selammmmmmmmmmmmmmmmm:90:
kızlar emladan vazgectik :)
ultrason jeli aldık gecen gün onla denedik iyidi hani
bu zevk olayını asacagım azimliyim almasamda alıo gibi çığıracağım ayol
arzucum emin ol hiç bişey kullanmadan doğal ıslaklığıyla yaparsan çok daha fazla hissediyosun ve zevk alacaksınbu arada ben sana bi şey gönderecektim unuttum bak şimdi aklıma geldi halletcem merak etme bebeişim
ay bak bi ortak yönümüz daha cıktı ala ala :) hep kızdıklarımı biriktirdiklerimi yazıyor ve rahatlıyordum o da yazıyordu tabi geçen gün bi kez de güzellikleri yazayım dedim iki günüm mutlu geçti cok şükür güzellikleri bazen söleyemeyebiliyoruz yada klişe gibi geliyorya yazınca öyle olmuyor sanki derinliği oluyor daha içine işliyor insanın şimdi eşimde yazıyor hoş oluyo ay
çok ilkginç değilmi? erkek bir gecede sınırlı sayıda doyuma ulaşırken kadın için bir sınır yok defalarca üstüste olabilirmiş buna rağmen dünyada her 3 kadından biri doyuma ulaşamazken doyuma ulaşamayan erkek yok gibi bişey. ilişkiye girebilen her erkek doyuma ulaşabiliyor
Evet canım,çok ilginç...O zaman bizim sorunumuz yine vaji gibi psikolojik...Tedirginlile ilişkiye başlamak ve kafamızdaki sorular zevk almamızı engelliyor,sanırım.Bunlarda zamanla silindikçe,güvenimiz geldikçe bizde kendimizi rahat bırakıp zevk alacağız,galiba..Erkeklerde böyle bir sorun yok heraldeki,rahatlıkla doyuma ulaşıyorlar.
Evet canım,çok ilginç...O zaman bizim sorunumuz yine vaji gibi psikolojik...Tedirginlile ilişkiye başlamak ve kafamızdaki sorular zevk almamızı engelliyor,sanırım.Bunlarda zamanla silindikçe,güvenimiz geldikçe bizde kendimizi rahat bırakıp zevk alacağız,galiba..Erkeklerde böyle bir sorun yok heraldeki,rahatlıkla doyuma ulaşıyorlar.
kesinlikle canım sana katılıyorum biz zaten olaya 1-0 yenik başlıyoruz :84: amma takıntılı hatunlarız hiç bi şey düşünmeden bırak kendini kocişinin kollarına düşün düşün nereye kadarhayır şimdiye kadar düşündükte ne oldu ne yararı oldu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?