu içn doktor normal baş ağrısı olduğunu hissedersen bunu içme dedi.zaten migren mi yoksa sıradan baş ağrıı mı olduğunu hissediyorsun. şimdi ben hamileyim migrenim nasıl olacak bilmiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri migrenim olmadı hafif baş ağılıarım oldu Allahıma dua ediyorum migreni hamileliğim boyunca bana yaşatmasın diye yok sa naparım ilaç ta içemiyorum.
başın sağolsun canım,,,bende aynı işte herşey,inşlhh canım hayırlısı olur,sen ne yaptın alışabildin mi?
aynen canım benim korkumda o zaten ilaç içmesem düşer bayılırım heralde...hamilelikte nasıl olur nasıl dayanırım bilmiyorum ama hamilelere göre migren ilacı vardır heralde??? dün ne güzel hiç bişeyim yoktu bu sabah kalktım ağrıyla hemen kahvaltı edip ilacı aldım ama henüz kesilmedi...bu kadar sık aralıklarla olmazdı bayadır ağrımıyodu kkdf yapılan zama takıldım ondan oldu sanırım
sen harikasın ya kkdf takıldın ölemi kredin mi var canım.bizimde var valla acaba benimde ufak çaplı ağrılarım ondan mı oldu.:)sen de anladığım kadarıyla stresli bir işte ve ortamda çalışıyorsun benim gibi onun çok büyük etkisi var migrende ben dikkat ediyorum ne zaman bişeye sıkılsam stres olsam anında migrenim tutuyor birde bende boyun disleri arasında bişeyler varmış hareket sırasında sinir sıkışması yapıyormuş. bt mr falan çekildim. meslek hastalığı dedi doktor ben sürekli bilgisayar başındayım oturma pozisyonun falan bile çok önemliymiş. bilgisayarımı yükseltip oturduğum sandalyeyi düşürerek tam bilgisayrla karşı karşıya bakıyorum ne aşağı ne yukarı.. hamilelil için doktor tamol diye bi ilaç verdi ama ne kadar etki eder bilmiyorum onu bile çok ağrımadığı müddetce içme dedi sonuçta her ilacın bir yan etkisi olur dedi.
yaa kızlar bi şey sorcam..adetin çok gelmesinin bi sakıncası varmıdır ? iyi bişeymidir kötü bişeymidir ? birde ben d.k. hapını bıraktıktan sonra adet öncesi donuyorum eskisinden daha çok üşüyorum ama kırmızı gelmeye başladığı an yanıyorum ve bu 10 gün sürüyor geçen ay yazmıştım alev alevim diye acaba d.k hapı benim hormonlarımımı düzenledi olması gereken bumuydu yoksa bi anormallikmi var ???
yaa kızlar bi şey sorcam..adetin çok gelmesinin bi sakıncası varmıdır ? iyi bişeymidir kötü bişeymidir ? birde ben d.k. hapını bıraktıktan sonra adet öncesi donuyorum eskisinden daha çok üşüyorum ama kırmızı gelmeye başladığı an yanıyorum ve bu 10 gün sürüyor geçen ay yazmıştım alev alevim diye acaba d.k hapı benim hormonlarımımı düzenledi olması gereken bumuydu yoksa bi anormallikmi var ???
aynen canım benim korkumda o zaten ilaç içmesem düşer bayılırım heralde...hamilelikte nasıl olur nasıl dayanırım bilmiyorum ama hamilelere göre migren ilacı vardır heralde??? dün ne güzel hiç bişeyim yoktu bu sabah kalktım ağrıyla hemen kahvaltı edip ilacı aldım ama henüz kesilmedi...bu kadar sık aralıklarla olmazdı bayadır ağrımıyodu kkdf yapılan zama takıldım ondan oldu sanırım
canım benimde adetim çok uzun sürüyor yaklaşık 8 gün.herkes benimle dalga geçiyordu iş arkadaşlarım falan iş yerine yanıma pantalon falan götürüp değiştiriyorum yani o deece çok olup her tarafıma geçiyor.Amam benim devamlı böyle olduğu için pek önemsememiştim. hamile olduğumu öğrendiğimde doktora gittim vajinal muayene yaptığıda bana sen de polip diye bişey var dedi adetlerin çok fazlamı oluyor dedi ben bişey demeden evet dedim işte sebebi bu demişti. istersen bi doktora git canım kesin vardır diye bişey demiyorm ama varsa çaresine erken bakarsın bak ben yeni farkedildi bişey yapamıyoruz. hem bu herşeyi etkiliyor.
canım bence çok yoğun adet görüyorsan bu çok normal değil,kansızlığa da yol açıyor,,,adet döngün nasıl?kaç günde oluyosun?regl olduğumda bende de oluyor vücut ısım değişiyor,,,daha sıcak oluyor,ateş basıyo bazen...
geçmiş olsun venüstenciğim.migren felaket bişey ya bende sık sık yaşıyorum.apranax içiyorum ama ne fayda saçımı başımı yoluyorum resmen.
venüscüm gecen alternatif tıp kısmına bakıodum migren için bişiler yazıodu oraya bi baksana belki işine yarar bi otmuydu bişeydi ama hatırlayamadım
21 günde bir oluyorum hapı bıraktıktan sonra 4-5 günlük gecikmeler oldu haliyle ama strestende kaynaklanmış olabilir bu ay tam gününde geldi mesela...tabi canım kansızlığımın en büyük sebeplerinden biri...başım dönüyo fır fır fır oturduğum yerden kalkınca gözlerim kararıyo artık...dün akşam iyiydim gece baya bi yoğun gelmiş sabah kalktım baş ağrısı baş dönmesi Allahtan eşimde araba vardı o bıraktı sabah işe...normalde 6 gün oluyorum ama evlendim evleneli bu 8 güne çıkabiliyor...aynen ateş basıyor normalde çok üşüyen ben neredeyse bu gün tişörtle gelecektim işe o derece yani...birde geçen ayda olmuştu bana ağzın içinde çıkar ya pamukcuk gibi bi şey adet olacağım zaman ondan çıkıyo kırmızı gelince yok oluyo sanki ateşli bi hastalık geçiriyomuşum gibi...
21 gün altı olunca normal olmadığını biliyorum,baş dönmesi filan o anlattıkların bendede oluyodu ,şu kan ilaçlarını kullandıktan sonra normale döndüm,,,,çokta olmuyorum,ilk 2 gün normal,3. günden sonra bitiyoo gibi bişeyy,,,yoğun adet için bir dr ye görün,ateşlenme normal canım,yüzüm filan pespembe olurr hatta benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?