Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

polip rahim içersinde ya da rahim ağzında oluşan et parçasıymış canım ben çok araştırdım kist ya da miyom gibi değil.korkulacakta bişey yokmuş küçük olursa sorun olmuyormuş işte kanamaların falan fazla oluyormuş ama büyük olursa hamile kalmana bile engel olabiliyormuş hemen kazınması gerekiyor dedi doktor bana ama benim artık öyle bi şansım yok keşke hamile kalmadan tam teşekküllü doktora görünseydim benim beklemediğimiz bi zamanda oldu insanlar korunmayı bıraktıktan sonra 3-4 ay sonra falan şans artar dedi ben bıraktığım gibi hamile kaldım. bakalım bekleyip görücez biraz zor hamilelik dönemleri geçireceğim. şuan Allaha şükür bi sorunum yok ama şuan için düşük riskim var. 1 aydan sonra biraz daha iyi olacak risk biraz düşecek ama kese de olması gerekende aşağıdaymış erken doğum riskim olacak. Allah yardımcımız olsun.

venüstencim beni bebek bekleyenlerden çııkar
kanamam başladı doktor test yanlıştır dedi
çok kötüyüm ya

canım kanaman mı başladı yoksa lekelenme mi oldu. kan testi falan yaptırdın mı. idrar testi mi yapmıştın. doktora gittin mi çok üzülürüm gitmediysen ne olursun bi doktora git.

canım kanaman mı başladı yoksa lekelenme mi oldu. kan testi falan yaptırdın mı. idrar testi mi yapmıştın. doktora gittin mi çok üzülürüm gitmediysen ne olursun bi doktora git.

canım lekelenme değil bariz kanama
acile gittim ya düşük yada test yanlıştır dedi gönderdi
pazartesi kadın doğuma gel dedi
ama birde burda özel tıp merkezi var bu akşamda onun aciline gidicem
pazartesiye kadar bekleyemem
çok üzgünüm

çok kötüyüm ya

tam tebrik edecektim sonuna kadar okuyayım mesajları dedim bu mesajı görüncede çok üzüldüm tebriğim içime kaçtı (
üzülme canım daha yolun başındasın bu sefer olmadıysa bidahakine olur inşallah moralini bozma... kanama derken? adetinmi geldi başka bişeymi oldu?

Son düzenleme:

benimkide az geliyor 4-5 gün felan sürüyor. azıda çoğuda iyi değildir heralde bi doktora görünsek iyi olacak aslında. bende çok üşürüm adetliyken. yazın ortasında bile örtünüp yatarım millet cayır cayır yanarken. hele kışın ölcek gibi oluyom üşümekten. birde kesinlikle ve kesinlikle adetliyken migrenim tutar. zaten yeteri kadar sancılı geçiyor adetim bide baş ağrısıyla miğde bulantısı ekleniyor üstüne ilk gün ben iptal....:84:

tam bende soracaktım tedirgin ağzımdan aldı soruyu :)) paylaşımın için sağol canım. ama bu ilaçlar çok pahalıymış yaw tanesi 8.5 lira nerdeyse. yazdırılabiliyormu şekerim bunlar?

tabi canım pazartesi ye kadar nasıl bekleyeceksin bencede biran önce git özel hastaneye.ama hastaneden nasıl böyle bişey yaparlar ya ya öyledir ya böyledir diye sinir oluyorum böyle olunca.ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı yani. pazartesiye 2 gün var. belki yapılabilecek şeyler vardır. mutlaka git tatlım vakit kaybetmeden

çok kötüyüm ya

canım benim yaaa nolur üzme kendini...evet o testlere fazla güvenmeyin diyor herkes bu ay bebiş kısmet değilmiş...sen sağlığına dikkat et böyle üzülürsen hem hamile kalman zorlaşır hemde kendi kendine eziyet etmiş olursun...Allahın takdiri beklemekten başka çare yok...

