Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
slm selmatemcim,,,venüstencim sanada slm,nasılsınız kızlar,,,,
benim şuan sancım var,yumurtlama döneminde olduğumdan ,hiç böyle sancım olmazdı,sizde de oluyo mu bu,

slm selmatemcim,,,venüstencim sanada slm,nasılsınız kızlar,,,,
benim şuan sancım var,yumurtlama döneminde olduğumdan ,hiç böyle sancım olmazdı,sizde de oluyo mu bu,

Benim bazen oluyor ama üşütmektenmi yumurtlamadanmı bilmiyorum açıkcası :13:

tüm aksilikler üst üste gelmiş. venüstencim çok çok geçmiş olsun.allah başka dert vermesin canım.bunca olay atlatmışsın ara vermişsin allahın izniyle buda geçer inş herşeyden önce sağlık.

malesef öyle oldu bebişim ama bunuda atlatacağız allahın izniyle :13:cuma günün hafiften kaynattık gayet başarılıydı :81:bundan sonrası daha başarılı olacak Allah kaza bela vermesinde

Merhaba kızlar beni unuttunuz galiba artık:97: yazdıklarıma hiç yorum yamamışsınız üzüldüm

Yawru kuşum unuturmuyuz hiç seni....demin yazıyordum yarım kaldı sonrada unuttum...öncelikle geçmiş olsun yawrum şu an hissettiklerini tahmin edebiliyorum ama inan eşin içinde zor bir durum senin ne kadar çok bebek istediğini biliyor ve sorun onda olduğu için hırçınlaşması son derece normal...ama benim fikrimi sorarsanız herşey Allahın takdiri bi arkadaşında böyle demişti dr yıllarca korunmuşlardı tam yapalım dediler bu sorun çıktı önce bi dönem baya bi bocaladılar sonra rahat rahat ilişki yaşadılar korunmadan nasıl olsa olmaz diye bi baktıki kız hamile para biriktiriyorlardı tüp bebek için daha parayı biriktiremeden geldi bebekleri dr bile şaşırmış bence umudunu yitirme hem olmazsa tüp bebek yaptırma seçeneğinizde var niye üzülüyorsunuz ???

malesef öyle oldu bebişim ama bunuda atlatacağız allahın izniyle :13:cuma günün hafiften kaynattık gayet başarılıydı :81:bundan sonrası daha başarılı olacak Allah kaza bela vermesinde

amin amin canım allah kaza beladan korusun .bizde kaynattık h.sonu artık rahatım ama eşim çok erken boş... özelliklede o üstte olduğunda.ne yapsakki acaba.tüm afrodizyak yiyecekleri yediyorum ama hemen geliyor yaaa.hala zevk falan alamadım ben bu işten.geciktiricili pre.... almıştım ama eşim kullanmak istemedi bide çocuk istiyoruz.başka ne yapabilirimki

Slm kızlar...
Ah bide ben yazsam,bizde kaynattık diye...3 ay olacak ya bişey yapmayalı...bir hafta kadar var daha bakalım ilk olacakmış gibi heyecanlıyım valla...

Erkek sola,bayan sağa yan yatık,eşinizi bacaklarınız arasına alıp deneyin birde.Bu şekilde misyoner pozisyonundan daha kolay oluyor bende.Bir de tam birleşme yaşadıktan sonra en son kısmında artık canı acıyan oluyor mu ?Ben yumurtalıklarımda çok fazla baskı hissettim ve bu canımı acıttı.

canım erken bosalma ıcın yapılacak egzersızler var. benım esımde erken bosalıyordu ama egzersız sayesınde bıraz daha kontrollu oluyor artık. bak sımdı egzersız soyle olacak. esın bosalacagını hıssettıgı zaman hemen bıraz durup bosalmasının gerı gıtmesını saglayacak. ılk baslarda zor olur ama gun gectıkce alısacak. cok kolay bır egzersız sadece bosalacagını hıssettıgınde kendını tutmayı ogrenecek.

canım durduğundada er....nu kaybediyor.bazen pozisyonu değiştiriken bile yarısı gelmiş oluyor o zamanda aceleyle bir iki gel git o kadar

slm arkadaslar 2 gun once yendım vajiyi emla kullanmadım ama almıstım kayganlastırıcıyla basardım fakat sımdı ıkıncısı nasıl olur dıye kaygılanıyorum ikinci birinciye oranla ne kadar kolay yada zor lutfen tecrübelilerin yardımını beklıyorum. bu arada vajiyi bu sitedeki yorumlar sayesınde yendım cok faydası oldu..

canımcım tebrik ederim...hiç korkma kendi kendine kurma kafanda öyle olur böyle olur diye...tamamen beynini boşalt hiç bişey düşünmeden başla...gün aşırı yapki hemen alışasın...ben 3 ay ara verip yaptım 2 defa vajiyi yendim sayılır hiç merak etme bi kere olduktan sonra gerisi geliyor herşey senin elinde sen kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar rahat olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…