Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

valla ben bu sorunu kendimi bildim bileli yani bekarkende yaşıyodum dışarda allah vermiye wcye gireyim bişi olur ince çamaşır giyim yada ne bilim bi anlık şeyler yani kot giyim felan mesela her bişeyi ben kapardım yani bekarken bile kullanmadığım ilaçlar kremler kalmadı canım bak en son 1 ay önce bendede hafif çıktı mantar ilaç aldım işte fitilde verdide almadım kaydirigubbakcemile3
ama kadın olduktan sonra herşey sende biliyosun yani erkeğe göre hava hoş ama biz afedersin osuruktan nem kapıyoruz kaydirigubbakcemile3 herşeye dikkat etsende şimdi bundan sonra dahada bi dikkat etmen lazım

yaa aynen öyle bide kadın olabilmek içinde aylarca uğraşıyoruz vajiyi yensen mantar çıkıyo mantardan sonra çocuk diye ağaca çıkacaz :CüvCüv:çocuk olunca :teytey:aman kilo vercez derdi başlıcak amaaaan bea erkek olmak varmış...

ben kadın olunca hep popom büyür böle yürürken yerler sallanır diye hayal ederdim eşime diyorum niye hala büyümedi o kadar bacak falan açıyorum oda anne olunca büyür diyor...hiç kadın olduğum belli değilki doktora taşınmak bi dünya ilaç alıp daha çok dikkat etmek dışında niye bi değişiklik olmadı bende :)))

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben de bi zamanlar vajinismusluydum ve bu kulupte vajinusmusla ilgili tüm yazılanları basaraların hikayelerini kuyarak kendim basardım.kegel egzersizi parmak ve spekulumla basardım.evt ilişkiye girebiliyoruz ama tam bi ilşki olmuyor.hep benim üstte olduğum pozisyonda ve afedersiniz esimin cok az git gel yapmasına izin veriyorum çıkacak die çok korkuyorum.idrar deliğime girecek diye saçma bi takıntı yapmısım esimin kendisinin sokmasına izin vermiyorum kendim elimle yerleştiriyorum. hiç zevk almıyorum e haliyle esimde zevk almıyor.basaralı 8 ay oldu ama bu durumu bi türlü asamıyorum.böyle olup asan varmı nasıl astı yardim edrseniz cok sevinicem?????? bebekte istiyoruz bu durumdan dolayı sadece yumurtlama dönemlerini takip edip sadece o günlerde ilişkiye giriyoruz.bebeğimizde olmuyo.acaba yumurtlama dönemini bilemiyormuyuz adetin 12.günü ile 17. günleri birer gün arayla giriyoruz ama ben ogünler dışıda bi gün mü yumurtluyorum bu konudada bi bildğiniz varsa paylasırmısınız????????

canımcım zaten kendin elinle yerleştiriyosan neden idrar eliğine gircek gibi bir kokuya kapılıyosun?koskaca vajiyi yenmişin bu kadar basit durumu aşamayacak kadarmısın ?bence değilsin ..toparla kendini kokru felan yok bitti gitti hepsi zevk almaya bak böle düşündükçe sende alamazsın eşinde tabiki...

ayrıca yumurtlama dönemi için burdanda yardım alabilirsin canım...

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben de bi zamanlar vajinismusluydum ve bu kulupte vajinusmusla ilgili tüm yazılanları basaraların hikayelerini kuyarak kendim basardım.kegel egzersizi parmak ve spekulumla basardım.evt ilişkiye girebiliyoruz ama tam bi ilşki olmuyor.hep benim üstte olduğum pozisyonda ve afedersiniz esimin cok az git gel yapmasına izin veriyorum çıkacak die çok korkuyorum.idrar deliğime girecek diye saçma bi takıntı yapmısım esimin kendisinin sokmasına izin vermiyorum kendim elimle yerleştiriyorum. hiç zevk almıyorum e haliyle esimde zevk almıyor.basaralı 8 ay oldu ama bu durumu bi türlü asamıyorum.böyle olup asan varmı nasıl astı yardim edrseniz cok sevinicem?????? bebekte istiyoruz bu durumdan dolayı sadece yumurtlama dönemlerini takip edip sadece o günlerde ilişkiye giriyoruz.bebeğimizde olmuyo.acaba yumurtlama dönemini bilemiyormuyuz adetin 12.günü ile 17. günleri birer gün arayla giriyoruz ama ben ogünler dışıda bi gün mü yumurtluyorum bu konudada bi bildğiniz varsa paylasırmısınız????????

Diğer konuda cevap yazdım ama okumuyorsun sanırım...

bende dedim sayfalarımı karıştırdım oraya bakıyorum aynı buraya bakıyorum aynı :)))

selam arkadaşlar vajiyle ilgili yazılanların çoğunu okudum fakat diyoruz ya kasma kastığın için acıyor falan bende sanki tam tersi acıdığı için kasıyorum çünkü ilişki öncesi istek var arzu var ama acı da var birde kuruluk kullandığınız kayganlaştırıcı krem ismi varsa yazarmısınız birde ben 3 ay oldu evleneli ama bi kere bile acısız bir faaliyet olmadı :)sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor acı konusunda eşimin iri yapılı olması da bir faktörmüdür acaba birde vajinamın dar olduğunu söyledi doktor normal doğum yapamazsın dedi yani tüm bu olumsuluklar verken ben acısız ilişki yaşayabilir miyim acaba?

slm arkadaşım,kuruluktan acı olabilir,kayganlaştırıcı olarak gleitgelen jel,durex play kayganlaştırıcı jel kullanablirsin,genelde kullanılan ve memnun kalınan jeller,,,bir kez bende de oldu acı, kuruluktandı sanırım ,,,nefeslerle gevşeyince inan ki acı olmuyooo

herkese günaaydııın venüsten neyaptın oldumu?

gunaydın canım, dün akşam eve giderken aldık ama deneyemedik çok geç gittik eve çünkü akşama kısmetse tabi bu gün adet olmazsam :) jeli onun üstüne sürcem dimi kaydirigubbakcemile2

hayırdır güzelim ?

Dün geceden itibaren vaji ile ilgili hiçbir sorunum kalmadı hihoyyyt
Dün gece en ufak bir sorun olmadan ilişki yaşayabildik. Mesela ben alta geçmeye yeni alışmıştım ama asla p.. eşimin yerleştirmesine izin vermiyordum. Dün hiç müdahale etmedim herşeyi eşim yaptı hihoyyyt
Ay ben bu adamı seviyorum yaa :asigim:

süpersin derincim tebrike derim..bak herşey yolunda gidiyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…