ben de burdan öğrenip aldım.Uyuşturuyor ama çok etkili değil emlayı denemedim hiç onu bilmiyorum.Ama ilk deneyimim anestol sayesinde oldu o yüzden 2. de de onunla yaptım.Çok fazla sürmüyorum azar azar .Sadece ilk sürüşte yakıyo sonra bi problem yaşamadım ben ama tabi herkesde aynı olmayabilir.
günaydın canım saol sen nasılsın
bu gidişle en sonunda bende emla alıp deneyecem kaydirigubbakcemile2 hiç bişey hissetmiyomusunuz o takıldığımız giriş kısmı hemen oluveriyo dimi ?
bu gidişle en sonunda bende emla alıp deneyecem kaydirigubbakcemile2 hiç bişey hissetmiyomusunuz o takıldığımız giriş kısmı hemen oluveriyo dimi ?
benimde keyfim yerinde canım,bomba gibiyimmm,,,sende durumlar nasıl,ilişkide rahatsın dimi?bi sorun yoktur inşlhhh
canım sürekli emlaya bağlımı kalcaksın peki?
yok yawrum 1 kere deneyeyim bakalım içimde kalmasın nasıl oluyorda oluyor kaydirigubbakcemile2
Daha 2 kere denedim fena değildi onlarda en son pazartesiydi işte şimdi eşimle küsüm 2 gündür o yüzden denemiyorum :)
kızlar programı seyrettikten sonra bize özet geçin ben seyredemiyorum işteyim...
hımm anladım cnm,,,neyse barışınca aravermemeye çalış,
merhaba kızlar dört gündür tatildeydim nasılsınız ama tatil regle denk geldikafamçokkarıştı
dene bencede yoksa içine dert olacaka senin kaydirigubbakcemile3
yawrum biz yapmayalı o kadar zaman olduki artık normal bi şekilde yapabileceğimi sanmıyorum....
yawrum biz yapmayalı o kadar zaman olduki artık normal bi şekilde yapabileceğimi sanmıyorum....
sana senin kendi pozisyonunu öneririm sen söyledikten sonra bende denedim ve en rahat o şekilde oldu üstte sırtım ona dönük demiştinya hani aldıktan sonra pozisyonda değiştirebiliyorum sositososito altta nedense halaaaa kasıyorum kendimi
sana senin kendi pozisyonunu öneririm sen söyledikten sonra bende denedim ve en rahat o şekilde oldu üstte sırtım ona dönük demiştinya hani aldıktan sonra pozisyonda değiştirebiliyorum sositososito altta nedense halaaaa kasıyorum kendimi
Bense en rahat altta yapıyorum...
Altta orgazmı tattım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?