Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

ayyyy sorma yaaa varya ev alıcaz eşimle diyozki en üst kat alalım ısınma derdi olmasa en üst kat alcaz nerdeyse sinir oluyorum hem milletin sesi hemde biyeri açsan içersi gözüküyo öle salkım salkım ancak akşam perdeler kapalıyken dolaşıyosun daral geliyo yani biri görcek biri bişi duycak diye kaydirigubbakcemile3
resmen sessiz sinema oynuyoz evde yahuuuu millet duymasın diye kaydirigubbakcemile3

anacım millet göster ama elletme misali kaydirigubbakcemile3
kadın gece 12ye kalmadan içindeki hatunu çıkartıyomuşta kimse bilmiyomuş

arada git belki feyz alırsın kaydirigubbakcemile3

bendede bı komsu var kızlar....uan komsu ...aynı cıtı pıtı bı sey ama ...sesler naklen yayın....tam uykuya dalcam haydaaaaaaa baslıyoruz ..kırmızız noktaya.....o yuzden cok kokrkarım bende ...

bendede bı komsu var kızlar....uan komsu ...aynı cıtı pıtı bı sey ama ...sesler naklen yayın....tam uykuya dalcam haydaaaaaaa baslıyoruz ..kırmızız noktaya.....o yuzden cok kokrkarım bende ...

demekki keramet çıtı pıtı olmakta onlar ayrı bi sevişgen cinsinden oluyo demekki acilen küçülmemiz lazım kızlar kaydirigubbakcemile2

En üst kat değil de en iyisi orta katlar canım öyle al derim :))

demekki keramet çıtı pıtı olmakta onlar ayrı bi sevişgen cinsinden oluyo demekki acilen küçülmemiz lazım kızlar kaydirigubbakcemile2

ayyyyyyyyyy koptum yalnız burda
bende çıtı pıtıyım arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
beni gören hiç demiyoki bu kız 27 yaşında diye kaydirigubbakcemile3

bazı insanlar öyle güzelim dışardan bakmışsın sakincecik ama azgınlıktada üstlerine yok yani kaydirigubbakcemile3 aslında bende istiyorum azıcık şöyle sakin halimden kurtulayım kocamı baştan cıkarayım ama olmuyor :1no2: söylesene k.k ya üye olsun tatkik versin bize :1rolleyes:

Kırmızı nokta mı kaydirigubbakcemile3
aman yarabbi bi benim öyle komşum yok sanırım. Aman çok şükür :Saruboceq:

benimde yaş 26 gören bukadar küçük evlenilirmi diyo 1,64 boy 50 kiloyum iri büyükte sayılmam çıtı pıtı sınıfına giriyorum sanırım ama tık yok kaydirigubbakcemile3

benimde yaş 26 gören bukadar küçük evlenilirmi diyo 1,64 boy 50 kiloyum iri büyükte sayılmam çıtı pıtı sınıfına giriyorum sanırım ama tık yok kaydirigubbakcemile3

anacım sende boy varmış ynede
bende boy 1.58 kilo 50-51 arası
fakirim ben boy fakiri
eşimde azman gibi 1.85 boy adamda

bi tahmin et bakalım kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçıyorum yarın görüşürüz....

bu akşama iyi motivaeoldunuz herhalde bu kadar konuşmalardan sonra kaydirigubbakcemile3

hadi sevişgenler kolay gele hepinize...

ben çıtı pıtı değilim ama yawwww eşim beni bazen danam diye seviyo söylemesi ayıp 1,70 boy 55 kg. hele biraz kilo alınca tam dana oluyorum zaten göüslerim oldum olası şiş 90 bedene bile sığamıyorum artık tatilde yine eşimle papaz olacaz sok onları içine diyo nereye sokacam töbe töbe...

bu akşama iyi motivaeoldunuz herhalde bu kadar konuşmalardan sonra kaydirigubbakcemile3

görüşürüz sende boşgeçme bu geceyi kaydirigubbakcemile3 ayne kıkırdadım ben bugün venüstenin komşusu misali :1rolleyes:

anacım sende boy varmış ynede
bende boy 1.58 kilo 50-51 arası
fakirim ben boy fakiri
eşimde azman gibi 1.85 boy adamda

bi tahmin et bakalım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Hiç gülesim yoktu kız...
Benim de yaş 21, boy 168, kilo bilmiyorum ki :1ninca:

Allah eşini top etmesin emi lafa bak kaydirigubbakcemile3

Ben modumdayım bugün eşime mesaj attım yorulma tamam mı diye kaydirigubbakcemile3

Allahım bu gün burda kıkırdadığımız gibi akşam evdede kıkırdamayı nasip et bize aminnnnnn :dance:

kaydirigubbakcemile3

ovvv muhabbeti kaçırmışım neyse okumakla yetindim ..
adetim gecikti iki gün acabamı diye hemde muayene amaclı jinekologa gittim test yapmadan muayene yapamam dedi kadın testler yarın yapılıcak ac karna .. ben catladım tabi meraktan gittim gebelik testi aldım sona negatif cıktıı yarın muayene için gidicem hemde kan seker vs bakcaklar accık tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…