polip nasıl bi hastalık bebişim ??? beni annem çok eskiden ilk adet olduğum yıllarda götürmüştü dr sorular sordu reglidim muayene olamadım anneminde hep böyle yoğun olurdu doktor dediki genetik olabilir annemde kansızdı çok ama şimdi duba oldu :78:
venüstencim beni bebek bekleyenlerden çııkar
kanamam başladı doktor test yanlıştır dedi
çok kötüyüm ya
canım kanaman mı başladı yoksa lekelenme mi oldu. kan testi falan yaptırdın mı. idrar testi mi yapmıştın. doktora gittin mi çok üzülürüm gitmediysen ne olursun bi doktora git.
çok kötüyüm ya
21 günde bir oluyorum hapı bıraktıktan sonra 4-5 günlük gecikmeler oldu haliyle ama strestende kaynaklanmış olabilir bu ay tam gününde geldi mesela...tabi canım kansızlığımın en büyük sebeplerinden biri...başım dönüyo fır fır fır oturduğum yerden kalkınca gözlerim kararıyo artık...dün akşam iyiydim gece baya bi yoğun gelmiş sabah kalktım baş ağrısı baş dönmesi Allahtan eşimde araba vardı o bıraktı sabah işe...normalde 6 gün oluyorum ama evlendim evleneli bu 8 güne çıkabiliyor...aynen ateş basıyor normalde çok üşüyen ben neredeyse bu gün tişörtle gelecektim işe o derece yani...birde geçen ayda olmuştu bana ağzın içinde çıkar ya pamukcuk gibi bi şey adet olacağım zaman ondan çıkıyo kırmızı gelince yok oluyo sanki ateşli bi hastalık geçiriyomuşum gibi...
canımcım geçmiş olsun...1 yıldır migrex kullanıyordum içinde 3 adet var 25,50 tl. 6lı olanı 51 tl. memnundum ama 3 lüsü yokmuş mecburen başka alternatif aradım dün bana eczacı tavsiye etti relpax aldım içinde 3 adet var 25,85 tl....ağrıyı öyle bi kesiyoki ohhh be diyosun sızı falan hiç bişey kalmıyor...
canım lekelenme değil bariz kanama
acile gittim ya düşük yada test yanlıştır dedi gönderdi
pazartesi kadın doğuma gel dedi
ama birde burda özel tıp merkezi var bu akşamda onun aciline gidicem
pazartesiye kadar bekleyemem
çok üzgünüm
çok kötüyüm ya
polip rahim içersinde ya da rahim ağzında oluşan et parçasıymış canım ben çok araştırdım kist ya da miyom gibi değil.korkulacakta bişey yokmuş küçük olursa sorun olmuyormuş işte kanamaların falan fazla oluyormuş ama büyük olursa hamile kalmana bile engel olabiliyormuş hemen kazınması gerekiyor dedi doktor bana ama benim artık öyle bi şansım yok keşke hamile kalmadan tam teşekküllü doktora görünseydim benim beklemediğimiz bi zamanda oldu insanlar korunmayı bıraktıktan sonra 3-4 ay sonra falan şans artar dedi ben bıraktığım gibi hamile kaldım. bakalım bekleyip görücez biraz zor hamilelik dönemleri geçireceğim. şuan Allaha şükür bi sorunum yok ama şuan için düşük riskim var. 1 aydan sonra biraz daha iyi olacak risk biraz düşecek ama kese de olması gerekende aşağıdaymış erken doğum riskim olacak. Allah yardımcımız olsun.
tam bende soracaktım tedirgin ağzımdan aldı soruyu :)) paylaşımın için sağol canım. ama bu ilaçlar çok pahalıymış yaw tanesi 8.5 lira nerdeyse. yazdırılabiliyormu şekerim bunlar?
canım peki bu polip ultrasonla bakıldığında görülebilirmi ? en son baktırdığımda temiz çıkmıştı...yok güzelim kendini şartlandırma hamileliğim zor geçer falan diye Allahın izniyle çok rahat geçecek inşallah...en ufak üzüntünü bebek hissedermiş o yüzden hep gül ve hiç birşeyi kafana takma....yaaa kızlar vajililerin hepsindemi düşük riski oluyor anlamadım normal hamile bayanlardada böyle sorunlar çıkıyomu ??? ben 25i geçince hamileliğin zor geçtiğini (diğerlerine oranla tabi) okumuştum bi sağlık sitesinde..bünyeye bağlı tabi Allah yardım etsin bebiş bekleyenlere....
çok kötüyüm ya
zamana bırakcaz tatlım naapalım. baharında dediği gibi kuruluk olduğundan acı oluyordur acıyıncada zevk alamıyorsundur. bence birazda bulunduğun ortamla alakalı canım. ilerde şartlarınız değişince kendini daha rahat daha relax hissedeceksin birleşme öncesini daha uzun tutma imkanınız olacak ve o zaman doğal ıslaklığına kavuşacaksın ve herşey rayına oturacak. kayganlaştırıcı olarak ben ilk bebeyağı kullanmıştım sakıncalı diye bıraktım şimdi durexplay kullanıyorum ama bebeyağı daha güzeldi keşke sakıncalı olmasaydı :84:
ayyy canım yaaa tsk ederim moral verdin gerçekten şimdi ev gergin bi havada kayınvalidemin rahatsızlığı gelen giden birbirimize vakit ayıramıyoruz 4 aylık evliyim ama hiç yeni evli hissetmiyorum kendimi sanki eskimiş hissediyorum evin bütün yükü bana kaldı erken yaşlancam hatta yaşlandım galiba 23 yaşındayım ama 40 gibi hissediyorum bu kadar şeyin üstüne bide kpss çalışmaya çalışıyorum dua et bana....
ayyy canım yaaa tsk ederim moral verdin gerçekten şimdi ev gergin bi havada kayınvalidemin rahatsızlığı gelen giden birbirimize vakit ayıramıyoruz 4 aylık evliyim ama hiç yeni evli hissetmiyorum kendimi sanki eskimiş hissediyorum evin bütün yükü bana kaldı erken yaşlancam hatta yaşlandım galiba 23 yaşındayım ama 40 gibi hissediyorum bu kadar şeyin üstüne bide kpss çalışmaya çalışıyorum dua et bana....
kızlar yorumların bazılarını okudum da gerçekten bukadar zormu yaabende bekarım bunları okudukça korkmaya başladım aylar boyunca ilişki yaşanamamış burda okuduklarımdan...ya okadar çok acıyormu gerçekten yaa
iii akşamlar canım ben burda gibiyim sen nerdesin :92:iyi akşamlar kızlar....neredesinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?