slm selmatemcim,,,venüstencim sanada slm,nasılsınız kızlar,,,,
benim şuan sancım var,yumurtlama döneminde olduğumdan ,hiç böyle sancım olmazdı,sizde de oluyo mu bu,
ayparcım ben çok ara verdim vajiyi yendim tam düzene girmeden mantar/enfeksiyon/kanımda mikrop çıktı 15 gün ilişki yasak dedi dr...sonra tatile gittik kalabalıktık bi şey yapamadık geldik gıda zehirlenmesi oldu acillik oldum tam iyileştim regl o bitti ben annemlerin yanına gittim dönüşte kaza geçirdik 3 ayda ağrıdan sızıdan bişey yapamadık bu kadar şeyden sonra iyice karıştı cinsel hayatımız :92:1 aydır toparlanıyoruz yavaş yavaş eşimin psikolojiside alt üst oldu çünkü 3 ay önce ben kanlar içinde kollarında hastanedeydim günlerce bana baktı beni wcye taşıdı yıkadı temizledi şimdi dokunduğunda şefkatle şehvet karışık oluyor birbirimize dahada çok bağlandık ama
çokta zaman kaybettik...benim kasığımda çok ağrı oluyordu şimdi bile biraz evde temizliği abartıyım kendime dikkat etmeyeyim ağrısından duramıyorum hala bi sızı var eee ilişkide bacakları açmadan olmuyor bazen acaba kasığım acıyor diyemi kasılıyorum anlamıyorum Allahın izniyle bunuda aşacağız..
tüm aksilikler üst üste gelmiş. venüstencim çok çok geçmiş olsun.allah başka dert vermesin canım.bunca olay atlatmışsın ara vermişsin allahın izniyle buda geçer inş herşeyden önce sağlık.
Merhaba kızlar beni unuttunuz galiba artık:97: yazdıklarıma hiç yorum yamamışsınız üzüldüm
malesef öyle oldu bebişim ama bunuda atlatacağız allahın izniyle :13:cuma günün hafiften kaynattık gayet başarılıydı :81:bundan sonrası daha başarılı olacak Allah kaza bela vermesinde
amin amin canım allah kaza beladan korusun .bizde kaynattık h.sonu artık rahatım ama eşim çok erken boş... özelliklede o üstte olduğunda.ne yapsakki acaba.tüm afrodizyak yiyecekleri yediyorum ama hemen geliyor yaaa.hala zevk falan alamadım ben bu işten.geciktiricili pre.... almıştım ama eşim kullanmak istemedi bide çocuk istiyoruz.başka ne yapabilirimki
canım erken bosalma ıcın yapılacak egzersızler var. benım esımde erken bosalıyordu ama egzersız sayesınde bıraz daha kontrollu oluyor artık. bak sımdı egzersız soyle olacak. esın bosalacagını hıssettıgı zaman hemen bıraz durup bosalmasının gerı gıtmesını saglayacak. ılk baslarda zor olur ama gun gectıkce alısacak. cok kolay bır egzersız sadece bosalacagını hıssettıgınde kendını tutmayı ogrenecek.
Merhaba kızlar beni unuttunuz galiba artık:97: yazdıklarıma hiç yorum yamamışsınız üzüldüm
kızlarrrrr,nerdesinizz
bu ara kimsecikler yok,:2:
slm kadercim nasılsın evet kimsecikler yok bu aralar. benim bayram tatilim daha bitmedi hala memleketteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?