Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

balım sen bebek istiyomuydunki ? korunmuyormuydunuz ?

inşallah kızlar Allah eşlerimizle ağız tadımızı bozmasın belki bizde kıkırdarız akşam :Saruboceq:

Aminnnnn canım,,,,yarına muhabbet daha koyu olacak sanırımmm,,,akşama şenlik varrrkaydirigubbakcemile2

balım sen bebek istiyomuydunki ? korunmuyormuydunuz ?

korunmayı düşünmüyorum yasım aldı basını gidiyor 28 yasındayım bebek düşünüyorum evet canım
hım bide anestol konusu yine acılmıs ben hertürlü ilaca vs doğal olmayan seylere zaten basından beri karsıyım yanlız burda tecrube paylaşımı söz konusu oldugu için cogu arkadasımızda dr a gidemiyor dr un önerdigi bir krem bana o yüzden burda ismini zikrettim kafama göre asla bi ilacın adını paylaşmam cok korkarım birilerine zarar vermekten anestol emla gibi anestezik ama ondan daha az etkili bir kremdir viral enfeksiyonla kasıt uçuk türevi seylerden bahsedildigini düşünerek bi kez daha acıklama yapayım dedim alakası yok viralle

zerrrcim heyacanlandım bende valla,inşlh hayırlısı olur bebiş içinnn,,,,benim de eşim çok istiyoooo

bu arada benim ölçülerimide yazayımmm,,,25 yaş,1.65 boy,55 kiloyum ,sanırım bende çıtı pıtı sınıfına girmiyoruummmmm

zerrrcim heyacanlandım bende valla,inşlh hayırlısı olur bebiş içinnn,,,,benim de eşim çok istiyoooo

gebelik testi yapmakda heycanlı bişimiş nefesimi tuttum bekledim böle bakalım yarında muayene var ayrıntıları yazarım size genel anlamda muayene tabi bi sorun varmı yokmu vs vs

bizim yan dairede yaşlı bi çift var kendilerini daha göremedik ama seslerini duymaktan bıktık garip garip sesler çıkarıyorlar hala ne yaptıklarını anlamış değiliz :)))

zerrcim inşallah hayırlısıyla anne olursun en kısa zamanda bu arada guinnes te en son test falan yapıcam diyordu gelmez oldu artık odamı hamile acaba???

tskler cok fazla dillendirmek istemiyorum istiyorum istiyorum diye hayal kırıklıgı olursa diye kendime bile itiraf edemiyorum yani burda nası söledim bilemedim hayırlısı olsun bakalım

Sadece umut bağlama canım, söylemekle birşey olmaz...
Hayırlısı olsun hakkında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…