Ayy iyi bari eşinin duymamasına sevindim vallahi ben kıskanırım kaydirigubbakcemile3 Ben kirada olduğum için gitmem sorun olmaz öyle bir durumda yani...
Kız senin işin de zormuş. Oldum olası 1. katları sevmem. Çünkü ben sıcağa gelemem. Balkon kapılarına kadar bütün pencereleri açarım :)))
yawrum çok gelip gitmiyoruz ama baya bi tabak alışverişimiz oluyor ben çalışıyorum diye ne yapsalar gönderiyorlar sağolsunlar akannehir ama bi görsen o kadar masum hiç öyle şeylerden anlamayan biri gibi geliyorki konuşunca böyle utangaç sıkılgan...görsen hiç demessin gece değişiyo demekki hatun...bazen düşünüyom dublörmü kullanıyo diye kafamçokkarıştı
bendede bı komsu var kızlar....uan komsu ...aynı cıtı pıtı bı sey ama ...sesler naklen yayın....tam uykuya dalcam haydaaaaaaa baslıyoruz ..kırmızız noktaya.....o yuzden cok kokrkarım bende ...
ayyyy sorma yaaa varya ev alıcaz eşimle diyozki en üst kat alalımısınma derdi olmasa en üst kat alcaz nerdeyse sinir oluyorum hem milletin sesi hemde biyeri açsan içersi gözüküyo öle salkım salkım ancak akşam perdeler kapalıyken dolaşıyosun daral geliyo yani biri görcek biri bişi duycak diye kaydirigubbakcemile3
resmen sessiz sinema oynuyoz evde yahuuuu millet duymasın diye kaydirigubbakcemile3
demekki keramet çıtı pıtı olmakta onlar ayrı bi sevişgen cinsinden oluyo demekki acilen küçülmemiz lazım kızlar kaydirigubbakcemile2
yawrum çok gelip gitmiyoruz ama baya bi tabak alışverişimiz oluyor ben çalışıyorum diye ne yapsalar gönderiyorlar sağolsunlar akannehir ama bi görsen o kadar masum hiç öyle şeylerden anlamayan biri gibi geliyorki konuşunca böyle utangaç sıkılgan...görsen hiç demessin gece değişiyo demekki hatun...bazen düşünüyom dublörmü kullanıyo diye kafamçokkarıştı
bendede bı komsu var kızlar....uan komsu ...aynı cıtı pıtı bı sey ama ...sesler naklen yayın....tam uykuya dalcam haydaaaaaaa baslıyoruz ..kırmızız noktaya.....o yuzden cok kokrkarım bende ...
demekki keramet çıtı pıtı olmakta onlar ayrı bi sevişgen cinsinden oluyo demekki acilen küçülmemiz lazım kızlar kaydirigubbakcemile2
benimde yaş 26 gören bukadar küçük evlenilirmi diyo 1,64 boy 50 kiloyum iri büyükte sayılmam çıtı pıtı sınıfına giriyorum sanırım ama tık yok kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçıyorum yarın görüşürüz....
bu akşama iyi motivaeoldunuz herhalde bu kadar konuşmalardan sonra kaydirigubbakcemile3
hadi sevişgenler kolay gele hepinize...
anacım sende boy varmış ynede
bende boy 1.58 kilo 50-51 arası
fakirim ben boy fakiri
eşimde azman gibi 1.85 boy adamda
bi tahmin et bakalım kaydirigubbakcemile3
ben çıtı pıtı değilim ama yawwww eşim beni bazen danam diye seviyo söylemesi ayıp 1,70 boy 55 kg. hele biraz kilo alınca tam dana oluyorum zaten göüslerim oldum olası şiş 90 bedene bile sığamıyorum artık tatilde yine eşimle papaz olacaz sok onları içine diyo nereye sokacam töbe töbe...
neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçıyorum yarın görüşürüz....
bu akşama iyi motivaeoldunuz herhalde bu kadar konuşmalardan sonra kaydirigubbakcemile3
hadi sevişgenler kolay gele hepinize...
ben çıtı pıtı değilim ama yawwww eşim beni bazen danam diye seviyo söylemesi ayıp 1,70 boy 55 kg. hele biraz kilo alınca tam dana oluyorum zaten göüslerim oldum olası şiş 90 bedene bile sığamıyorum artık tatilde yine eşimle papaz olacaz sok onları içine diyo nereye sokacam töbe töbe...
Ben modumdayım bugün eşime mesaj attım yorulma tamam mı diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?