Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

bende migrenden çekiyorum canım gerçekten relpax müthiş bir ilaç. hemen kesiyor. ama çok etkili olduğu içn doktor normal baş ağrısı olduğunu hissedersen bunu içme dedi.zaten migren mi yoksa sıradan baş ağrıı mı olduğunu hissediyorsun. şimdi ben hamileyim migrenim nasıl olacak bilmiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri migrenim olmadı hafif baş ağılıarım oldu Allahıma dua ediyorum migreni hamileliğim boyunca bana yaşatmasın diye yok sa naparım ilaç ta içemiyorum.

slm fusun ,nerelerdesin ccanım sen ya,

slm kadercim.canım ben çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim.moralim çok kötüydü giremedim.yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum.
sen nasılsın? çalışmalarına başlamışsın inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine.

başın sağolsun canım,,,bende aynı işte herşey,inşlhh canım hayırlısı olur,sen ne yaptın alışabildin mi?

aynen canım benim korkumda o zaten ilaç içmesem düşer bayılırım heralde...hamilelikte nasıl olur nasıl dayanırım bilmiyorum ama hamilelere göre migren ilacı vardır heralde??? dün ne güzel hiç bişeyim yoktu bu sabah kalktım ağrıyla hemen kahvaltı edip ilacı aldım ama henüz kesilmedi...bu kadar sık aralıklarla olmazdı bayadır ağrımıyodu kkdf yapılan zama takıldım ondan oldu sanırım

başın sağolsun canım,,,bende aynı işte herşey,inşlhh canım hayırlısı olur,sen ne yaptın alışabildin mi?

sağol güzelim allah razı olsun.
denemelerde sorun yok oluyor ama çok garip bir duygu.girişte biraz kasıyorum ama sonra hiçbişey hissetmiyorum.
bide sistit oldum şimdi antibiyotige başladım iki gündür.şimdide acayip bir akıntım var.niye böyle oldu bilmiyorum.

yaa kızlar bi şey sorcam..adetin çok gelmesinin bi sakıncası varmıdır ? iyi bişeymidir kötü bişeymidir ? birde ben d.k. hapını bıraktıktan sonra adet öncesi donuyorum eskisinden daha çok üşüyorum ama kırmızı gelmeye başladığı an yanıyorum ve bu 10 gün sürüyor geçen ay yazmıştım alev alevim diye acaba d.k hapı benim hormonlarımımı düzenledi olması gereken bumuydu yoksa bi anormallikmi var ???

sen harikasın ya kkdf takıldın ölemi kredin mi var canım.bizimde var valla acaba benimde ufak çaplı ağrılarım ondan mı oldu.:)sen de anladığım kadarıyla stresli bir işte ve ortamda çalışıyorsun benim gibi onun çok büyük etkisi var migrende ben dikkat ediyorum ne zaman bişeye sıkılsam stres olsam anında migrenim tutuyor birde bende boyun disleri arasında bişeyler varmış hareket sırasında sinir sıkışması yapıyormuş. bt mr falan çekildim. meslek hastalığı dedi doktor ben sürekli bilgisayar başındayım oturma pozisyonun falan bile çok önemliymiş. bilgisayarımı yükseltip oturduğum sandalyeyi düşürerek tam bilgisayrla karşı karşıya bakıyorum ne aşağı ne yukarı.. hamilelil için doktor tamol diye bi ilaç verdi ama ne kadar etki eder bilmiyorum onu bile çok ağrımadığı müddetce içme dedi sonuçta her ilacın bir yan etkisi olur dedi.

canımcım aynen öyle işim çok stresli...uzun süredir burada çalışıyorum çıksam çıkamam çıkışımı almam lazım yani işten atılmam gerek...sinirlendiğimde resti çekemiyorum borcumuz var patronlarda bunun farkında o yüzden çok gerginim bu aralar...bizim 1 değil bir sürü kredimiz var benim asıl takıldığım konu eskiye yönelik ödenmiş taksitlerinde faizini almaları zaten bu ay emlak vergisi falan filan var...bunları düşüne düşüne hastalanıyorum :88:

canım benimde adetim çok uzun sürüyor yaklaşık 8 gün.herkes benimle dalga geçiyordu iş arkadaşlarım falan iş yerine yanıma pantalon falan götürüp değiştiriyorum yani o deece çok olup her tarafıma geçiyor.Amam benim devamlı böyle olduğu için pek önemsememiştim. hamile olduğumu öğrendiğimde doktora gittim vajinal muayene yaptığıda bana sen de polip diye bişey var dedi adetlerin çok fazlamı oluyor dedi ben bişey demeden evet dedim işte sebebi bu demişti. istersen bi doktora git canım kesin vardır diye bişey demiyorm ama varsa çaresine erken bakarsın bak ben yeni farkedildi bişey yapamıyoruz. hem bu herşeyi etkiliyor.

