prezervatif de var doğum kontrol hapı da geri çekilme yöntemi ile de hiçbiri 100de 100 değil onlar da benimkileri bulmuş:)))Hangi yolla korunurken hamile kaldılar acaba :bbo:
Ben de her pozisyonu yapabiliyorum ama hepsinde zevk almıyorum açıkçası...
Prezervatif benim konuştuğum kişilerin canının yanmasına neden olmuş bende de yanma oldu kullanınca o yüzden öyle bir muhabbet oldu...
prezervatif de var doğum kontrol hapı da geri çekilme yöntemi ile de hiçbiri 100de 100 değil onlar da benimkileri bulmuş:)))
canım prezarvatıften olabılır zevk olayı...korunuyorum ama bütün arkadaşlarım korunurken hamile kaldı:))ben her pozisyonda yapabiliyorum en çok da altta oluyorum ama hiç zevk almadım.prezervatifle korunuyoruz.hiç yakmıyor.öyle muhabbetler geçmiş de onu da belirtiyim....
slm kızlarrr vajiyi yendikten sonra memişleriniz büyüdü mü benimkiler 1 hafta önce nerdeyse 2 katına çıktı.hala da inmedi hamileyim diye ödüm kopuyorrr.önce kist falan var sandım ama ultrasonla bakıldı hiçbi şey yok.adetime daha 1 hafta var o nedenle test de yapamıyorum çünkü etkisi olmazmışş.psikolojik galiba ama acayip iştahım açıldı ve karnım ağrııyorrr.sizde de memiş büyümesi oldu mu acaba cevap yazın lütfeeeen....
Ben anestolü kullandığımda sadece sürerken yanma oluyo biraz sonra geçiyo.Demekki hassasslıkla alakalı .
slm kızlarrr vajiyi yendikten sonra memişleriniz büyüdü mü benimkiler 1 hafta önce nerdeyse 2 katına çıktı.hala da inmedi hamileyim diye ödüm kopuyorrr.önce kist falan var sandım ama ultrasonla bakıldı hiçbi şey yok.adetime daha 1 hafta var o nedenle test de yapamıyorum çünkü etkisi olmazmışş.psikolojik galiba ama acayip iştahım açıldı ve karnım ağrııyorrr.sizde de memiş büyümesi oldu mu acaba cevap yazın lütfeeeen....
kızlar bu anestol dediğiniz emla benzeri bişeymi ? neden kullanıyosunuz onu ?
kızlar bu anestol dediğiniz emla benzeri bişeymi ? neden kullanıyosunuz onu ?
herkese günaydıınnn,,,nasılsınız bugünnn kızlara.s.,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?