ben baktım üstte rahatım altta denemeye pek uğraşmadım kendimi kasmıyım yapamazsam moralim bozulur falan diye ama bende üstüne gitsem iyi olacak aslında çünkü alt pozisyonda bebek olasılığı daha yüksek oluyormuş
güzel bi konuya parmakatmışsınız kızlar... bende merak ediyorum acaba kılıf :) kullandığımız içinmi olmuyo? arzumun acıyo dediği anı ben hissetmiyorum bile. çok pozisyon denedim ama hiç o flimlerdeki gibi kendimden geçmedim yaani
pozisyon ve teferruat konusunda tüyo bekliyoruz kızlar
arkadaslar mrb aranıza yenı katıldım ve mesajlarınızı okudum. zevk alamamanızın nedeni bana gore prez... kullanmanız. cunku gercek temas olmuyo.birde onsuz deneyinAynen canım,sana katılıyorum... Bende filmlerdeki gibi kendimden geçemedim ama acayip bir şekilde merak ediyorum..Bende farklı pozisyonlar denedim ama o boş.. anını hiç anlayamadım...Neden bilmiyorum?Kılıftan olabilir mi ki?Bu arada bende senin tam tersin,üstte olduğum pozisyonda zorlanıyorum ama artık bunun üzerine gideceğim bakalım,bu şekilde nasıl olacak?
zerrcim bunu bende çok yapıyorum biliyormusun. yazışma olayını yaani. yazıyorum yazıyorum cebine koyuyorum, ajandasına sıkıştırıyorum, bilgisayarın monitörüne yapıştırıyorum :))) adam bi gün isyan etcek ya bakalım nezaman
Canım bir ay oldu deneme yok bizde...
En geç yarın da adet olucam
Bide vizelere takıldım birinden düşük aldım moralim bozuldu...
düşük riski yüzünden tam 3 aydır bişi yapmıyorduk gecen hafta yasagı deldik hafif bi sızlama oldu evet bebegin tedirginliğide oldu ama sonucta kaldıgım yerden devam edebildim sorun yasamadım hamdolsun hiç tedirgin olma bi ay oldu diye
Slm arkadaşlar..ben ilk giriş olana kadar bi 5 dk falan sanki yenmemişim gbi aynı acıyı çekıorum..braz zor oluyo tam olarak aldıktan snra ise acımıyo çok..git gel yapablıyoruz tabi ben zevk almıyorum henüz..
slm arkadasım. bircok kadın zevk alamamaktan şikayetçi tıpkı benım gıbı. bende senin gibi zevk sorunu yaşıyordum zamanla. nette bir yazı okudum ve bu sorunu git gide aşmaya başladım. ilişki sırasında yani eşin içindeyken klitoris bölgeni elinle veya eşinin yardımıyla hafifçe uyarmaya çalış. göreceksin bu zamanla sana daha çok zevk vermeye başlicak. ben gitgide zevk almaya başladım bu yolla. umarım sana yardımcı olmusumdur. tabı benımkı sadece bir öneri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?