Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

ewt senden aldığım cesaret ile denedim o kremi umarım en kısa zamanda bende o listede olurum en azından kızlık bozuldu ya bu bile benim için çok başarı moralim yerinde artık ve korkum azaldı artık sadece az zaman kaldığına inanıyorum işlerimden dolayı çok sık giremiyorum

güzelim en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah...morelini yüksek tut...öbür tarafa bi telkin msj yazdım istersen onu okuyabilirsin dahada motive olmanı sağlar...

kızlar iş için sağlık raporu nereden alınıyor ? sağlık ocağındanmı devlet hastanesindenmi ?

biz sizden önce geçtik aile hekimliğine ve gidip alabiliyorum rapor ...veriyorlar...

aile hekimi tanımlaması yapmışlar bize ama ben onu nasıl bulcam bilmiyorum :80: evlenince taşındık buraya sonrada iş güç bi yer bilmiyorum öğreneceğiz bakalım nerdeymiş ufff yinemi kan aldırcam ben yawww bu arada hazır gitmişken kanımada baktırayım diyorum (bebiş için) onun için ayrımı test yapıyorlar nasıl oluyorda oluyor ben biraz sağlık özürlüyümde

buna da maşallah cnm bnm dimi:):):)
ben 2 sefer zevk aldım daha da yok anammm :) o gun napmıstım die düşünüom düşünüom bulamıom ne yaptıysam olmadı :):) bitsin die bekliorum sadece suan eşimde üzülüo ama mutlu etmek cok güzellll..bi de afedersin içine boşalınca canım cok yanıo o an neden acaba????:78:

ben de merak ediorum venüscümmm aynıdır gibi gelio sanki orda bi deger var normal dısı bi sonuc cıkıncadır die düşündüm niyeyse..sagır duymaz uydurur gibi mi denirr aman neyse işte :):):)

nazlıcım sanada slm,,,zevk alamadığından bahsetmişsin,,,canım gitgellere alışabildin mi,gitgelller ne kadar hızlanırsa,zamanla zevk almayada başlıyosunn tatlımm

Slm canım...Evet kad_ercim gitgellere baya alıştım,yani kontrol eşimde oluyo genellikle o zaman hızlı oluyor ama kontrol bende olunca hızlı olamıyor..Zaten lk öyle yendik,ben cesaret edemedim yani,kontrolü eşime bıraktım...Acaba benim üstte olduğum pozi.. da mı denesek,yani kontrol bende olursa ve o şekilde hızlı gitgel yapabilirsem belki bende zevk alabilirim..:26: Ayy artık,ne düşüneceğimi bende bilemiyorumki..

Doğru söylüyorsun,Arzumcum bunada şükür...Eski halimi düşününce,çok şükür diyorum..Sen yine 2 kere zevk almışsın,ben daha hiç alamadım..Nasıl bişey çok merak ediyorum..Eşimde çok üzülüyor,birgün sırf senin zevk alman için çalışcam diyor.Yine hakkını yiyemem,şimdide uğraşıyor ama ben niye zevk alamıyorum bilmem.Buarada sen zevk aldığında hangi poz.. denemiştin,ne yapmıştın hatırlarsan benide bilgilendirir misin canım?Boş.. anında ben hiç anlamıyorum yani acı falan hissetmiyorum,biz prez... kullanıyoruz.Siz korunuyor musunuz bilmem ama belkide ben prez.. dolayı hissetmiyorumdur.Senin acı hissetmen neden kaynaklanıyor acaba...? :26:

Son düzenleme:

zerrcim bunu bende çok yapıyorum biliyormusun. yazışma olayını yaani. yazıyorum yazıyorum cebine koyuyorum, ajandasına sıkıştırıyorum, bilgisayarın monitörüne yapıştırıyorum :))) adam bi gün isyan etcek ya bakalım nezaman

canım altta başlayıp üstte devam edin,üstte zevk daha çok alınıyoo

güzel bi konuya parmakatmışsınız kızlar... bende merak ediyorum acaba kılıf :) kullandığımız içinmi olmuyo? arzumun acıyo dediği anı ben hissetmiyorum bile. çok pozisyon denedim ama hiç o flimlerdeki gibi kendimden geçmedim yaani
pozisyon ve teferruat konusunda tüyo bekliyoruz kızlar

Aynen canım,sana katılıyorum... Bende filmlerdeki gibi kendimden geçemedim ama acayip bir şekilde merak ediyorum..Bende farklı pozisyonlar denedim ama o boş.. anını hiç anlayamadım...Neden bilmiyorum?Kılıftan olabilir mi ki?Bu arada bende senin tam tersin,üstte olduğum pozisyonda zorlanıyorum ama artık bunun üzerine gideceğim bakalım,bu şekilde nasıl olacak?

ben baktım üstte rahatım altta denemeye pek uğraşmadım kendimi kasmıyım yapamazsam moralim bozulur falan diye ama bende üstüne gitsem iyi olacak aslında çünkü alt pozisyonda bebek olasılığı daha yüksek oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…