Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
prezervatif de var doğum kontrol hapı da geri çekilme yöntemi ile de hiçbiri 100de 100 değil onlar da benimkileri bulmuş:)))

prezervatif de var doğum kontrol hapı da geri çekilme yöntemi ile de hiçbiri 100de 100 değil onlar da benimkileri bulmuş:)))

Geri çekilme zaten çok saçma bir yöntem çünkü eninde sonunda bir kaza oluyor...
ama diğerlerini doğru dürüst kullanılması gerektiği gibi kullanırsan %99'a kadar korur...

canım prezarvatıften olabılır zevk olayı...

evet canım ya bendede oldu doktorada gitmedim hiç normaldir diye

günaydın kızlaaar
zerrciim bu da benim kanıtım bak oku
masalelif kullanıcısından alıntı
selam kızlar.ben yerinde sayanlardanım.kremleri bulmadım burda.bende kendi kendime hiç bişe kullanmadan tek parmakla giriş yapıyorum saadece.anestol pomad kullanan varmı aranızda.daha önce ben kullandım bunu.ama çok mu sürdüm bilmiyorum bende isteksizlik yaptı.bide vajinamın sağ giirişinde sürekli yanma oluyo çok rahatsız oluyorum.doktor krem veriyor mantar diye ama bir türlü geçmiyor.kaşıntı yk sadec yanma var.bu konuda yrdmcı olurmusunuz.

kadın olduktan sonra hormonların değişti muhtemelen ondandır diye düşünüyorum regl bekle bakalım gecikirse bebişin hayırlı olsun diyecez artık :dance: benim büyüktü ama doğum kontrol hapından sonra dahada bi büyüdü...artık daha fazla büyüyemez diye düşünüyorum çünkü geriliyor ve sancı yapıyor hamilelikte ne yapıcam hiç bilemiyorum büyük gögüste başa bela yaaa....

ayyyyyyyy benimde büyüdü yahuuuuuu göğsüm popom eşim dalga geçiyo bazen benimle kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonrasını hiç düşünemiyorum...

bu arada venüsüm naaptın akşam?

kızlar bu anestol dediğiniz emla benzeri bişeymi ? neden kullanıyosunuz onu ?

anestol yanık kremi diye bilirdim ben yani hiç ama hiç duymadım taki burdaki arkaşlar söyleyene kadar....
bana sorcak olursanız öle şeyler kullanmayın vajina çok hassas hemen mikrop kaparsınız arkadaşlar

VENUSTEN;13667885]kızlar bu anestol dediğiniz emla benzeri bişeymi ? neden kullanıyosunuz onu ?[/QUOTE]

anestol viral enfeksiyonlarda kullanılıyo genelde bi çeşit uyuşurucu krem bildiğim kadarıyla.emla gibi değil yani mesela ben emlayı lazerdede kullanıyorum genital bölge için saakıncası yok dedi ordaki dr

yazıyorum yazıyorum düşüp duruyorum yazdıklarım gitmiyor sitedemi bi sorun var bendemi anlamadım....

kızlar bu anestol dediğiniz emla benzeri bişeymi ? neden kullanıyosunuz onu ?

ben de burdan öğrenip aldım.Uyuşturuyor ama çok etkili değil emlayı denemedim hiç onu bilmiyorum.Ama ilk deneyimim anestol sayesinde oldu o yüzden 2. de de onunla yaptım.Çok fazla sürmüyorum azar azar .Sadece ilk sürüşte yakıyo sonra bi problem yaşamadım ben ama tabi herkesde aynı olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…