kesinlikle canım sana katılıyorum biz zaten olaya 1-0 yenik başlıyoruz :84: amma takıntılı hatunlarız hiç bi şey düşünmeden bırak kendini kocişinin kollarına düşün düşün nereye kadarhayır şimdiye kadar düşündükte ne oldu ne yararı oldu bize
Canım bu zevk almama olayı nerdeyse bütün kadınlarda var.çevremdeki bütün bayanlar bundan şikayetçi..Yani vaji ile ilgisi yok, evet tamamen psikolojik.erkeklere göre daha çok sorumluluğumuz var ya,şunu düşün bunu düşün zevki mevki hatırlamıyoruz bile.bence sorun kadın olmak da yine.. :18:
Düşünmeyelim diyoruz da gel de düşünme..
Kızlar eşim ameliyat olmuştu ya şimdide ameliyat yerinin dışında yumurta kadar şişlik oluşmuş.dün doktora göründü su toplamış olabilir haftaya yine gel dedi ama pek ikna olamadık.iki gündür netten araştırıyorum,sıvı toplaması,kitle,varikosel olabilir diyor.kafamız iyice karıştı. pazartesiye başka doktora gidecek.
Bu gidişle bebiş çalışmalarına da başlayamayacaz anlaşılan neyse ciddi bişey olmasında..
Sorunlar peşimizi bırakmıyor.Gel de düşünme...
canımcım ben sizden sonra yendim ama baskı 2 3 kerden sonra geçti canım bende çiş ve gaz olayından zevk alamıyorum kafam orda zevk alırsam kaçırırm diye korkuyom geçen tam ortasında yalvardım wc ye gideyim diye dalga geçiyo valla birgün koyvercem gitsin ben yapan arkadaşlarımla konuşuyom yani normal yapabilenlere hiç öyle bir şikayetleri yok acaba bizlermi takıntılıyız yaaaa.yaaa kızlar bişey sorcam sizde ilişki esnasında baskı olayı ne zaman geçti ? benim hala devam ediyor eşim zamanla geçer diyor...biz çok ara verdiğimiz için acaba vaji esnekliğini kaybedip küçüldümü şimdi tekrarmı esniyor anlamadımkihiç bişeye takılmadan yapayım diyorum baskı çiş ve gaz olayından kurtulamıyorum diken üstündeyim sanki her an bişey kaçırcam gibi geliyor
şu zevk meselesini araştırırken bu yazı hoşuma gitti merakedenler için paylaşmak istedim
Kadında orgazm nedir?
orgazm, cinsel uyarım ve zevkin en yüksek noktası olarak tanımlanabilir. Orgazm sırasında nefes alıp verme sıklığı, kalp hızı ve kan basıncı artar. Göz pupilleri büyür, dudaklar koyulaşır, göğüs uçları dikleşir, klitoris ıslanır ve sertleşir. Artan heyecanla beraber deri kızarır ve terleme başlar. Kadında büyük dudaklar, klitoris, vajen ve pelvik organlar penisteki gibi büyür ve genişler.
Nasıl oluşur?
Bazen orgazmdan hemen önce dakikalarca süren bir haz dönemi vardır. Orgazm, vajinada ve/veya rahimde hissedilebilen istemsiz ve zevk veren kasılmalarla aniden ortaya çıkar. Bazı kadınlarda orgazm, kasılmalar hissedilmeden gerçekleşir. İstemsiz kasılmalar ve spazmlar, bacaklar, karın, kollar ve sırt gibi değişik vücut bölgelerinde görülebilir. Orgazm sırasında vajen bezleri vajinayı iyice kayganlaştıran ve sıklıkla erkekteki orgazma benzetilen bir sıvı salgılarlar.
Orgazm ile ilgili kasılmaların spermi vajinadan rahim ağzına doğru yönlendirdiği ve birden fazla art arda orgazm yaşayan kadınlarda, orgazmın olmadığı sekse göre bu yönlendirmenin çok daha fazla olduğu düşünülür.
Orgazmın tipleri nelerdir?
Kadın vücudunda çok sayıda erojen bölge vardır. En çok bilinenleri vajen ve klitoristir. Orgazm da vajinal ve klitoral orgazmlar olarak ikiye ayrılabilir. Klitoris çevresindeki bölgeler çok duyarlıdır. Tek fiziksel fonksiyonu cinsel zevk vermektir. Birçok kadın klitoral orgazmın en yoğun orgazm olduğuna inanır. Kadınlar vajinal orgazma ulaşmanın daha zor olduğuna inanırlar. Vajenin dış 1/3'ü en duyarlı bölgesidir. Bir orgazmın diğerinden daha iyi olduğunu söylemek mümkün değildir, her ikisi de farklı zevk alma biçimleridir. Her kadın kendi tecrübeleri ile birini tercih edebilir ve bu nedenle kadının partnerinin, kadının tercih ettiği tipi bilmesi önem taşır.
Kadının orgazm olmasının sağlanması için ilişkide ne tür değişiklikler yapılabilir?
