bende ilk atta denedim kad-er arkadaşım tavsiye etmişti.ama herkes üstte daha kolay diyo onu da denemek istiyorum fakat üstte kendimi rahat bırakabilir miyim onu bilmiyorum sanki daha zormuş gibi geliyo bana da , özel bi taktiği varmı :bbo:
düzmü yatıyosun derin yani ben yatağın ucunda denedim hep.Belinin altına falan yastık koyuyomusun
Yok canım yatağın kenarında yapmıyoruz. Normal düz yatıyorum dizlerimden kırarak klasik ilişki pozisyonu işte. Yastık da koymuyorum altıma...
Bir de bacaklarını eşinin beline sarınca çok rahat oluyor tavsiye ederim...
ben genelde üstte yapabiliyorum alttakinden çok daha rahatım üstte ama 1 kere kaderin dediği yatak ucu pozisyonunu yapmıştım rahattım ama zil çalmıştı daha sonra normal yatağın ortasında altta denedim 1 kere ama çok rahatsız oldum kapana kısılmış gibi gerçi ben o gün günümde değildim bide ayakta deneyelim dedikte duşta bi türlü tutturamadık biri yazmıştı ama hangi sayfada hatırlamıyorum daha zevkli oluyormuş o zaman.....
ayaktamı ayyyy zor olur bee o profösyonellerin işi bence :1rolleyes:
anam hemde ne zor bide banyoda denedik kafa göz gitti sakatlanacaktık az kalsın pozisyon hayaline kaydirigubbakcemile2
ben en iyisi bugün barışıyım da deniyim arası uzamasın denemelerin kaydirigubbakcemile3
Bence de iyi fikir kaydirigubbakcemile3
aşı memnu dan sonra tabi :smiley-cool:
aşı memnu dan sonra tabi :smiley-cool:
o zaman akşam bütün klupcek aşkımızı memnun ediyoruz hep bihtermi memnun olcak azcıkda biz olalım dimi inşallah akşama bende kocişimle barışıp muradıma ererim kaydirigubbakcemile3hem mübarek akşam 2 sevaba girelim hihoyyyt
o zaman akşam bütün klupcek aşkımızı memnun ediyoruz hep bihtermi memnun olcak azcıkda biz olalım dimi inşallah akşama bende kocişimle barışıp muradıma ererim kaydirigubbakcemile3hem mübarek akşam 2 sevaba girelim hihoyyyt
Aaaa siz de mi küssünüz eşinle?
bende ilk atta denedim kad-er arkadaşım tavsiye etmişti.ama herkes üstte daha kolay diyo onu da denemek istiyorum fakat üstte kendimi rahat bırakabilir miyim onu bilmiyorum sanki daha zormuş gibi geliyo bana da , özel bi taktiği varmı :bbo:
sizi azgın sevişkenler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:
çok küs değil ama limoniyiz kaydirigubbakcemile2 yawrum o kadar prezervatif falan aldık bişeycikler yapmadık ev maşallah ecza deposunu geçti alet edavat her şey var bizde tık yokhayır yakında neyin nereye gideceğini unutucam ben
bi de becerebilsek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?