gunaydın canım, dün akşam eve giderken aldık ama deneyemedik çok geç gittik eve çünkü akşama kısmetse tabi bu gün adet olmazsam :) jeli onun üstüne sürcem dimi kaydirigubbakcemile2
ne aldın venüsüm yaaa
Dün geceden itibaren vaji ile ilgili hiçbir sorunum kalmadı hihoyyyt
Dün gece en ufak bir sorun olmadan ilişki yaşayabildik. Mesela ben alta geçmeye yeni alışmıştım ama asla p.. eşimin yerleştirmesine izin vermiyordum. Dün hiç müdahale etmedim herşeyi eşim yaptı hihoyyyt
Ay ben bu adamı seviyorum yaa :asigim:
prezervatif aldık dün eşimle daha doğrusu o girdi eczaneye ben dışarda bekledim kaydirigubbakcemile2 benden ona bişey geçmesin diye yada onda varsa bana geçmesin diye öyle yapalım dedikte dün akaşma yapamadık bakalım akşama ne olacak gerçi bana çok itici geliyor ama başka çare yok :hulya:
Dün geceden itibaren vaji ile ilgili hiçbir sorunum kalmadı hihoyyyt
Dün gece en ufak bir sorun olmadan ilişki yaşayabildik. Mesela ben alta geçmeye yeni alışmıştım ama asla p.. eşimin yerleştirmesine izin vermiyordum. Dün hiç müdahale etmedim herşeyi eşim yaptı hihoyyyt
Ay ben bu adamı seviyorum yaa :asigim:
süpersin derincim tebrike derim..bak herşey yolunda gidiyor maşallah
canım tebrik ederim çok mutlu oldum darısı başımıza inşallaaaaahalkisalkisalkis
canım çok sevindimmmm ohhhh rahat rahat yaşa kadınlığını artık kaydirigubbakcemile2 darısı benim başıma inşallah
anammmm crescent gelmiş balımmmmm bitti dimi vaji olayı müjdeli haber bekliyorum senden sositososito
Amin canımmmm...
Sen girişte mi zorlanıyorsun?
Kız prezervatif cidden itici ama bir süre dayan şu mantarı atlatana kadar...
valla ben hep yarıdan sonra zorlanıyorum diyodum ya meğer o girişmiş yani p...s kendim yerleştiriyorum belirli kısma kadar yani dışardan bakınca yarısını geçiyo çok rahat giriyo ama ondan sonrası milim milim oluyor sanki içim geriliyor gibi oluyordukaydirigubbakcemile2 dün akşam baktım prezarvatife dokunamadım bile acayip itici geldi ama çok ara verdik regl olmadan 1-2 defa yapalımda içim rahat etsin istiyorum zaman geçince sanki eski cesaretim kalmıyo gibi geliyor bana...
valla ben hep yarıdan sonra zorlanıyorum diyodum ya meğer o girişmiş yani p...s kendim yerleştiriyorum belirli kısma kadar yani dışardan bakınca yarısını geçiyo çok rahat giriyo ama ondan sonrası milim milim oluyor sanki içim geriliyor gibi oluyordukaydirigubbakcemile2 dün akşam baktım prezarvatife dokunamadım bile acayip itici geldi ama çok ara verdik regl olmadan 1-2 defa yapalımda içim rahat etsin istiyorum zaman geçince sanki eski cesaretim kalmıyo gibi geliyor bana...
Anladım canım...
Ara vermek kötü oluyor cidden. Ben ne kadar rahat yapıyor olsam bile araya birkaç gün girince cesaretim kırılıyor. Erkenden uyuyasım geliyor falan kaydirigubbakcemile3 Hani vajiyken uydurduğumuz bahaneler gibi...
Ara vermemek en iyisi. En azından 2 günde 1 olsa alışırız inşallah...
en son hiç bişey sürmeden p...s alabiliyordum şimdi delik kapandımı acaba diyorum kaydirigubbakcemile2 parmak egzersizide yapmak istemiyorum eldivenle yapamıyorum ellerimide ne kadar yıkarsam yıkayayım tekrar mikrop bulaşırmı diye tedirgin oluyorum ayyyy nerdeyse 1 ay olacak bişey yapmayalı o kadar genişlettiğim yer daralmış olmasın....
pes etmiyorumda tedirginlik var ister istemez :kedi: Allah yardımcım olsun bi kere olan bidaha olur sloganıyla akşama Allah Allah deyip saldırıcam artık başka yolu yok akannehir ben plan yaptım ya kesin regl olurum bu gün kafamçokkarıştıgerme kendiniiiii herşey olur merak etme zor olsada pes etmek yok yola devam kaydirigubbakcemile5
pes etmiyorumda tedirginlik var ister istemez :kedi: Allah yardımcım olsun bi kere olan bidaha olur sloganıyla akşama Allah Allah deyip saldırıcam artık başka yolu yok akannehir ben plan yaptım ya kesin regl olurum bu gün kafamçokkarıştı
:teytey: allah allah allah kaydirigubbakcemile3 deli kız
ee bugünemi geliyo regl kesin?hesapladınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?