İlişkide kadın ile erkeğin aynı anda orgazm olması diye bir gereklilik söz konusu değildir. İlişkide aynı anda orgazm olunması diye bir gereklilik de yoktur. Önemli olan kadının ya eşi ile birlikle ya da eşinden önce orgazm olmasıdır. Çünkü erkek orgazm olduktan sonra ereksiyon etkinliğini kaybetmeye başlar. Yeni bir ilişkiye fizyolojik ve ruhsal olarak hazır olması belli bir süreyi gerektirir. Kadınlarda ise bu süre çok kısadır ya da yoktur. Kadınlar arka arkaya defalarca orgazm olabilirler ve aynı ilişki içerisinde bile çok sayıda orgazm olabilirler. Bunun için erkek, kadının orgazm olabilmesi için gerekli koşulları sağlamalı ve çaba göstermelidir.
cok cok faydalı bir bilgi tesekurler paylasım için
İyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyordum klavyemde bozukluk var şu anda bile bunları yazarken zorlanıyorum.bugün yine denememiz oldu ve çok şükür gayet iyiydi beni mutlu eden şey bu illette kurtulmak düşüdükçe çok seviniyorum ve herkesin bira öce yemesini istiyorum:92:canım arkadaşlarım derinciğim yazmıştı bir ay oldu ilişki yok demişti bende biraz bundan bahsetmek istiyorum vajiliyken daha istekliydi gibi geliyor eşim.Hiç bir sorunumuz yok çok şükür ama isteği az bir haftayı buluyor bazen ve canım çok sıkılıyor:97: sorunlar peşimizi bırakmıyor doğal yoldan hamile kalamayacağım ben eşimin sperm sayısı çok az çıktı:78: sadece tüp bebek olur diyor doktorlarvajiyi tam yemişken tekrar bir süreç var önümde hemde zorlu... bu korkaklık ile e yapacağım ilmiyorum Allah bu şekilde sınıyor bizide biliyorum.baharcığımın hamilelik haberine o kadar sevidimki inan kedim hamile kalmış gibi hemde eşimide morali bozuk iyice istek azaldı yumurtlama günleri gelip geçiyor denemeye gerek yok nasıl olsa diyor:85: dualarınızı eksik etmeyin kardeşlerim hepinizi çok seviyorum
rica ederim. bu arada tuhaf bişey farkettim burada deri kızarıklığından bahsediyo başka yerlerdede okumuştum orgazm sonrası kadının gerdan yada degaje dediğimiz kısmında kızarıklıklar oluşurmuş. bende hep kızamık gibi kıpkırmızı nokta nokta oluyor demekki oluyorumda ben farketmiyorum :)))))
off ya ne problemli hatunmuşum ilişkiye giremez girsede bişey anlamaz iyiki kocamın evlenme teklifini kabul etmişim yoksa evde kalırmışım kim alcak bu psikolojik vakkayı herşeyin sebebi psikolojik aaaa
öyle deme kadın olmak kadar güzel bişey var mı
canım benimde ilk 5 ilişkimde kırmızı geldi az az sonra gecti kızlık zarı hassas bi yapıdaya normal ordaki kılcal damarlar daha yeni bişeyle karsılasıo sonra gelmicek rahat ol aynısı ben dede oldubugun yıne yapalım dedık ama ıcıme aldım p... ama cok kasıldım bıde yıne kırmızı geldı tamamen p... alamadım morelım bozuldu kırmızı gelmesı normalmii napmalıyım ????????????????????
İyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyordum klavyemde bozukluk var şu anda bile bunları yazarken zorlanıyorum.bugün yine denememiz oldu ve çok şükür gayet iyiydi beni mutlu eden şey bu illette kurtulmak düşüdükçe çok seviniyorum ve herkesin bira öce yemesini istiyorum:92:canım arkadaşlarım derinciğim yazmıştı bir ay oldu ilişki yok demişti bende biraz bundan bahsetmek istiyorum vajiliyken daha istekliydi gibi geliyor eşim.Hiç bir sorunumuz yok çok şükür ama isteği az bir haftayı buluyor bazen ve canım çok sıkılıyor:97: sorunlar peşimizi bırakmıyor doğal yoldan hamile kalamayacağım ben eşimin sperm sayısı çok az çıktı:78: sadece tüp bebek olur diyor doktorlarvajiyi tam yemişken tekrar bir süreç var önümde hemde zorlu... bu korkaklık ile e yapacağım ilmiyorum Allah bu şekilde sınıyor bizide biliyorum.baharcığımın hamilelik haberine o kadar sevidimki inan kedim hamile kalmış gibi hemde eşimide morali bozuk iyice istek azaldı yumurtlama günleri gelip geçiyor denemeye gerek yok nasıl olsa diyor:85: dualarınızı eksik etmeyin kardeşlerim hepinizi çok seviyorum
bugun yıne yapalım dedık ama ıcıme aldım p... ama cok kasıldım bıde yıne kırmızı geldı tamamen p... alamadım morelım bozuldu kırmızı gelmesı normalmii napmalıyım ????????????????????
yaaa kızlar bişey sorcam sizde ilişki esnasında baskı olayı ne zaman geçti ? benim hala devam ediyor eşim zamanla geçer diyor...biz çok ara verdiğimiz için acaba vaji esnekliğini kaybedip küçüldümü şimdi tekrarmı esniyor anlamadımkihiç bişeye takılmadan yapayım diyorum baskı çiş ve gaz olayından kurtulamıyorum diken üstündeyim sanki her an bişey kaçırcam gibi geliyor
canımcım ben sizden sonra yendim ama baskı 2 3 kerden sonra geçti canım bende çiş ve gaz olayından zevk alamıyorum kafam orda zevk alırsam kaçırırm diye korkuyom geçen tam ortasında yalvardım wc ye gideyim diye dalga geçiyo valla birgün koyvercem gitsin ben yapan arkadaşlarımla konuşuyom yani normal yapabilenlere hiç öyle bir şikayetleri yok acaba bizlermi takıntılıyız yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?