Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlarrr adet bıttıı...bugundne ıtıbaren bebek calsımalarına devam .....bırde agda yapmam gerek ama cok tırsıyorummafoldumben

ayyyy baharım ağdadan tırsıyon doktordan tırsıyon bide çocuk diyon yaaaaaaaaaaaaa klava: geliyo bak klava:

yaa ben demiyomurmuyum kendi başına çocuk çalışması olmaz diye halen bi doktora gitmedin heeee yeneli ne kadar oldu bak herkeste bişi çıkıyo bi git hele bide çocuk düşünüyosun yaaaaaaaaaaaaa klava:

ctesi bıraktım hapı bu gün 4. gün ihtimal yani yarın gelir diye bugün yapmaya niyetleniyorum sağı solu belli olmaz diye akannehir

sanırım seninde geçen ay 5.günü olmuştu dimi?benim gibiydins ende çünkü diye hatırlıyorum

yarın olursun yarın sen bu gece yap bence :dance:

nasıl yani ? yakarmıki prezervatif ?

canım ılk yendıgım donemde kulalndık bebek dusunmuyorduk o yuzden ..ama muthıs yandı yanı golzerımden yas aktı ustunde ılac varya belkıde yenı olduugm ıcın olmus olabılır...

ne ilacı var üstünde ? yıkasam olurmu acaba yapmadan önce ?

ben bu konu başlığını görmemiştim bugün farkettim :)
Burası daha iyimiş şuan en başından itibaren okuyorum 46 sayfaya geldim daha :)

slm kızlarrr,,,keyifler nasıl,,,yerimseniben ,bende korkmaya başladım,,,mantar filannn,,,,inşlh böyle şeylerle uğraşmayız birde,,,,

şu sıra boş kaldıkca diger konuları okuyorumda ben prezervatifle zevk alamayanları ve hafif bi acı oldgunuda okumstum ama herkeste aynı olmayabilir venuscum sanada egzersizi öneririm kafandaki o soruları rahatlatmanın tek yolu diyebilirim

anestolun bi zararı olurmu acaba ya da ne kadar kullanmak gerek

ilişki sırasındamı kullanıyorsun egzersiz aşamasındamısın ?ben ilaca karsı biri oldugum için cok fazla kullanmanı önermem sadece tedirginligi gitsin diye bi kaç kez küçük miktarlarda kullanabilirsin ve dışına degil içerilere sürmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…