Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

iegzersizlerde gliet gelen kullanmıştım sadece artık level atladım :) ilişki aşamasındayım ilk olarak anestolle oldu.
2 .denememde de onu kullandım tabi şuan onsuz olmaz gibi geliyo içine sürüyorum az miktarda yanıyo zaten çok fazla kullanmıyorum ama yine de tedirginlik oluyo bide etkisi çok kalmıyo galiba bisefer yapamadım sonra biraz daha sürdüm sonra oldu.

canım yavaş yavaş bırakırsın onuda,,şimdilik jelle devam et,,tedirginlik oluyooo ama,onu da aşacaksınnn,rahat ol,birkaç ilşkiden sonra kullanmazsın artık,,,

tebrik ederim zaten basarmıssın bence at gitsin kremi bi köseye yada sürdügün miktarı minik minik azaltarak bırak tamamen pskjik bişi bırakamıcaksın diye bişi yok zaten sen coktan basarmıssın sadece kayganlaştırıcıyı coğaltabilirsin yada kayganlıgı kendin iyi ıslanarak saglarsan kayıp gider minik bi sızı dışında bi acı hissetmiceksin ve ayrıca kendine güvenin geliceka.s.

bende hiç ıslanma olmuyo ama o yüzden bol miktarda kayganlaştırıcı sürüyorum eşimde bebe yağı sürüyo voltran yapıyoruz :)

bide kanama olmadı bende hiç , eşim bişey demiyo bana ama kafasına takılıyo eminim

egzersiz yapanların cogunda olmuyor zaten canım oturup konusarak anlatabilirsin eşine
ıslaklık için uzun bi baslangıc olması gerekiyor hoşlandıgın seyleri eşine söylersen ıslaklık olur bide tedirginliğini at artık kafanda soru işaretleriyle baslarsan rahat olamassın

o yoğun miktarda emla kullanarak bi arkadasımızın basına gelmişti yanma olayı günlerce sürdü cunku dışına abartarak sürmüştü ve hafif bi hassasiyeti varmıs yanma oldu o yüzden bana herhangi bi dr yazmadı zaten muayene oldugum jinekolog önerdi

ben de burda okuyup aldım jeli ve anestolü.Zaten doktora da gitmedim ben 7 ay sonunda sizin sayenizde yendim hepiniz iyiki varsınız :)

işte vaka burda delillerim var şekerim hehe

merhaba kızlar,

benim hiç iyi değilim bugün, eşim şehir dışında görevde, annemde kalıyorum ve burayada giremiyorum o yüzden, işlerde çok yoğun artık tatile gitmek istiyorum..bi de regl olucam ağrım var..

eşimle en son geçen cumartesi birlikte olduk, bu hafta sonu geldiğinde de regl olucam, öbür haftaya kalıyooo :çok üzgünüm:

bugün çok nemrutum yani, aksi ve keyifsiz, bu halimi hiç sevmiyorum senağlama

slm kızlarrr vajiyi yendikten sonra memişleriniz büyüdü mü benimkiler 1 hafta önce nerdeyse 2 katına çıktı.hala da inmedi hamileyim diye ödüm kopuyorrr.önce kist falan var sandım ama ultrasonla bakıldı hiçbi şey yok.adetime daha 1 hafta var o nedenle test de yapamıyorum çünkü etkisi olmazmışş.psikolojik galiba ama acayip iştahım açıldı ve karnım ağrııyorrr.sizde de memiş büyümesi oldu mu acaba cevap yazın lütfeeeen....

çok sevindim canım hangi pozisyonda oldu bu tavsiyelerin var mı?

Valla cabım ben altta olmaya yeni alışıyordum. Sadece kendimi yeterince serbest bırakabiliyorum artık ve illa p.. ben yerleştiricem demiyorum. Herşeyi eşime bırakınca ben de zevk aldım...

Bu arada göğüslerin büyümesi gibi birşey olmadı bende. Korunmuyor musun sen?

korunuyorum ama bütün arkadaşlarım korunurken hamile kaldı:))ben her pozisyonda yapabiliyorum en çok da altta oluyorum ama hiç zevk almadım.prezervatifle korunuyoruz.hiç yakmıyor.öyle muhabbetler geçmiş de onu da belirtiyim....

Hangi yolla korunurken hamile kaldılar acaba :bbo:
Ben de her pozisyonu yapabiliyorum ama hepsinde zevk almıyorum açıkçası...
Prezervatif benim konuştuğum kişilerin canının yanmasına neden olmuş bende de yanma oldu kullanınca o yüzden öyle bir muhabbet oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…