Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
banyoda daha zevkli oluo diye ben söylemiş olabilirim kaydirigubbakcemile3 denedik biz bir kaç kez ben daha çabuk zevk aldım ama bizim duşa kabin küvet falan değil mutfakta kullandığım bi bi tabure var banyoda onu kullanıyorum ben oturarak çok rahat :kedi: kafa göz patlatmadan öyle deneyebilirsiniz kaydirigubbakcemile3

oooo kızlar muhabbet koyuuu bakıyorum da....valla denemedik pozisyon kalmadı bizde,şekilden şekile giriyoruz,hepsinin ayrı bir zevki var sankiii,,,,

yawrum bizdede duşa kabin var ama tez zamanda kuvet yaptırcam biz kendimiz sığamadıkki tabureyi sığdıralım takır tukur yuvarlanacak yer olsa yuvarlanacaz bide yukarıda yeni evli bi çift var bizden 3 ay önce evlenmişler anam bekliyoruz bi türlü uyumuyolar yukarıya ses gitmesin diye hatun hamile maşallahı var hiç bi akşamı boş geçirmiyorlar ondanmı taktik alsak ne bide mini minnacık hap kadar hatun hayretler içindeyim :hulya:

Ay seslerini mi duyuyorsunuz çok rezil bir durum kaydirigubbakcemile3

bizim dikdörtgen ondan rahat rahat sığıyoruzz kaydirigubbakcemile3 ya sorma bizimde havalandırmadan ses gidiyomu acaba diye merak etmiyoruz değil hani ama alltakinin üstekinin sesi gelmiyor bizimkide gitmiyordur heralde eyvahedigeldismile

Ay seslerini mi duyuyorsunuz çok rezil bir durum kaydirigubbakcemile3

biz onları duyuyoruzya ödümüz patlıyoki onlarda bizi duyar diye kaydirigubbakcemile2 kız dışarı çıkamam öyle bişey olsa yerin dibine girerim sositosositohele banyodan nasıl ses geliyo hatun nasıl kıkırdıyo bi duysan sanki şey yapmıyolarda biri gıdıklıyo hatunu akannehir anam diyorum bu nasıl iş millet güle oynaya biz sızlaya sızlaya

Bizim üst kat boş alt kattakilerle de yatak odalarımız evin farklı yerlerinde o yüzden duymuyordurlar kaydirigubbakcemile3

valla benim üst komşunun tüm konuşmalarını sessizlik olmaya başlayınca duyuyorum bazen eşime diyorum bizim seste aşağıya gidiyomu diye
amaaaaan napişm iki haşna fişne yapıyoz allahtan gelen bişi ses gidiyosa benim suçummu :umursamaz: binayı ona göre yapsalarmış ama dimi

onlarda pek azgınmış kaydirigubbakcemile3

sen bence bi kahveye çağır sohbeti koyulat hatunla belki taktikler vardır onda :teytey:

Kız ben de yerin dibine geçerim...
Ne rezil komşuların var yaa, bizim burda öle bir durum olsa taşınırım inanki. Eşime elin kadınının sesini mi dinletecem kaydirigubbakcemile3

Bizim üst kat boş alt kattakilerle de yatak odalarımız evin farklı yerlerinde o yüzden duymuyordurlar kaydirigubbakcemile3

bizim yatak odasıda merdiven boşluğuna geliyor aynen yatak odaları farklı noktalarda ama banyolar aynı yerde dört aydır hiç banyodan ses duymadım yok yok bizimkide gitmiyodur kaydirigubbakcemile3 birde bizde öyle fazla ses olmuyor gayet sakin bir çiftiz opuyorumnanaktan

kız vunüsten koptum yaaa,

Bizden de öyle abartılı sesler gelmiyor elbette ama insan gene de çekiniyor :asigim:

Kız ben de yerin dibine geçerim...
Ne rezil komşuların var yaa, bizim burda öle bir durum olsa taşınırım inanki. Eşime elin kadınının sesini mi dinletecem kaydirigubbakcemile3

hatun köyden geldi seni beni geçti öyle iğrenç inleme sesleri değil bazı sesler geliyo işte anladın sen onu ama kadın kahkahalarla kıkırdıyo eşim yatağa başını koyar koymaz uyuyo o bişey duymuyo allahtan ben dön allah dön uyuyamıyorum kendi halimizemi yanayım onlaramı kızayım şaşırıyorum onlar kiracı biz değiliz yani mecbur gitmelerini bekleyeceğiz :kedi:

Bizden de öyle abartılı sesler gelmiyor elbette ama insan gene de çekiniyor :asigim:

şaka bi yana bende çekiniyorum yaaaa
üsttekinin sesini duyunca yani ayıp sesler değil ama ses geliyo sonuçta sanıyomki benim sesimde alta gidiyo ses çıkartamıyom o yüzden bilmiyorumkismile

hayır bide yaz geldi benim giriş kat cam kapı açamıyom alt kattakiler çardakta oturuyolar felan halvet geliyo içerde yahuuuuuuuuuuu

Ayy iyi bari eşinin duymamasına sevindim vallahi ben kıskanırım kaydirigubbakcemile3 Ben kirada olduğum için gitmem sorun olmaz öyle bir durumda yani...

Kız senin işin de zormuş. Oldum olası 1. katları sevmem. Çünkü ben sıcağa gelemem. Balkon kapılarına kadar bütün pencereleri açarım :)))

onlarda pek azgınmış kaydirigubbakcemile3

sen bence bi kahveye çağır sohbeti koyulat hatunla belki taktikler vardır onda :teytey:

yawrum çok gelip gitmiyoruz ama baya bi tabak alışverişimiz oluyor ben çalışıyorum diye ne yapsalar gönderiyorlar sağolsunlar akannehir ama bi görsen o kadar masum hiç öyle şeylerden anlamayan biri gibi geliyorki konuşunca böyle utangaç sıkılgan...görsen hiç demessin gece değişiyo demekki hatun...bazen düşünüyom dublörmü kullanıyo diye kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…