slm arkadaslar 2 gun once yendım vajiyi emla kullanmadım ama almıstım kayganlastırıcıyla basardım fakat sımdı ıkıncısı nasıl olur dıye kaygılanıyorum ikinci birinciye oranla ne kadar kolay yada zor lutfen tecrübelilerin yardımını beklıyorum. bu arada vajiyi bu sitedeki yorumlar sayesınde yendım cok faydası oldu..
ben burdayım :82::83:
hoşgeldin venüstenciiim,nerelerdeydin sen yahu,
tşk ederim arkadaslar fakat işte insanın elinde olmuyor tedirgin olmamak eşimde bakalım ikincisi nasıl olacak dedi o beni daha korkuttu ikimizde merakla yapabılecekmıyız dıye beklıyoruz birincisi oldu hemde emlasız yaptım aslında emla kullanacaktım almıstı evde hazırdı ama kayganlastırıcıyla denedık oldu emlaya gerek kalmadı ve hıc kanamam agrım olmadı zarım esnek oldugu için olabilirmi? ve ikinci ilişkiyi ilkinden 2 gun sonramı denemek gerekır ne zaman denemek sağlıklı sizce? aceba dıyorum ıkıncıde emlayla yapsam ıyıce alısana kadar olmazsa cok moralım bozulur cunkı hayallerim yıkılır!!:26:
haklısın nş. ikinci denememden sonra tekrar buraya cok kolay oldugunu yazarım bu arada parmak egzersızlerıni bırakıyımmı yoksa egzersızlere devammı devamsa ne zamana kadar devam?
ben bir süre daha egzersizlere devam ediyim bakalım tam anlamıyla yapabıldıgımde bırakırım sımdı egzersızı bırakırsam sogukluk girer ve yapamam dıye korkuyorum başa dönmeyimde baska bırsey ıstemıyorum gerci..
canım durduğundada er....nu kaybediyor.bazen pozisyonu değiştiriken bile yarısı gelmiş oluyor o zamanda aceleyle bir iki gel git o kadar
anlıyorum buna zamanla alısır boylelıkle bence denemeye deger bız bu yontemle ılerledık. umarım esın duzelır ve sen daha cok zevk alırsın
merhaba kızlar dün ıkıncı denemeyı yaptık ve basarılı olduk hatta eşim içime boşa... ben kayganlastırıcı olarak sextiva kullanıorum o spermlere zarar verırmı aceba su bazlı kayganlastırıcı yzıyor.. ama kızlık zarım yırtılmadıgı ve esnek oldugu ıcın ıcıme hepsini aldıgımda kasıklarım ve karnımda baskı hıssedıyorum sankı zarım en son o kadar esnıyor ve yırtılmıyor gibi hani yırtılsa o baskıyıdamı hıssetmıcem aceba sız ne dıyorsunuz? bu baskıyı nıye hıssedıyorum??
ilşki oluyor ve zar nasıl acılmıyor ?kaçıncı denemeni yaptın ?ilginc geldi bana ilk kez karsılastım böyle bişiyle acaba acıldı ama senmi farketmedin cunku her durumda kanama olmayabiliyor
sağol hayatım.vaji böyle bir illet işte birimiz düzeliyoruz diğerimiz başlıyor.neyse bunada şükür zamanla herşey yoluna girecek inş.
zerr benimde zar esnek olduğundan yırtılmadı,ilk zamanlar bayaa baskı hissediyodum,arkadaşında galiba sorunu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?