Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

bu gidişle en sonunda bende emla alıp deneyecem kaydirigubbakcemile2 hiç bişey hissetmiyomusunuz o takıldığımız giriş kısmı hemen oluveriyo dimi ?

bu gidişle en sonunda bende emla alıp deneyecem kaydirigubbakcemile2 hiç bişey hissetmiyomusunuz o takıldığımız giriş kısmı hemen oluveriyo dimi ?

Emlayı bilmiyorum hi. Ama anestolle evet bişey hissetmiyosun ve çok çabuk uyuşturuyo hiç beklemiyosun o kadar hatta ilk seferinde eşim oldu diyo ben saçmalama olmamıştır diyorum ısrarla en son bana aynayla gösterdi de öyle inandım o derece yani :))

venüsten boşver emla yı,,,emlayı girişe sürüyo arkadaşlar,sen zaten ilk girişte sorunsuz alıyosunnn,gerek yok bence

merhaba kızlar dört gündür tatildeydim nasılsınız ama tatil regle denk geldi kafamçokkarıştı

dene bencede yoksa içine dert olacaka senin kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar dört gündür tatildeydim nasılsınız ama tatil regle denk geldi kafamçokkarıştı

dene bencede yoksa içine dert olacaka senin kaydirigubbakcemile3

yawrum biz yapmayalı o kadar zaman olduki artık normal bi şekilde yapabileceğimi sanmıyorum....

yawrum biz yapmayalı o kadar zaman olduki artık normal bi şekilde yapabileceğimi sanmıyorum....

sana senin kendi pozisyonunu öneririm sen söyledikten sonra bende denedim ve en rahat o şekilde oldu üstte sırtım ona dönük demiştinya hani aldıktan sonra pozisyonda değiştirebiliyorum sositososito altta nedense halaaaa kasıyorum kendimi

Bense en rahat altta yapıyorum...
Altta orgazmı tattım :kedi:

bende ilk atta denedim kad-er arkadaşım tavsiye etmişti.ama herkes üstte daha kolay diyo onu da denemek istiyorum fakat üstte kendimi rahat bırakabilir miyim onu bilmiyorum sanki daha zormuş gibi geliyo bana da , özel bi taktiği varmı :bbo:

Bak ben o pozisyonu unuttuydum öyle yapalım bakalım tekrar akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…