canım bence çok yoğun adet görüyorsan bu çok normal değil,kansızlığa da yol açıyor,,,adet döngün nasıl?kaç günde oluyosun?regl olduğumda bende de oluyor vücut ısım değişiyor,,,daha sıcak oluyor,ateş basıyo bazen...

geçmiş olsun venüstenciğim.migren felaket bişey ya bende sık sık yaşıyorum.apranax içiyorum ama ne fayda saçımı başımı yoluyorum resmen.

polip nasıl bi hastalık bebişim ??? beni annem çok eskiden ilk adet olduğum yıllarda götürmüştü dr sorular sordu reglidim muayene olamadım anneminde hep böyle yoğun olurdu doktor dediki genetik olabilir annemde kansızdı çok ama şimdi duba oldu :78:

venüscüm gecen alternatif tıp kısmına bakıodum migren için bişiler yazıodu oraya bi baksana belki işine yarar bi otmuydu bişeydi ama hatırlayamadım

21 günde bir oluyorum hapı bıraktıktan sonra 4-5 günlük gecikmeler oldu haliyle ama strestende kaynaklanmış olabilir bu ay tam gününde geldi mesela...tabi canım kansızlığımın en büyük sebeplerinden biri...başım dönüyo fır fır fır oturduğum yerden kalkınca gözlerim kararıyo artık...dün akşam iyiydim gece baya bi yoğun gelmiş sabah kalktım baş ağrısı baş dönmesi Allahtan eşimde araba vardı o bıraktı sabah işe...normalde 6 gün oluyorum ama evlendim evleneli bu 8 güne çıkabiliyor...aynen ateş basıyor normalde çok üşüyen ben neredeyse bu gün tişörtle gelecektim işe o derece yani...birde geçen ayda olmuştu bana ağzın içinde çıkar ya pamukcuk gibi bi şey adet olacağım zaman ondan çıkıyo kırmızı gelince yok oluyo sanki ateşli bi hastalık geçiriyomuşum gibi...

geçmiş olsun venüstenciğim.migren felaket bişey ya bende sık sık yaşıyorum.apranax içiyorum ama ne fayda saçımı başımı yoluyorum resmen.

sağolasın füsuncuğum...apranax falan fayda etmiyor artık bana...Relpax aldım en son o baya bi iyi geldi çabuk kesiyor ve ağrıyı tam kesiyor sızısı kalmıyor hiç....sanada kesin migren teşhisi koyulduysa relpaxı bir dene derim...

venüscüm gecen alternatif tıp kısmına bakıodum migren için bişiler yazıodu oraya bi baksana belki işine yarar bi otmuydu bişeydi ama hatırlayamadım

çin yağı demişti bi arkadaş onu alacaktım daha almadım uzun süredir uğramıyodu migrencim sağolsun yatıya geldi bu ara :83:bi aktara uğrayayım ben en iyisi...

21 gün altı olunca normal olmadığını biliyorum,baş dönmesi filan o anlattıkların bendede oluyodu ,şu kan ilaçlarını kullandıktan sonra normale döndüm,,,,çokta olmuyorum,ilk 2 gün normal,3. günden sonra bitiyoo gibi bişeyy,,,yoğun adet için bir dr ye görün,ateşlenme normal canım,yüzüm filan pespembe olurr hatta benimm

yok ben sararıp soluyorum ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta...gören zaten anlıyor direk regl olduğumu...sabah şirkete komşu dükkandan bi arkadaş geldi hamilemisin diye soruyor iş yerindekilerdede aynı durum anam hemende duyulmuş iyiki bi kustum heeee tele falan ne gerek var anında kulaktan kulağa gidiyo yuhhhh dedim...ne alaka dedim hasta gibisiniz dedi geçen gün bi şey sormaya geldimde rahatsızmışsınız bende öyle sandım diyor patron zaten yüzüme bi tuhaf bakmaya başladı yok ayollll bi şey aaaaaa delirdi bu millet :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…