kızlarrr adet bıttıı...bugundne ıtıbaren bebek calsımalarına devam .....bırde agda yapmam gerek ama cok tırsıyorummafoldumben
ctesi bıraktım hapı bu gün 4. gün ihtimal yani yarın gelir diye bugün yapmaya niyetleniyorum sağı solu belli olmaz diye akannehir
kızlar benım evde dolu prezarvatıff ..her cesıdınden var...hıc kullanamadık..ılk ılıskıye gırdıgım donemde ...denedık cok kotu yandı anlayamadım..sonra ıstemedım...tabı o meraklı her seklındne aldık sempatiksalakcinni
nasıl yani ? yakarmıki prezervatif ?
Az birşey yanma yapıyor ve zevk almayı önlüyor...
canım ılk yendıgım donemde kulalndık bebek dusunmuyorduk o yuzden ..ama muthıs yandı yanı golzerımden yas aktı ustunde ılac varya belkıde yenı olduugm ıcın olmus olabılır...nasıl yani ? yakarmıki prezervatif ?
slmmmmma.s.selam arkadaşlarr
canım ılk yendıgım donemde kulalndık bebek dusunmuyorduk o yuzden ..ama muthıs yandı yanı golzerımden yas aktı ustunde ılac varya belkıde yenı olduugm ıcın olmus olabılır...
balım ben zaten işin zevkinden falan geçtim olsun bi düzene girsinde sonra zevkin tasasına düşerim diyorum :hulya:
ne ilacı var üstünde ? yıkasam olurmu acaba yapmadan önce ?
slm kızlarrr,,,keyifler nasıl,,,yerimseniben ,bende korkmaya başladım,,,mantar filannn,,,,inşlh böyle şeylerle uğraşmayız birde,,,,
anestolun bi zararı olurmu acaba ya da ne kadar kullanmak gerek
Valla benim süper canım, seni sormalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?