ilişki sırasındamı kullanıyorsun egzersiz aşamasındamısın ?ben ilaca karsı biri oldugum için cok fazla kullanmanı önermem sadece tedirginligi gitsin diye bi kaç kez küçük miktarlarda kullanabilirsin ve dışına degil içerilere sürmen gerekiyor
iegzersizlerde gliet gelen kullanmıştım sadece artık level atladım :) ilişki aşamasındayım ilk olarak anestolle oldu.
2 .denememde de onu kullandım tabi şuan onsuz olmaz gibi geliyo içine sürüyorum az miktarda yanıyo zaten çok fazla kullanmıyorum ama yine de tedirginlik oluyo bide etkisi çok kalmıyo galiba bisefer yapamadım sonra biraz daha sürdüm sonra oldu.
iegzersizlerde gliet gelen kullanmıştım sadece artık level atladım :) ilişki aşamasındayım ilk olarak anestolle oldu.
2 .denememde de onu kullandım tabi şuan onsuz olmaz gibi geliyo içine sürüyorum az miktarda yanıyo zaten çok fazla kullanmıyorum ama yine de tedirginlik oluyo bide etkisi çok kalmıyo galiba bisefer yapamadım sonra biraz daha sürdüm sonra oldu.
tebrik ederim zaten basarmıssın bence at gitsin kremi bi köseye yada sürdügün miktarı minik minik azaltarak bırak tamamen pskjik bişi bırakamıcaksın diye bişi yok zaten sen coktan basarmıssın sadece kayganlaştırıcıyı coğaltabilirsin yada kayganlıgı kendin iyi ıslanarak saglarsan kayıp gider minik bi sızı dışında bi acı hissetmiceksin ve ayrıca kendine güvenin geliceka.s.
bende hiç ıslanma olmuyo ama o yüzden bol miktarda kayganlaştırıcı sürüyorum eşimde bebe yağı sürüyo voltran yapıyoruz :)
bide kanama olmadı bende hiç , eşim bişey demiyo bana ama kafasına takılıyo eminim
canım yavaş yavaş bırakırsın onuda,,şimdilik jelle devam et,,tedirginlik oluyooo ama,onu da aşacaksınnn,rahat ol,birkaç ilşkiden sonra kullanmazsın artık,,,
anestolun bi zararı olurmu acaba ya da ne kadar kullanmak gerek
aman sakın sakın anestol kullanmayın çok yakar hatta buraaya yazmış yanması günlerce sürmüş..
aman sakın sakın anestol kullanmayın çok yakar hatta buraaya yazmış yanması günlerce sürmüş..
o yoğun miktarda emla kullanarak bi arkadasımızın basına gelmişti yanma olayı günlerce sürdü cunku dışına abartarak sürmüştü ve hafif bi hassasiyeti varmıs yanma oldu o yüzden bana herhangi bi dr yazmadı zaten muayene oldugum jinekolog önerdi
arkadaşlar aranıza dün katılmıştım..çok kötü bi gece geçirdimmafoldumben emlayla yapanları falan görünce nasıl cesaret gelmişti uzun zamndır deneme bile yoktu çünkü bende..denemeyle veya deneyememeyle ilgili değil sorun...EMLA yüzünden kaç saattir ağlıyorum..ben dün orayı kapalı gördüğümü hiç parmak egz falan yapmadığımı kötü bile olsa p..sle bi deneme yapmayı düşündüğümü yazmıştım..oturdum aldım aynayı emlayı dıştan sürmeye başladım..hafif yandı olcak zaten denmişti neyse..oraya dokundum ik defa sürdükçe ittim biraz..o kas gibi dolgu şeyi..ilk defa vajinamla bu kadar haşırneşir oldumakannehir şu an görmek bile istemiyorum:1no2: işaret parmağımın bir boğumu gibi ittim ya..sonra dışarıdan hislenmeye başlayınca tekrar sürmeye başladım yine içe kadar ya yarm saatte mi geçer etki..sonra o kadar çok YANMA oldu ki..o afedersiniz yazmak durumundym vajinanın iç dudakları şişti şişti..sığmadı içine hala da tam inmiş değil acı da hala sürüyo hafiflemekle beraber..ancak şunu söyleyebilirim ki belki zorla denem yapsaydım tek bu kadar acımazdı..bacaklarım açık üflemekten bitap düştüm ağlaya ağlaya..hala da sızlıyor birazı indi sadece..denemeyi bırakın şu acı geçsin bişi olmasın diye dua ettim..fazla sürdüm heralde ama bi zararı dokunmaz de mi????????çünkü içine de sürdüm parmağımla?????bu arada vajinanın içini bu kadar ileriyi(!)ilk defa gördüm dedim ya ya böyle parça parça et uzantıları gibi şeyler normal mi çok salak belki sorum ama..?içerideyse bi yoğun kas gibi bi şi sanki itilse gidecek etrafı boş gibi ama?????zararı konusunda bişi bilen varsa rahatlatılmaya çooook ihtiyacım var..teşekkürler şimdiden....:çok üzgünüm:
çok sevindim canım hangi pozisyonda oldu bu tavsiyelerin var mı?Orası öyle tabi hayatım...
Ben zevk alıyorum artık dün baya bi doruklara çıktım
çok sevindim canım hangi pozisyonda oldu bu tavsiyelerin var mı?
korunuyorum ama bütün arkadaşlarım korunurken hamile kaldı:))ben her pozisyonda yapabiliyorum en çok da altta oluyorum ama hiç zevk almadım.prezervatifle korunuyoruz.hiç yakmıyor.öyle muhabbetler geçmiş de onu da belirtiyim....Valla cabım ben altta olmaya yeni alışıyordum. Sadece kendimi yeterince serbest bırakabiliyorum artık ve illa p.. ben yerleştiricem demiyorum. Herşeyi eşime bırakınca ben de zevk aldım...
Bu arada göğüslerin büyümesi gibi birşey olmadı bende. Korunmuyor musun sen?
korunuyorum ama bütün arkadaşlarım korunurken hamile kaldı:))ben her pozisyonda yapabiliyorum en çok da altta oluyorum ama hiç zevk almadım.prezervatifle korunuyoruz.hiç yakmıyor.öyle muhabbetler geçmiş de onu da belirtiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?