az sonra uzun bi aradan sonra dra gidicem biraz tedirginim insallah kötü bişile karsılasmam dua edin görüşürüz
iyiyim canım,annemler gittiler,bayram çok güzeldi,reglim bitiyo bugün çalışmalara devam,,,:))öncesinde zaten bir kez çalışma yapabilmiştik,,,oda olmadı zatenn,,,sen neler yaptın ,tatili iyi değerlendirebildin mi?
bu arada uykusuzluk problemin varmışş,,,geçmiş olsun canım ,stres,sigara,çay,kahve bunlar etkiliyoo,birde kansızlığınn da etkisi olabilir,,,,,bence ihmal etme bi dahiliyeye görünnn,,,
canımcım çok güzel haberler almanı diliyorum...inşallah herşey yolundadır...Allah yar ve yardımcın olsun dularım seninle bebişim...
tskler canım çok şükür önemli bi prblem çıkmadı.. iştahsızlık için vitamin ve demir takviyesi yaptı onlara baslıcam
ayyy çok sevindim güzelim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkaç aylık oldu şimdi ?
3 aylık canım çok tsk ederim amin
maşallah diyelimbi dahaki aya cinsiyeti belli olucak değilmi göbişin belli olmaya başladımı ???
selam kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun ne zamandır nete giremedim bayram ama 9 gün cocukların dersini yaptık bayramda bile ders ama iyiki vermişler oyalandım canım sıkkın çok eşimle halen konuşamadım bir türlü cesaret edip konuşamadın şu ilgi sorununu ne yapmalıyım sizce akıl verin bana desteğinize ihtiyacım var herzamanki gibi...
canım sağol küs değiliz ama konuşmaktan kaçıyor..ona nedersen de kızmaz öyle sakin yapısı var ..ama sorun bende ben konuşamıyorum eskiden bende yazardım dalga geçerdi o yüzden yazmam .konuşmaya çalışcam ama konuşuncaya kadar ben çatlıycam canım..bazen konusamadıgım zamanlarda yazarım ben eşime görebilecegi bi yerlere bırakırım evin içinde mektuplaşma yöntemi yani :) bizim için etkili bi yöntem ama tercih meselesi tabiki eşini sen daha iyi tanıyorsun bi de gerginseniz önce barısıp daha sonra konusmayı dene bence cunku gerginlikle baslayan konusmalar ne yazıkki kavgayla sonuclanıyor ben bişileri dile getiriceksem en pozitif zamanlarını seciyorum onun cunku diger durumda söylemek istediklerim hep yanlış anlaşılıyor
ben burdayım bebişim
nasılsın venüstencim,,,zaten bi senle karşılaşabiliyoruz,,,nerde bu millet,,,anlaşılan herşey yolunda arkadaşlarımızın,,:80: takılmaz oldular artık buraya..
İyiyim bebişim sen nasılsın :78:ewet malesef yenen arkadaşlar sırra kadem bastılar tenezzül edip gelimiyorlar vajiliyken her dk burada olanlar nedense birden vakit bulamamaya başladılar....boşver giden gider kalan sağlar bizimdir:92:
slm arkadaşlar bende yendim sayılır burda venüse tşk etmek isterim doktor emlayı önerdiğinde korkmuştum onun sayesinde cesaret buldum kullandım ve emin olun yenemeyenler için söylüyorum hiç acı hissetmiyorsunuz ben anlamadım birşey ve daha sonrakilerde bağımlı olmamak için kullanmıyorum yavaş yavaş yeniyorum korkum gittikce azaldı darısı tüm bu derdi çekenlerin başına ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?