canım peki bu polip ultrasonla bakıldığında görülebilirmi ? en son baktırdığımda temiz çıkmıştı...yok güzelim kendini şartlandırma hamileliğim zor geçer falan diye Allahın izniyle çok rahat geçecek inşallah...en ufak üzüntünü bebek hissedermiş o yüzden hep gül ve hiç birşeyi kafana takma....yaaa kızlar vajililerin hepsindemi düşük riski oluyor anlamadım normal hamile bayanlardada böyle sorunlar çıkıyomu ??? ben 25i geçince hamileliğin zor geçtiğini (diğerlerine oranla tabi) okumuştum bi sağlık sitesinde..bünyeye bağlı tabi Allah yardım etsin bebiş bekleyenlere....

tam bende soracaktım tedirgin ağzımdan aldı soruyu :)) paylaşımın için sağol canım. ama bu ilaçlar çok pahalıymış yaw tanesi 8.5 lira nerdeyse. yazdırılabiliyormu şekerim bunlar?

yok güzelim ancak nörologa yazdırman lazım başka dr yazmıyor...bana 1-2 defa kayınvalidem yazdırmıştı biraz cadı olduğu için hatun yazdırıverdi...çok pahalı tabi ben 3 lük aldım 25,85 tl ye 2 si gitti 1 tane kaldı cüzdanımda saklıyom acil durumlar için....

canım benim normal karından yapılan ultrasonla görünmedi hamilelik için gittiğimde kese küçük olduğu için vajinal ultrasonla bakmıştı o zaman farketti ama ben sadece belki olabilir diye diyorum canım sen kafana çok takma bende adetim çok oluyor diye doktora gittiğimde normal diyorlardı ama vajinalla baktığında çıktı. sen takma tatlım.

kızlar yorumların bazılarını okudum da gerçekten bukadar zormu yaabende bekarım bunları okudukça korkmaya başladım aylar boyunca ilişki yaşanamamış burda okuduklarımdan...ya okadar çok acıyormu gerçekten yaa

çok kötüyüm ya

canım ya, tam hamilelik haberini okudum mesajları tamamalayım dedim bunu gördüm.geçmiş olsun bitanem üzülme bak ben de 5 haftalıkken düşürdüm.zamanı değilmiş demek ki.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin...

Doktora gitmeyi ihmal etme canım...

ayyy canım yaaa tsk ederim moral verdin gerçekten şimdi ev gergin bi havada kayınvalidemin rahatsızlığı gelen giden birbirimize vakit ayıramıyoruz 4 aylık evliyim ama hiç yeni evli hissetmiyorum kendimi sanki eskimiş hissediyorum evin bütün yükü bana kaldı erken yaşlancam hatta yaşlandım galiba 23 yaşındayım ama 40 gibi hissediyorum bu kadar şeyin üstüne bide kpss çalışmaya çalışıyorum dua et bana....

canım geçmiş olsun kayınvaliden için çok üzüldüm.sana da kolaylıklar diliyorum.napcaksın başa gelen çekiliyor.canım ilgilenecek başka kimse yok mu acaba hani yardımlaşa olsa senin için daha kolay olurdu..

canım benim yaa üzülme üzülme sıkıntılar insanı yıpratıyor olgunlaştırıyor ama yaşlandırmıyor. keşke bende 23 olsam :84: daha önünde uzuuun yıllar var
inşallah emeğinin karşılığını alırsın sınavda dualarım seninle kafanı boş şeylerle doldurma kafana doldurman gereken büsürü boş bilgi var :)))) boşver sen derslerine ver kendini

kendini böyle şartlama canım bizden beter olursun sonra... yerinde olsam okumam bidaa bunları... acı macı yok hepsi bize böyle anlattıkları için oluyo. bu sadece psikolojik bişey bunları okuyupta psikolojini bozma tatlım. hadi git şimdi bidaa göriyim seni burda :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…